xanton Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Trzeba będzie namierzyć, opisać i nie dawać się podpuszczać. Z tego co wiem prowokacja policyjna jest w tym kraju zakazana a jawni się przyznają, że to zamierzają robić. http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3367667,lodzka-policja-ma-nowa-bron-na-piratow-drogowych-to-motocykle-z-kamerami,id,t.html Ten gość na zdjęciu to raczej nie z drogówki Edytowane 17 Marca 2014 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 http://motocykle.onet.pl/aktualnosci/kawasaki-versys-dla-policji/wvj9s Z tego co pamiętam to już od stycznia je mają. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Może mają nowe. Dobrze jak wpadną na della to może się jeździć nauczą 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Ten gość na zdjęciu to raczej nie z drogówki z drogówki tylko za szybko sprzęgło puścił Jestem ciekaw tego "wmieszania się w grupę motocyklistów". Edytowane 17 Marca 2014 przez Pavulon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 A jeździć będą jak ten w konkursie na najlepszego policmajstra ??? 2 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Bądźcie czujni, bo szykuje się nowa edycja „Szybkich i Wściekłych” w wersji motocyklowej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Policja na motorkach ma swoje plusy, puszki będą na nas zwracać bardziej uwagę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Świetny plan - "spróbują się wmieszać" 7 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 http://motocykle.onet.pl/aktualnosci/kawasaki-versys-dla-policji/wvj9s Z tego co pamiętam to już od stycznia je mają. Z takimi kuframi i tą antenką wcale się rzucać w oczy nie będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Jeśli to będą nieoznakowane Versys, to na pewno nie rzucą się w oczy Musieliby kupić jakieś stare 636 i zx10r, wtedy w tłumie nikt by ich nie wyłapał, a na tym mogą się lekko rzucać w oczy. Choć powiedzmy sobie szczerze, jak będą jechali z 200 metrów za plecami, to się raczej człowiek nie pokapuje co to za sprzęt. PS- ciekawe czy pod młyn też będą zajeżdżać Ciekaw jestem tego wmieszania się w tłum na dellu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 oj tam , oj tam, przecież będą jeździć bez psa przewodnika, to i szanse rozpoznania spadną o 50 %... tylko jak oni wrócą po akcji do domu 2 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Z takimi kuframi i tą antenką wcale się rzucać w oczy nie będą Plus kamery i super hiper gmole. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Żeby się wtopić w tłum będą przyjeżdżali na czwartkowe spoty i jeździli na szamkę do Kruszowa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Trudno będzie przegapić: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ciekaw jestem o co chodzi z tym "wmieszaniem się w tłum". Dodatkowo dostali jeszcze te insigne, więc trzeba uważać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nielegalne wyscigi motocykli odbywajace sie regularnie na dellu hahaha Wmieszaja sie w grupe innych motocyklistow hahaha Jeszcze naklejki ZGG sobie poprzyklejaja Co te marne dziennikarzyny wypisuja, zal czytac ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Co te marne dziennikarzyny wypisuja, zal czytac ... Wypisują to co ma przykuć uwagę i wywołać "hałas", a czytelnik ma się tym podniecać i przekazywać informację dalej, najlepiej robiąc im jeszcze przy tym reklamę 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Lans - no i co psujesz im zabawę! Jak już kupili to nich latają. Tylko niech policja prócz motocykli kupi porządne kombi i kaski bo sprzęt to nie wszystko. I oby nie było łapanki na tych co mają A, jeździć nie jeżdżą czynnie ale z musu wsiadać będą. Żeby z tej akcji więcej szkód se nie narobili. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Xanton, niestety ale WRD cierpi na brak "chętnych" którzy wsiadają na motocykle, tutaj chodzi tylko i wyłącznie o "pokazówkę". Zamiast inwestować w szkolenie policjanta, to wydaje się hajs na jakieś zbędne "zabawki" na których ktoś dobrze zarabia i nie chodzi mi tutaj tylko o te motocykle. 2 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Czas zmienić jajko na jakiegoś litra bo jeszcze mnie dogonią 4 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ...pod dell na bank nikt się nie zorientuje że to ktoś nowy .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Piszecie jakbyście nie wiedzieli ilu policmajstrów jest aktywnych na FŁM... Wcale nie będą musieli się wmieszać bo już są tutaj znani. 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Może chodzi o to że prócz Versysów dostali jakieś zwykłe moto z ukrytymi kamerami bądź z "GoPro" na kasku ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 o ja!!!! ja mam gopro na białym kasku :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Thebestof78 Opublikowano 17 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Piszecie jakbyście nie wiedzieli ilu policmajstrów jest aktywnych na FŁM... Wcale nie będą musieli się wmieszać bo już są tutaj znani. no i co z tego? przecież oni jeżdżą z nami cały sezon, znają nas z imienia, nazwiska, nicku, motocykla, wiedzą gdzie jeździmy i kiedy, wiedzą kto jeździ bez prawka ( sama byłam świadkiem jak podczas wspólnego wyjazdu jeden z cfaniaków forumowych chwalił się policjantowi w cywilu, że lata bez lejcy, gdyby ten chciał być podły to gość miałby duży problem) to ludzie tacy sami jak my, kochają motocykle ale mają też robotę do zrobienia a co do ich umiejętności jazdy, miałam okazję pojeździć z dwoma policjantami w zeszłym sezonie i jeżdżą za***iście więc nie łudźcie się, że nie potrafią, niektórzy potrafią i to lepiej niż większość użytkowników tego forum a ten artykuł??? to dziennikarska bździna jakich pełno Edytowane 17 Marca 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 12 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi