Dominikf6 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Po takim zaangażowaniu czuje że będzie hicior ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Bylebym nie musiał kasku ściągać Wchodzę w to Ja także w kasku wyglądam lepiej Moje moto także masz 1 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) ej że! a dziewczyny?? żadna kobitka się nie zorganizuje? Edytowane 18 Marca 2014 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 ej że! a dziewczyny?? żadna kobitka się nie zorganizuje? Możesz być pierwsza i porwać za sobą resztę zacnych dziewoi 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja i mój zielony Egzekutor chętnie wystąpimy w tym przedstawieniu. Jak będą konkrety to i dobrych wariatów ściągnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 W sumie czemu by nie pomóc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 mołody to cie czasem nie przerośnie wiesz że każdemu w dzień zdjęciowy musisz zapewnić jakiś chlanie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 nie wystarczy ci, że będziesz mógł wystąpić jako gwiazda przed obiektywem? 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Kuba po takim teledysku to będziesz mógł do mam talent iść 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Oby tylko nie skończyło się to parodią jak u czosnka. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 A po co mu mam talent z takim teledyskiem MTV z Vivą będą się bić o wyłączność Jakby ci dodatkowa kamerka była potrzebna to pisz niech Kosmaty ma z czego montować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Okej, dzięki W sobotę jadę do studia i myślę, że od przyszłego tygodnia będzie można już coś pokminić 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ha ha no fajna inicjatywa ciekawa jestem jak to wyjdzie powodzonka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Być może jeszcze za wcześnie na takie pytanie, ale wiadomo już coś kiedy się zaczną pierwsze nagrywki ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Póki co dałem info na forum, że coś takiego będzie miało miejsce. Wpierw trzeba jeszcze poustalać co i jak (a to nie jest takie "hop siup") i dopiero wtedy będziemy się umawiać co do konkretnego dnia 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 i co bedzie do jedzenia jakis bit pod ktory mamy nakurwiac 1 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dokładnie Kto ma w samochodzie dobre basy? 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Faktycznie kobit macie niewiele, więc jeżeli będziecie chcieli i się czasowo zgra to ja chętnie pomogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 jak się uda zgrać czasowo i będzie potrzeba to piszę się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jak te ONE powyżej jadą to ja też 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupiśka Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Na pewno się dołączymy......... jak tylko będziemy bardzo potrzebne ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 o i sie zaczęło 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Kupiśka powitalnia ! bardzo potrzebne do czego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 no i babki się zainteresowały fajno też postaram się być fajna zabawa będzie haha babki przed obiektywem - będzie tak jak na moto sesji "nie tak", "ja tu", "a ty tam" itp itd ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 no i babki się zainteresowały fajno też postaram się być fajna zabawa będzie haha babki przed obiektywem - będzie tak jak na moto sesji "nie tak", "ja tu", "a ty tam" itp itd ;D oj źle nie było fotograf dzielnie się trzymał do samego końca 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi