krzychoslav Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Cześć Orientuje się ktoś, czy w Radomiu parkując motocykl w strefie płacimy, czy jak w większości cywilizowanych miast (a wiadomo, Radom to.. po prostu Radom ) parkujemy za darmo ? W internecie jakoś nie mogłem znaleźć odpowiedzi na to pytanie (może źle szukałem?), a będąc w poniedziałek w Radomiu próbowałem zapytać Niebieskich, ale.. cóż, "my w sumie nie wiemy". z góry dzięki. pozdrawiam 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoTomasz Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Musisz poszukać uchwały Rady Miejskiej w sprawie opłat za parkowanie w strefie. Raczej będzie bezpłatne ze względu na brak możliwości pozostawienia biletu przy pojeździe. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted April 7, 2014 Author Report Share Posted April 7, 2014 dzięki, temat do kosza 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRoD Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 A ja pociągne, zgodnie z KRD, za pieszego uznaje się motocykl pchany przez kierowcę. Więc jak taki "pieszy" pozostawi pojazd w strefie parkowania ?? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts