X76 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kominiarki jakie polecacie w czym jeździcie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ogólnie bez ulubionej nazwy ważne dla mnie by kominiarka miała spory kołnierz tzn była dłuższa, aż za szyję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JaRoD Opublikowano 17 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Najlepiej do kostek. 14 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Najlepiej do kostek. za***ista tylko nie wiem czy mi w koło się nie wkręci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ja jeżdżę w kominiarce Brubecka i daje radę (co prawda mógłby by być trochę dłuższy kołnierz ale nie ma tragedii). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ja śmigam w held coolmax i polecam, spełnia swoją role 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja wczoraj do kompletu z kominiarką (po tym jak mi szyję przewiało w czwartek) zakupiłem taki wynalazek: Zobaczymy w weekend jak się sprawdzi 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja posiadam kominiarkę z http://www.glan-daw.pl/, zobacz sobie może coś będzie Ci pasować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja mam zwyczajną kominiarkę "no name" ale też mam taki podobny kołnierz/stójkę jak "s2nter" świetnie się sprawdza. Jest sztywniejszy i grubszy niż kominiarka w tym miejscu, dobrze osłania szyję przed wiatrem i zimnem i ewentualnymi zderzeniami z robalami. Może niezbyt wygodnie się to wszystko zakłada, a potem ściąga ale na taką zawieruchę jak znalazł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja wczoraj do kompletu z kominiarką (po tym jak mi szyję przewiało w czwartek) zakupiłem taki wynalazek: Zobaczymy w weekend jak się sprawdzi Mozesz napisac gdzie takie coś kupiłeś? Przydałoby mi się takie coś dla plecaczka, bo kominiarka podobno niszczy włosy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja śmigam w tym http://www.bodydry.pl/odziez_termoaktywna/oferta.htm?product=37702 Jak jest zimno, to łeb nie zmarznie nawet przy 4 stopniach. Śmigam w niej latem i przy temperaturach przekraczających 30 stopni jest chłodniej niż bez. Fajnie odprowadza wodę, nie leje Ci się po nosie i twarzy, nie gotujesz się. Kołnierz chroni kark przed oparzeniami słonecznymi. Jeździłem w upały bez kominiarki, jeździłem z kominiarką i komfort jest nie porównywalny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClearWater Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja latam w brubecku i jestem zadowolony. Możesz ją kupić na drewnoskiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Brubeck - polecam chociaż ostatnio jeździłam w jakimś nołnejmie bo grubszy ale ma grube szwy i odbija się na nosie i czole 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Nie typowe Martusia masz czoło i nos ha ha :hihi: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) zobaczcie to (polski producent z Cz-wy): http://polandex.com/language/polish/index-4.html dokładnie chodzi o te http://polandex.com/language/polish/images/13b.jpg http://polandex.com/language/polish/images/14b.jpg (jeździłem w tym kiedyś na quadzie i nartach, zaj....ta) teraz jeżdżę w tym i też polecam (przy -2 się sprawdziła): http://www.motogen.pl/Kominiarka-Cold-Killers,8290.html (kupiona w Motopublice) Edytowane 18 Marca 2014 przez Arpe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Moim zdaniem metka ma średnie znaczenie, liczy się materiał. To co dla mnie się liczy w zakupie kominiarki to:1) technologia coolmax (na ciepłe dni)2) jony srebra (zapach potu niewyczuwalny)3) brak szwów - potrafią upijać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 @Macix ma fajne i niedrogo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Również polecam kominiarkę brubeck 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Z Lidla za 19,99 . Kto mnie przebije? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Brubeck 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Brubeck + Kobi 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja polecam sklep motocyklowy na ul. Północnej, w którym dostaniesz bardzo dobrą kominiarkę "BODYDRY" (50 zł ?)Sam taką posiadam i idealnie sprawuje się zarówno gdy piździ, jak i wtedy kiedy słońce przygrzewa - brak grubych szwów- jony srebra 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Może niezbyt wygodnie się to wszystko zakłada, a potem ściąga ale na taką zawieruchę jak znalazł. Co do ściągania, to w sklepie zalecali mi zdejmowanie do góry ciągnąc za dolny kołnież, by nie rozciągać tej części przylegającej do twarzy. No ale to tylko taka mała porada dla ochrony stroju. Mozesz napisac gdzie takie coś kupiłeś? Przydałoby mi się takie coś dla plecaczka, bo kominiarka podobno niszczy włosy Swój kołnierz zakupiłem w serwisie motocykli w Głownie k. Strykowa. Edytowane 18 Marca 2014 przez Suchy-wolk link (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Tak zachwalacie to zakupiłem Bubeck w Wolfie,a ta noname zostanie przyda się jak będę do banku po kredyt szedł :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Po kredyt? Nie potrzebujesz pomocnika do noszenia walizek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi