Skocz do zawartości

Kręcimy Teledysk

GroNeX

Rekomendowane odpowiedzi

A zdałeś ???

Mam nadzieję, że tak  :P

Ustal jakiś termin to będziemy wiedziec komu pasuje. Nawet moto umyje jakby co

Spoko spoko porozmawiam z kim trzeba i dam znać ;) Narazie tak się tylko chciałem przypomnieć, żebyście o mnie nie zapomnieli :P

W sumie mógłbyś poprosić ekipę, która była na KTS, żeby trochę materiału podrzucili może byś część wykorzystał. Na pewno sporo atrakcyjnych scen znajdziesz, a pewnie kamer nie brakowało (sam nie byłem). Resztę dograć z aktorami i scenariuszem Kosmaty poskleja tak, że nawet fabułę będzie można odnaleźć i masz.

A zdałeś ???

Ustal jakiś termin to będziemy wiedzieć komu pasuje. Nawet moto umyje jakby co ;)

Kuna żadnego mycia bo znów się rozpada. Na zimę se umyj wtedy sorry taki mamy klimat

W sumie mógłbyś poprosić ekipę, która była na KTS, żeby trochę materiału podrzucili może byś część wykorzystał. Na pewno sporo atrakcyjnych scen znajdziesz, a pewnie kamer nie brakowało (sam nie byłem). Resztę dograć z aktorami i scenariuszem Kosmaty poskleja tak, że nawet fabułę będzie można odnaleźć i masz.

Tak też się zastanawiałem, że może dało by radę coś wybrać z KTS. Poczekamy zobaczymy.

Dawaj znać gdzie i kiedy. I jedziem z koksem :smile:

Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego

Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl

Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp...

!!! Dla ludzi z forum zniżki !!!

wstępnie jeśli nie bede miał wesela to 28.06 a jak bede miał to przełożymy na 05.07

28.06 praca popołudniu :wacko: ,a 05.07 praca,ale od rana B) więc bardziej możliwie że będę ,z resztą zależność od której to wszystko się zacznie :smile:

GroNeX

Nuta zaje****a a na nagrywce postaram się być jeśli bd do 29.06 bo później wyjeżdżam - i o ile nie sprzedam moto ;/

Powodzenia w dalszej Pracy :smile:

Witajcie!

Zwracam się do wszystkich motocyklistów z FŁM z prośba o pomoc w nakręceniu teledysku do mojego nowego utworu o motocyklach.

Niebawem zawitam do studia i dam linkacza do kawałka, żebyście mogli obczaić co i jak.

Zwracam się również z prośbą o pomoc do Administratora forum, ponieważ klip FŁM wyszedł zarąbiście i własnie o taki efekt mi chodzi.

Znaleźli by się wśród Was jacyś chętni? Gotowi poświęcić swój czas i pewien słoneczny dzień na pomoc w nagraniu klipu?

Liczę się z tym, że pomysł może nie wypalić, ponieważ to duże przedsięwzięcie, ale spróbować nie zaszkodzi.

Pozdrawiam,

Są jakieś obostrzenia dla tego przedsięwzięcia: jakaś ostra jazda, kolano ... Czy może każdy chętny będzie miał swoje 5 minut? :smile: 

Sorki, dopiero wszedłem na internety po kilku dniach i nie widziałem postów o 28.06.2014r.

Kosmaty wie jak ma wyglądać teledysk, bo już z nim kiedyś na ten temat rozmawiałem :smile: 

Krótko mówiąc ma być jeden wieli rozpie*dol, dynamiczne ujęcia. Coś ala "KTS"

Kosmaty: Jak bys mógł to napisz mi na priv, kiedy byśmy mogli się spotkać obgadać szczegóły, pozdrawiam :smile: