rita89 Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Nie wiem czy mogę tutaj zamieścić ten temat ale skoro jest o warsztatach to piszę. Otóż z moim motorem wszystko ok ale za to na szybie mojego auta pojawiało się (nawet nie wiem kiedy i skąd) pęknięcie w kształcie takiego małego pajączka. Nie wiem czy można jeszcze coś z tym zrobić (w sensie - naprawić) czy cała szyba jest już do wymiany? Możecie polecić jakiś konkretny warsztat, który dobrze zająłby się tematem? Słyszałam dobre opinie o serwisie NordGlass na Szparagowej. Możecie potwierdzić? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Na Jana Pawła (albo to jeszcze włókniarzy) w kierunku pabianic za skrzyżowaniem po prawej masz warsztat od szyb (tak na wysokości zjazdu z estakady) Ja tam kiedyś byłem i zrobili wszystko co trzeba w rozsądnej cenie. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts