master611 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam, nigdy tego nie robilem i racji ze moto mam niedawno wole zapytac ;D Chce zdjac prawa owiewke w mojej hani f4 ,wiem ze trzeba odkrecic srubki ale...czy trzeba odkrecac wloty od powietrza albo czache? moze ktos to juz zdejmowal i powie jak sie do tego zabrac tak zeby nie rozdupczyc czegos? Pzdr! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam, nie nie trzeba odkręcać dolotu ani czachy normalnie odkręcasz wszystkie śruby pod imbus jest ona jeszcze wpięta na takie bolce plastikowe w ramę bodajrze w 2 lub 3 miejscach- wszystko z czuciem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam, nie nie trzeba odkręcać dolotu ani czachy normalnie odkręcasz wszystkie śruby pod imbus jest ona jeszcze wpięta na takie bolce plastikowe w ramę bodajrze w 2 lub 3 miejscach- wszystko z czuciem i trzeba chyba jeszcze od plugu odkrecic na dole nie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 tak zgadza się z tym pługiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 ok dzieki,jtr bede probowal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi