master611 Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Witam, nigdy tego nie robilem i racji ze moto mam niedawno wole zapytac ;D Chce zdjac prawa owiewke w mojej hani f4 ,wiem ze trzeba odkrecic srubki ale...czy trzeba odkrecac wloty od powietrza albo czache? moze ktos to juz zdejmowal i powie jak sie do tego zabrac tak zeby nie rozdupczyc czegos? Pzdr! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raq Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 Witam, nie nie trzeba odkręcać dolotu ani czachy normalnie odkręcasz wszystkie śruby pod imbus jest ona jeszcze wpięta na takie bolce plastikowe w ramę bodajrze w 2 lub 3 miejscach- wszystko z czuciem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
master611 Posted March 19, 2014 Author Report Share Posted March 19, 2014 Witam, nie nie trzeba odkręcać dolotu ani czachy normalnie odkręcasz wszystkie śruby pod imbus jest ona jeszcze wpięta na takie bolce plastikowe w ramę bodajrze w 2 lub 3 miejscach- wszystko z czuciem i trzeba chyba jeszcze od plugu odkrecic na dole nie? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raq Posted March 19, 2014 Report Share Posted March 19, 2014 tak zgadza się z tym pługiem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
master611 Posted March 19, 2014 Author Report Share Posted March 19, 2014 ok dzieki,jtr bede probowal 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts