Szerszeń Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Moje moto to Honda Cb600 Hornet pc 34 z 2001 r.Motor zakupiłem 24 grudnia 2012 r. sprawiając sobie tym samym najlepszy prezent gwiazdkowy jaki mogłem sobię wymarzyć.Hanka została zakupiona w jednym z Warszawskich komisów Armed bike w dość kiepskiej kompozycji kolorystycznej ale to mi nie przeszkadzało ze względu na stan techniczny motocykla. Równa praca silnika, brak stuknięć puknięć i innych takich Motorem w zeszłym sezonie zrobiłem dość sporo kilometrów i muszę się pochwalić że nie łyknęła grama oleju co zwiększyło moją satysfakcje z zakupu motocykla Oczywiście kiepska kompozycja kolorystyczna została szybko zmieniona... Łyse opony wymieniłem na Metzeler Roadtec Z6, dokupiłem do niej crash pady, zmieniłem klamki na krótkie niebieskie z czerwonymi regulatorami, wymiana uszczelniaczy amora przedniego i oleju.Plany na ten rok to:-Zmiana wydechu (nie mam konkretnego typu jeszcze)-Zmiana kierownicy na szerszą. -Wymiana przedniego reflektora na podwójny okular -Obicie i profilowanie kanapy-Chciałem zakupić szybke/owiewke na przód taką jak widziałem na jednym z forumowych motocykli jednak nie mogę nigdzie jej znaleźć http://imageshack.com/a/img703/6613/vsih.jpghttps://imageshack.com/i/0lt0tnjhttps://imageshack.com/i/1659rrjhttps://imageshack.com/i/euqr6xjhttps://imageshack.com/i/5b3zkkjNajwiększy problem jaki miałem związany z moją Hanią to była moja dziewczyną ale jest dobrze wkręciła się https://imageshack.com/i/7giy1aj 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobeQ Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Bardzo ładny. Ale z mojej strony nie mogło być innego werdyktu, ponieważ wszystkie Hornety mi się podobają ach.... muszę sobie sprawić takiego kiedyś Do zobaczenia na drodze, oraz na spotkaniu w czwartek, żebym mógł się bliżej przyjrzeć szerszeniowi 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szerszeń Posted March 17, 2014 Author Report Share Posted March 17, 2014 Niestety ale moja ukochana firma nie da mi raczej wolnego na czwartkowe szaleństwa 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Swietne moto i zazdroszcze dziewczyny. Gdzie są takie Skarby? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szerszeń Posted March 17, 2014 Author Report Share Posted March 17, 2014 Zapraszam do Łęczycy Zostało tu jeszcze trochę tego kwiatu 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 kurczę fajna.. maszyna. fajna kobitka Łęczyca mówisz.. trzeba się będzie kiedyś przejechać 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Kurczę chyba będe musiał się wybrać też mam honde:) podpytaj czy nie ma kolezanek? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pistolero85 Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Witam, Kolegę z jedynym słusznym motocyklem. Wszystko piękne, bezawaryjności życzę... Piękna dokumentacja 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorima Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 fajne moto 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Co Ty mówisz, fajowy kolor Szerokości 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancet Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Fajne moto - Hornety mają coś w sobie! Życzę szybkiego spełnienia ambitnych planów i do zobaczenia w trasie! Szerokości i bezawaryjności! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carusek Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Mnie kolor też się podoba Fajne moto. Powiedz jak wkręciłeś dziewczynę, bo moja ucieka od moto 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablocom Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Fajne moto 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Kolor jedynie słuszny gratulować 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRoD Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 Panowie, @Suchy-wolk, @carusek , @Dann moim zdaniem na zdjęciach jest już kolor po zmianie. Oczywiście kiepska kompozycja kolorystyczna została szybko zmieniona 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szerszeń Posted March 18, 2014 Author Report Share Posted March 18, 2014 (edited) Tak jak mówi JaRoD moto na zdjęciach już jest po malowaniu Edited March 18, 2014 by Szerszeń (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czupryn Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 (edited) Piękny hornecik. Sentyment do tej maszyny pozostanie mi chyba na zawsze. ..Ale w Łęczycy jej jeszcze nie widziałem :-) Muszę zaktualizować posta:Widziałem dzisiaj, była lewa w górze Pozdrawiam Edited March 20, 2014 by Czupryn (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koser Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 No nie powiem ale moto ładne 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szerszeń Posted March 24, 2014 Author Report Share Posted March 24, 2014 (edited) Hornecina jest w ciągłej eksploatacji a najprawdopodobniej na dniach pojadę po drugą tylko w wersji S Edited March 24, 2014 by Szerszeń (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIANY Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 Piękna Hania 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts