GroNeX Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 A zdałeś ???Mam nadzieję, że tak Ustal jakiś termin to będziemy wiedziec komu pasuje. Nawet moto umyje jakby coSpoko spoko porozmawiam z kim trzeba i dam znać Narazie tak się tylko chciałem przypomnieć, żebyście o mnie nie zapomnieli 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 W sumie mógłbyś poprosić ekipę, która była na KTS, żeby trochę materiału podrzucili może byś część wykorzystał. Na pewno sporo atrakcyjnych scen znajdziesz, a pewnie kamer nie brakowało (sam nie byłem). Resztę dograć z aktorami i scenariuszem Kosmaty poskleja tak, że nawet fabułę będzie można odnaleźć i masz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 A zdałeś ??? Ustal jakiś termin to będziemy wiedzieć komu pasuje. Nawet moto umyje jakby co Kuna żadnego mycia bo znów się rozpada. Na zimę se umyj wtedy sorry taki mamy klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 W sumie mógłbyś poprosić ekipę, która była na KTS, żeby trochę materiału podrzucili może byś część wykorzystał. Na pewno sporo atrakcyjnych scen znajdziesz, a pewnie kamer nie brakowało (sam nie byłem). Resztę dograć z aktorami i scenariuszem Kosmaty poskleja tak, że nawet fabułę będzie można odnaleźć i masz. Tak też się zastanawiałem, że może dało by radę coś wybrać z KTS. Poczekamy zobaczymy. 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dawaj znać gdzie i kiedy. I jedziem z koksem 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Pisze się I Jakubko też-Chyba hehe 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jak termin pozwoli to i ja podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 wstępnie jeśli nie bede miał wesela to 28.06 a jak bede miał to przełożymy na 05.07 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No to ja niestety odpadam :/ Praca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jeśli 05.07 to ja tez się piszę 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 28.06 praca popołudniu ,a 05.07 praca,ale od rana więc bardziej możliwie że będę ,z resztą zależność od której to wszystko się zacznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 GroNeX Nuta zaje****a a na nagrywce postaram się być jeśli bd do 29.06 bo później wyjeżdżam - i o ile nie sprzedam moto ;/ Powodzenia w dalszej Pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekW78 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witajcie! Zwracam się do wszystkich motocyklistów z FŁM z prośba o pomoc w nakręceniu teledysku do mojego nowego utworu o motocyklach. Niebawem zawitam do studia i dam linkacza do kawałka, żebyście mogli obczaić co i jak. Zwracam się również z prośbą o pomoc do Administratora forum, ponieważ klip FŁM wyszedł zarąbiście i własnie o taki efekt mi chodzi. Znaleźli by się wśród Was jacyś chętni? Gotowi poświęcić swój czas i pewien słoneczny dzień na pomoc w nagraniu klipu? Liczę się z tym, że pomysł może nie wypalić, ponieważ to duże przedsięwzięcie, ale spróbować nie zaszkodzi. Pozdrawiam, Są jakieś obostrzenia dla tego przedsięwzięcia: jakaś ostra jazda, kolano ... Czy może każdy chętny będzie miał swoje 5 minut? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Nie przepadam za taką muzyką, ale... nice! 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Sorki, dopiero wszedłem na internety po kilku dniach i nie widziałem postów o 28.06.2014r.Kosmaty wie jak ma wyglądać teledysk, bo już z nim kiedyś na ten temat rozmawiałem Krótko mówiąc ma być jeden wieli rozpie*dol, dynamiczne ujęcia. Coś ala "KTS"Kosmaty: Jak bys mógł to napisz mi na priv, kiedy byśmy mogli się spotkać obgadać szczegóły, pozdrawiam 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 To kiedy w końcu?? Może swoim nawet przyjade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi