Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Pranie, Renowacja Skóry - Gdzie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja w temacie, gdzie serwisujecie skórzany ciuch

pytałem wstępnie w pralni w Carrefour na Kolumny, 150 zeta z renowacją, malowaniem itp.

Lepiej na bitumice niż w botanice.

Opublikowano

Ja przed sezonem (bo mają zniżki) oddawałem do pralni w M1 ale w sumie drogo bo  2X180 (kurtka i spodnie) i to w tej promocji !

+ jakieś 30 zł taka karta stałego klienta, dzięki czemu ten rabat można było wykorzystać. Co roku mają taką akcję promocyjną na stroje motocyklowe ale lepiej spytać ile to będzie kosztowało :-)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Lewa!

Tak więc zaczynając od początku w tamtym sezonie zaliczyłem szlifa na Torze i przetarła mi się trochę skóra.W związku z tym że za niedługo sezon chciałbym żeby ta skóra jakoś lepiej wyglądała. Ma ktoś/Zna ktoś gdzieś w Łodzi lub okolice Firmę i/lub Osobę, która zajmuje się taką renowacją skóry? Z góry dzięki za odpowiedź. 

Opublikowano

Możesz spróbować tutaj :

Renowacja wyrobów skórzanych Łódź ul.Jana 17 tel 608 738 762 mam nadzieje że telefon aktualny

Opublikowano

Polecam ten specyfik rewelacja kto raz użyje to wszystko inne do śmieci, kupuje na motobazarze stoisko z demobilem 20 zł. Ale pewno gdzieś w necie tez można znaleźć

post-4319-1421743988,84_thumb.jpg

Opublikowano

Dzięki :smile:

• 3 lata później...
Opublikowano

odświeżę temacik :)

ktoś wie gdzie można dać skórzane i tekstylne ciuszki do prania / pielęgnacji / odświeżenia i innych zabiegów związanych z ochroną ciucha motocyklowego? Chodzi głównie o odświeżenie środka, wiadomo z zewnątrz to se sam napastuje i nasmaruje. 

Wiadomo - skórzane kombi tanie nie są, nie chciałbym odebrać czegoś "dziwnego" a jednocześnie zapłacić miliona monet wynoszącego 50% ceny nowego dobrego kombi w promocji  :D Ewentualnie jak ktoś zna - jakieś porady na zrobienie tego w domu - jakieś spraye do środka itp (chodzi głównie o zapach).

Oczywiście ja nie czuje, ale ostatnio się dowiedziałem że .... czuć w tej kurtce mnie :D