kulka Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Też parę razy widziałem jak samotny misiak polował na puszeczki także nie zawsze jeżdzą "parami" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jeden ma bron a drugi naboje... A tak na serio to podobno jest zakaz scigania motocyklistow w miescie. Wiec jesli ktos się nie zatrzyma do kontroli to niech da znac.... 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 W dzisiejszym Expressie jest artykuł o tychże Kawach - "tajna broń łódzkiej drogówki" wg gazety dzisiaj mają zacząć pracę, czyli jak rozumiem po tytule polowanie Rejony działania: Piłsudskiego, Mickiewicza, Włókniarzy, Jana Pawła II, Strykowska, Kopcińskiego, Rydza, Pabianicka, Rokicińska, Brzezińska, Aleksandrowska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 W dzisiejszym Expressie jest artykuł o tychże Kawach - "tajna broń łódzkiej drogówki" wg gazety dzisiaj mają zacząć pracę, czyli jak rozumiem po tytule polowanie Rejony działania: Piłsudskiego, Mickiewicza, Włókniarzy, Jana Pawła II, Strykowska, Kopcińskiego, Rydza, Pabianicka, Rokicińska, Brzezińska, Aleksandrowska Ciekawe czy na Strykowskiej na bus pasach czy grzecznie w korku z innymi. Bo z tą armaturą to raczej pomiędzy jeździć nie będą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3407357,motocykle-lodzkiej-drogowki-nowe-nieoznakowane-z-kamerami-film,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Moto jak moto od razu po mordzie rozpoznasz ze to pies 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) EL 849R i EL 823R Do służby patrolowej na kawasaki przydzielono sześciu funkcjonariuszy. Wszyscy ukończyli trzytygodniowy kurs jazdy na motocyklach w Centrum Szkolenia Policji w Legionowie. Funkcjonariusze będą jeździć w białych kaskach wyposażonych w urządzenia łączności z dyżurnym i, w zależności od pogody, w niebieskie goreteksowe kombinezony lub czarne skórzane z napisem „Policja”. nieoznakowany motocykl - oznakowany szofer po trzytygodniowym kursie to będą śmigać, że hoho! Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 dzisiaj mają zacząć pracę, czyli jak rozumiem po tytule polowanie Wobec tego zobaczymy kogo z forumowiczów jako pierwszego namierzą i czy ów „szczęśliwiec” się do tego przyzna . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 wolno tzn. przepisowo jeżdżą :] https://db.tt/sMvKAVTx 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) "Do służby patrolowej na kawasaki przydzielono sześciu funkcjonariuszy. Wszyscy ukończyli trzytygodniowy kurs jazdy na motocyklach w Centrum Szkolenia Policji w Legionowie". Po trzytygodniowym kursie z pewnością sporo potrafią może jakiegoś rowerzystę uda się im zatrzymać Ale najlepszy jest i tak rejestrator na dysk twardy bez amortyzacji ciekawe ile im to podziała na naszych równych Łódzkich drogach, tydzień?? Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Turboldz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Prasa kłamie te kursy to są typowe kursy "doskonalenia technik jazdy" i nastawianie się ze to "łosie" może zaboleć finansowo Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Mur67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Wobec tego zobaczymy kogo z forumowiczów jako pierwszego namierzą i czy ów „szczęśliwiec” się do tego przyzna . Jakby mu zaproponować , że będzie zrzuta na mandat to pewnie niejeden by się przyznał Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez LUBIANY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 w zależności od pogody, w niebieskie goreteksowe kombinezony lub czarne skórzane z napisem „Policja”. nieoznakowany motocykl - oznakowany szofer po trzytygodniowym kursie to będą śmigać, że hoho! Czy ktoś jeszcze przeczytał "groteskowe"? Ale najlepszy jest i tak rejestrator na dysk twardy bez amortyzacji ciekawe ile im to podziała na naszych równych Łódzkich drogach, tydzień?? SSD chyba by dały radę- ile oni nagrają w jeden dzień? Toż to nie jest żadne GoPro Jeżeli to klasyczny dysk magnetyczny z głowicą, to również życzę szczęścia, bo to nie ma prawa się udać 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Czy ktoś jeszcze przeczytał "groteskowe"? ja haha po co im "nieoznakowane" moto skoro Misiek będzie oznakowany to ja nie wiem, no ale.. skoro tak chcą 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dobrze bo to moto to 3/4 samochodu . W korkach będą śmigali jak jawą z koszem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Dobrze bo to moto to 3/4 samochodu . W korkach będą śmigali jak jawą z koszem dobre porównanie! ale lepiej się nie przekonać jak się przeciskają bo wystarczy że nagrają wykroczenie i nie muszą Cię gonić! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) W piatek na Limanowskiego zatrzymywali... w ciagu 1.5 godziny widzialem 4 mandaty wystawine-tylko puszki zatrzymywali. Szybko odrobia wydana kase...niestety... Wesołych.... Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez Black (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jeden z panów władz na takiej nowince zatrzymał wczoraj na Radogoszczu kierownika czerwonej hayabusy Pan policjant motonga miał natomiast "obstawę" w postaci pary policjantów w puszce 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 A ja powiem tak. Spotkałem dziś o 8 Panów jak stali na Mickiewicza i Żeromskiego. Kierownik motonga całkiem młody gość i jak zwolniłem przy nich to grzecznie się przywitał jakby to był jego naturalny odruch więc może nie będzie tak źle . Ja tam byłem pozytywnie zaskoczony jego szybką reakcja. 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Warszawscy też latają na odcinku Konotopa - Lotnisko i czeszą aż trzeszczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja wczoraj widziałem ich na Dellu pilnowali wyścigów więc się Panowie autkami nie poganiali Turboldz, dnia 18 Kwie 2014 - 14:39, napisał: Ale najlepszy jest i tak rejestrator na dysk twardy bez amortyzacji ciekawe ile im to podziała na naszych równych Łódzkich drogach, tydzień?? SSD chyba by dały radę- ile oni nagrają w jeden dzień? Toż to nie jest żadne GoPro Jeżeli to klasyczny dysk magnetyczny z głowicą, to również życzę szczęścia, bo to nie ma prawa się udać Też sądzę że rejestrator na SSD był by lepszy w zależności od rozdzielczości kamery na kartę 32Gb weszło by nawet do 24h a karty łatwo wymienić. Cóż widocznie jakiś serwis będzie miał sporo pracy i dobre zarobki 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) "Do służby patrolowej na kawasaki przydzielono sześciu funkcjonariuszy. Wszyscy ukończyli trzytygodniowy kurs jazdy na motocyklach w Centrum Szkolenia Policji w Legionowie". Po trzytygodniowym kursie z pewnością sporo potrafią może jakiegoś rowerzystę uda się im zatrzymać Ale najlepszy jest i tak rejestrator na dysk twardy bez amortyzacji ciekawe ile im to podziała na naszych równych Łódzkich drogach, tydzień?? Byłem w Legionowie, fajnie to wygląda... wjeżdżasz sobie na taki mini tor i napierdzielasz okrążenia, najczęściej swoimi motongami Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Zidus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 A ja powiem tak. Spotkałem dziś o 8 Panów jak stali na Mickiewicza i Żeromskiego. Kierownik motonga całkiem młody gość i jak zwolniłem przy nich to grzecznie się przywitał jakby to był jego naturalny odruch więc może nie będzie tak źle . Ja tam byłem pozytywnie zaskoczony jego szybką reakcja. Też myślę, że będą raczej odsiewać szaleńców (czy to w puszkach czy ma motongach), a nie polować na normalnych motocyklistów, którzy wiadomo czasem trochę odkręcą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=o6f9ObCTeIA może z tymi naszymi też da się jak z ludźmi Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kiedyś sprawdzałem z nimi cbf i bmw bmw bzykłem cbf tak samo co moja,byli spoko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi