Szerszeń Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Moje moto to Honda Cb600 Hornet pc 34 z 2001 r.Motor zakupiłem 24 grudnia 2012 r. sprawiając sobie tym samym najlepszy prezent gwiazdkowy jaki mogłem sobię wymarzyć.Hanka została zakupiona w jednym z Warszawskich komisów Armed bike w dość kiepskiej kompozycji kolorystycznej ale to mi nie przeszkadzało ze względu na stan techniczny motocykla. Równa praca silnika, brak stuknięć puknięć i innych takich Motorem w zeszłym sezonie zrobiłem dość sporo kilometrów i muszę się pochwalić że nie łyknęła grama oleju co zwiększyło moją satysfakcje z zakupu motocykla Oczywiście kiepska kompozycja kolorystyczna została szybko zmieniona... Łyse opony wymieniłem na Metzeler Roadtec Z6, dokupiłem do niej crash pady, zmieniłem klamki na krótkie niebieskie z czerwonymi regulatorami, wymiana uszczelniaczy amora przedniego i oleju.Plany na ten rok to:-Zmiana wydechu (nie mam konkretnego typu jeszcze)-Zmiana kierownicy na szerszą. -Wymiana przedniego reflektora na podwójny okular -Obicie i profilowanie kanapy-Chciałem zakupić szybke/owiewke na przód taką jak widziałem na jednym z forumowych motocykli jednak nie mogę nigdzie jej znaleźć http://imageshack.com/a/img703/6613/vsih.jpghttps://imageshack.com/i/0lt0tnjhttps://imageshack.com/i/1659rrjhttps://imageshack.com/i/euqr6xjhttps://imageshack.com/i/5b3zkkjNajwiększy problem jaki miałem związany z moją Hanią to była moja dziewczyną ale jest dobrze wkręciła się https://imageshack.com/i/7giy1aj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Bardzo ładny. Ale z mojej strony nie mogło być innego werdyktu, ponieważ wszystkie Hornety mi się podobają ach.... muszę sobie sprawić takiego kiedyś Do zobaczenia na drodze, oraz na spotkaniu w czwartek, żebym mógł się bliżej przyjrzeć szerszeniowi 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Niestety ale moja ukochana firma nie da mi raczej wolnego na czwartkowe szaleństwa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Swietne moto i zazdroszcze dziewczyny. Gdzie są takie Skarby? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zapraszam do Łęczycy Zostało tu jeszcze trochę tego kwiatu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 kurczę fajna.. maszyna. fajna kobitka Łęczyca mówisz.. trzeba się będzie kiedyś przejechać 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kurczę chyba będe musiał się wybrać też mam honde:) podpytaj czy nie ma kolezanek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam, Kolegę z jedynym słusznym motocyklem. Wszystko piękne, bezawaryjności życzę... Piękna dokumentacja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 fajne moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Co Ty mówisz, fajowy kolor Szerokości 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Fajne moto - Hornety mają coś w sobie! Życzę szybkiego spełnienia ambitnych planów i do zobaczenia w trasie! Szerokości i bezawaryjności! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Mnie kolor też się podoba Fajne moto. Powiedz jak wkręciłeś dziewczynę, bo moja ucieka od moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Fajne moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Kolor jedynie słuszny gratulować 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Panowie, @Suchy-wolk, @carusek , @Dann moim zdaniem na zdjęciach jest już kolor po zmianie. Oczywiście kiepska kompozycja kolorystyczna została szybko zmieniona 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Tak jak mówi JaRoD moto na zdjęciach już jest po malowaniu Edytowane 18 Marca 2014 przez Szerszeń (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Piękny hornecik. Sentyment do tej maszyny pozostanie mi chyba na zawsze. ..Ale w Łęczycy jej jeszcze nie widziałem :-) Muszę zaktualizować posta:Widziałem dzisiaj, była lewa w górze Pozdrawiam Edytowane 20 Marca 2014 przez Czupryn (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koser Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No nie powiem ale moto ładne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szerszeń Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Hornecina jest w ciągłej eksploatacji a najprawdopodobniej na dniach pojadę po drugą tylko w wersji S Edytowane 24 Marca 2014 przez Szerszeń (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Piękna Hania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi