Arpe Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 ja w temacie, gdzie serwisujecie skórzany ciuch pytałem wstępnie w pralni w Carrefour na Kolumny, 150 zeta z renowacją, malowaniem itp. 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice.
PIT Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 Ja przed sezonem (bo mają zniżki) oddawałem do pralni w M1 ale w sumie drogo bo 2X180 (kurtka i spodnie) i to w tej promocji ! + jakieś 30 zł taka karta stałego klienta, dzięki czemu ten rabat można było wykorzystać. Co roku mają taką akcję promocyjną na stroje motocyklowe ale lepiej spytać ile to będzie kosztowało :-) 0 Cytuj
Nico Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Lewa! Tak więc zaczynając od początku w tamtym sezonie zaliczyłem szlifa na Torze i przetarła mi się trochę skóra.W związku z tym że za niedługo sezon chciałbym żeby ta skóra jakoś lepiej wyglądała. Ma ktoś/Zna ktoś gdzieś w Łodzi lub okolice Firmę i/lub Osobę, która zajmuje się taką renowacją skóry? Z góry dzięki za odpowiedź. 0 Cytuj
tomahouk Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Możesz spróbować tutaj : Renowacja wyrobów skórzanych Łódź ul.Jana 17 tel 608 738 762 mam nadzieje że telefon aktualny 0 Cytuj
wielebny67 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Polecam ten specyfik rewelacja kto raz użyje to wszystko inne do śmieci, kupuje na motobazarze stoisko z demobilem 20 zł. Ale pewno gdzieś w necie tez można znaleźć 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2018 odświeżę temacik ktoś wie gdzie można dać skórzane i tekstylne ciuszki do prania / pielęgnacji / odświeżenia i innych zabiegów związanych z ochroną ciucha motocyklowego? Chodzi głównie o odświeżenie środka, wiadomo z zewnątrz to se sam napastuje i nasmaruje. Wiadomo - skórzane kombi tanie nie są, nie chciałbym odebrać czegoś "dziwnego" a jednocześnie zapłacić miliona monet wynoszącego 50% ceny nowego dobrego kombi w promocji Ewentualnie jak ktoś zna - jakieś porady na zrobienie tego w domu - jakieś spraye do środka itp (chodzi głównie o zapach). Oczywiście ja nie czuje, ale ostatnio się dowiedziałem że .... czuć w tej kurtce mnie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi