Scyzer Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Z góry mówię nie jestem fanem hopu ale też czasem czegoś słucham (Nawet Kilka Twoich/Waszych nut mam w ulubionych)..Fajna nuta świetnie zgra się z przyszłym teledyskiem i do słuchania też jest great..trochę bym się do niektórych fraz w tekście przyczepił - użył innych słów czy rymów (jestem pedantem pod tym wględem) ale ogólnie pozytywnie. Więc zdecydowanie piszę się na klip Edytowane 24 Marca 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Mnie się podoba 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Z góry mówię nie jestem fanem hopu ale też czasem czegoś słucham (Nawet Kilka Twoich/Waszych nut mam w ulubionych)..Fajna nuta świetnie zgra się z przyszłym teledyskiem i do słuchania też jest great..trochę bym się do niektórych fraz w tekście przyczepił - użył innych słów czy rymów (jestem pedantem pod tym wględem) Miałem taką wenę wybacz 1 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 za***iste, podoba mi ! jak tylko będziesz potrzebował pomocy, czy moto do klipu to ja się pisze 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Fajne te rapy Ci wyszły jak tylko będę mógł to służę swoją pomocą w klipie 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ja tak jak Scyzer fanem hip-hopu nie jestem ale w kręceniu teledysku chętnie pomogę jeśli tylko mój motorek będzie pasował do scenariusza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 oo mnie się podoba ! jak tylko dam radę to jestem na kręceniu klipu 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Fajne. I'm inn 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Żeby nie było za slodko to dla mnie koszmar. Ledwie dozylem końca. Jednak w teledysku jak jest potrzeba to pomogę. :-P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Warto było czekać na ten kawałek , fajna nuta, pozazdrościć twórczości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dzięki za krytykę, oraz za słowa uznania. Jak ogarnę temat z teledyskiem to dam Wam konkrety. 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Teledysk teledyskiem ale nie będziemy musieli śpiewać ? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jak dla mnie fajna nutka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 jak ktoś wyżej napisał, nie przepadam za hip hop'em, ale podkład muzyczny jest niezły, a i tekst o 2oo, więc jeśli się przydam, chętnie pomogę 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie no jak możesz??? a Rid tak chciał 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 bardzo fajna nuta ! ale nie wiem czy klip nie przesłoni tego rymowania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) no jak możesz??? a Rid tak chciał Hmmm... no dobra, specjalnie dla Ridricka karzemy mu śpiewać i tańczyć bardzo fajna nuta ! ale nie wiem czy klip nie przesłoni tego rymowania Nie przesłoni jeśli całość będzie zarąbiście nagrana i zmontowana Edytowane 25 Marca 2014 przez GroNeX (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Hmmm... no dobra, specjalnie dla Ridricka karzemy mu śpiewać i tańczyć Ta na rurce 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Hmm, pozytywna nuta Może się na coś przydam, ja i mój Giezik 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dobry flow, przyjemnie się słucha. Gratulacje talentu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 super kawałek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ja również przesłuchałem i myślę że w połączeniu z motocyklistami z tego forum klip będzie kozaak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Muza naprawdę spoko. Piszę się ! 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 szału nie zrobi ten kawałek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi