maja56 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam , rok temu zrobiłam prawo jazdy i chciałabym kupić swój pierwszy motocykl. Zastanawiam się nad Romet Soft 125, myślę , że w sam raz jak dla kobiety Proszę poradźcie mi czy warto, czy mam uzbierać więcej kasy i szukać czegoś innego - to jest mój pierwszy motocykl i chce już go mieć najlepiej zaraz, dlatego nie wiem czy nie działam pod presją emocji Już nie mogę się doczekać, aż będę mieć coś swojego i nic nie będzie mnie ograniczać Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A ile masz zamiar wydac na zakup motocykla? Rozumiem Cie swietnie bo w tamtym roku przezywalem to samo :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 W Zgierzu na Łęczyckiej możliwe że go mają. Przymierzałaś się już do niego ? Bierzesz pod uwagę inne opcje ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Sadząc po wyborze to pewno koło 4 tys. Pierwsze pytanie jaka masz kat. prawka bo jeśli A to może jakaś większa używka, mnie osobiście Sofciak Rometa bardzo sie podobał i sam rozważałem zakup swego czasu ale weź pod uwagę że dość szybko okaże się słaby. Kolejna sprawa to gabaryty, Sofciak jest wyjątkowo malutkim motocyklem i nawet nie za wielki jeździec wygląda na nim jak na psie Na koniec kwestia sklepu wysyłkowego, jednak wolałbym kupić w "fizycznym" sklepie, a takich w Łodzi masz dość sporo wystarczy wpisać w alledrogo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Za 4 tyś. to ja widzę swoją CBR dla Ciebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak masz kat A i chcesz przeznaczyc ok 4000 to moze suzuki gs500? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jaka kategoria prawa jazdy? A1, A2 czy A? Bo nie wiem czy musisz kupić do 125cc (A1) czy może być dowolna pojemność. Napisz też do jakiej ceny mierzysz. Ja osobiście Rometa 250cc patrzyłem i zastanawiałem się nad nim. Podobnie Junak. Widziałem wykonanie obu motocykli i dostępne w nich akcesoria i nie ma rewelacji. Trochę lepiej było u Zippa i dlatego kupiłem Zipp Nitro 250. Obecnie już sprzedany, ale wyrwiesz takiego w dobrej cenie i to nówkę-salonówkę W Romecie Soft widzę, że od 80 km/h masz czerwone pole (co nie wróży dobrze, bo to już pewnie przeciążanie silnik powyżej) więc jazda w jakąkolwiek trasę będzie uciążliwa. Zipp poleci lekko 120 (z kobietą za sterami pewnie 135 ) i jeszcze ma kawałek do czerwonego pola. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remax Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Sadząc po wyborze to pewno koło 4 tys. Pierwsze pytanie jaka masz kat. prawka bo jeśli A to może jakaś większa używka, mnie osobiście Sofciak Rometa bardzo sie podobał i sam rozważałem zakup swego czasu ale weź pod uwagę że dość szybko okaże się słaby. Kolejna sprawa to gabaryty, Sofciak jest wyjątkowo malutkim motocyklem i nawet nie za wielki jeździec wygląda na nim jak na psie Na koniec kwestia sklepu wysyłkowego, jednak wolałbym kupić w "fizycznym" sklepie, a takich w Łodzi masz dość sporo wystarczy wpisać w alledrogo Dokładnie wysokość siodła to jedynie 710mm. Znam motocyklistkę o wzroscie 164cm i sobie chwali. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi