PIT Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Czemu nie tylko wiesz jak jest taki kredyt to od razu bierze się z wycieczką w jedną stronę do Meksyku, bo tam ekstradycji nie ma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 I chyba zimy? Można cały rok latać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Polecam kominiarke OXFORD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NSM Pabianice Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 http://sklepmotocyklowypabianice.pl/sklep-motocyklowy-pabianice/odziez-motocyklowa/kominiarka-termoaktywna-brubeck-balaclava-detail Najlepsza w jakiej jeździłem, dostępna w sklepie w Pabianicach od ręki: Kominiarka Brubeck do zastosowań w sportach zimowych i motocyklowych wykonana w technologii bezszwowej z dwuwarstwowej dzianiny. Doskonale dopasowuje się do kształtu głowy, zapewnienia wysoki komfort i ochronę przed otarciami. Specjalny kołnierz zabezpiecza podbródek, szyję i dekolt oraz chroni przed wiatrem i zimnem: warstwa wewnętrzna SILVER BTP dzięki zastosowaniu jonów srebra w modyfikowanej przędzy polipropylenowej neutralizuje negatywne skutki rozwoju bakterii, redukuje nieprzyjemne zapachy, zapewnia higieniczną świeżość. Podczas użytkowania, odprowadza powstałą wilgoć do warstwy zewnętrznej. warstwa zewnętrzna wykonana jest z mieszanki włókien Supplex® zapewniających komfort z delikatnym modelowaniem i dopasowaniem się do kształtu głowy. Zastosowane mikrowłókna poliamidowe gwarantują jej przewiewność, łatwe odprowadzanie potu z warstwy wewnętrznej wraz z jej szybkim odparowaniem. 0 Cytuj http://SklepMotocyklowyPabianice.pl Sklep i serwis motocyklowy INVENTEC ul. Warszawska 72 Pabianice tel: 42-215-77-77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHAMER Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja latem latam w Brubecku z posta wyzej (rewelacja), a na wiosne i jesien w Knox Cold Killer (kupiona w Motopublice) i tez jestem bardzo zadowolony z niej, moglaby tylko bardziej zachodzic na ramiona na boki - w texach nie ma problemu, ale w kombi (krotki kolnierz) czasem zaluje ze nie jest dluzsza, bo potrafi sie minimalnie wysunac na bokach z kolnierza. Poza tym bardzo dobra na chlodne dni. Kiedys przy niskich temperaturach latalem w masce Scotta, ale troche ciezko sie kask zaklada bo maska sie zawija na uszach i jest dosc gruba (neopren), wiec nie polecam (no chyba ze ktos lata w bardzo niskich temperaturach). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja polecam BODYDRY wyżej juz ktoś pisał o niej. Bodajże gronex. Wiadomo termoaktywna, bez szwowa, jony srebra. W chlodniejsze dni dobrze izoluje a i jak przygrzewa to nie ma mowy o pocie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja mogę potwierdzić "fajność" cienkiej kominiarki Spark (kupiona w Metro) na lato. Bardzo fajnie wychładza łepetynę w upalne dni. Na późną jesień i chłodne dni mogę mocno polecić kominiarkę Barts. Jest trzy wrastwowa, góra pod kask cienka, boki i okolice nosa i twarzy z nieprzewiewnego neoprenu i dolna część szyi z grubo tkanego nieprzewiewnego polaru. Wszystko uszyte "fizjonomicznie", naprawdę ciepła i wygodna a kupiona w sklepie z akcesoriami do sportów zimowych (snowboard, narty itp.) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi