Mario Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A są krótkoterminowe wakaty, tak na 1-2 dni w miesiącu 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Daj się zamknąć na 48h 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Te motocykle mają być nieoznakowane, poza kamerami nie będą mieć sygnałów świetlnych i dźwiękowych, prawda? To co w sytuacji gdy policjant jedzie, widzi delikwenta potencjalnie do nagrania i rusza za nim celem uwiecznienia. Cały czas jedzie jak normalny pojazd a nie pojazd policyjny - nie może używać sygnałów bo ich nie ma. Zatrzymać nie zatrzyma bo to dekonspiracja od razu a po drugie nie ma obowiązku zatrzymania się do kontroli w pewnych sytuacjach. Czy jeśli ja polecę za nim i go nagram, wyślę materiał do WRD to dostanie mandat za łamanie przepisów? Według mnie - powinien dostać bo tylko kierujący pojazdem uprzywilejowanym może nie stosować się do przepisów. Kierujący nieoznakowaną Kawą nie spełnia tych wymogów.. Na pewno beda mialy male ledowe sygnaly swietlne i sygnaly dzwiekowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Patrząc na to moto to mogą sobie pier... od razu wielki bilboard policja 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 A ja się nabrałem , bo widząc te olbrzymie gmole uznałbym, że jak nic to ktoś z nauki jazdy. W życiu by mi przez myśl nie przeszło, że to może być Policja. A że ma syreny, i kolorowe światełka -> no cóż… taki tuning . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andruu Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Prawie codziennie widzę jak misiaki wyjeżdżają z retkini na moto jeden starszy a drugi jakiś świeżak, chyba się przygotowują, ćwiczą ( na razie na oznakowanych). Tak pozatym to są świetnie przeszkoleni, więc trzeba będzie się pilnować. Ale tą kamerę po lewej stronie to widać bedzie z daleka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 niedługo nie będzie można sobie piernąć na swieżym powietrzu bo będą już za mną stać i mierzyć poziom zanieczyszczenia powietrza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 niedługo nie będzie można sobie piernąć na swieżym powietrzu bo będą już za mną stać i mierzyć poziom zanieczyszczenia powietrza Pamiętaj, że nie Policja tworzy przepisy 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Prawie codziennie widzę jak misiaki wyjeżdżają z retkini na moto jeden starszy a drugi jakiś świeżak, chyba się przygotowują, ćwiczą ( na razie na oznakowanych). Tak pozatym to są świetnie przeszkoleni, więc trzeba będzie się pilnować. Ale tą kamerę po lewej stronie to widać bedzie z daleka. Na tych nowych jeżdżą ? Zrób jakieś fotki i zarzuć na forum, chętnie się zapoznamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andruu Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jak znów ich zobaczę i to na nowych sprzetach to zrbię jakąś fotę, Jak na razie widzę ich na tych starszych motocyklach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (...)Policjanci na nieoznakowanych kawasaki będą się starali wmieszać w grupę motocyklistów i rejestrować nielegalne wyścigi. Źródło: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3367667,lodzka-policja-ma-nowa-bron-na-piratow-drogowych-to-motocykle-z-kamerami,id,t.html - Od tej pory, Ryba, masz mieć w d*pie paragrafy! - Mogę? - Musisz! Masz być jak bulterier! - Będę! - Jak wściekły byk, jak chrabąszcz, jak gajowy, jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"! - BĘDĘ!!! - No! To sp***rzaj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Z tym wmieszaniem to chyba się nie uda , patrząc na zdjęcia. Te gmole się pewnie składają automatycznie bo między samochodami bez włączonej dyskoteki tak niepostrzeżenie to chyba będzie trudno się przeciskać. I te dwie turbiny na gmolach od hipernapędu no w ogóle nie da się zauważyć. Chyba pismaki jak zwykle ubarwiły całą sprawę,a tu zwyczajnie policjanci dostali nowszy sprzęt, no trudno żeby na WSK'ach jeździli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Gmole raczej będą rzucały się w oczy Trzeba tylko częściej patrzeć w lusterka 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) No tak... to tylko pozazdrościć wzroku kolegom mogę ale ja stary już jestem... zauważyć syreny w albo czarne gmole na tle czarnych kufrów w lusterku z odległości kilkunastu kilkudziesięciu metrów będąc w dosyć szybkim ruchu..... powodzenia życzę. To tak jak podawać numer rejestracyjny cywilnej radiolki na autostradzie - zanim go odczytasz w lusterku wstecznym masz już parę minut dobrego i drogiego filmu. Prędzej biały garnek na czubku kierownika - na mnie to zwykle działa. I czasem sam z tego korzystam Wybrałem się rok temu do Wisły w białym nakryciu głowy. Ciśnienia nie było więc wiślanką od Żor jechalem bardzo spokojnie dziwnym trafem wszystkie samochody w mojej okolicy też Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez Mur67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Przedmówca ma rację. Jak ten motocykl będzie jechał z naprzeciwka, to zanim my wystawimy Lewą on wystawi Lizak (To będzie nowe LWG - Lizak W Górę ;/) Śmiechem przez łzy. Nie poznasz jadąc czy on tam ma gmole czy ich nie ma, czy ma syrenkę czy nie. A jak będzie jechał za nami to tym bardziej w lusterku nie dojrzymy detali. Ja się co rusz nabieram na motocykle z napisem POLSKA na szybie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ciekawe czy to niebieskie skuterowe cudeńko to też konspiracyjny pojazd? (wolę się upewnić bo o tym, to już Dziennik nic nie raczył wspomnieć). A może jest tak, że zaczęli się brać za mniejsze pojemności? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgadazm się nie rozpoznasz tego motocykla jak będzie jechał za Tobą ( no chyba , że będziesz jechał bardzo wolno). Co niektórzy to jeszcze przyspieszą by ich jakiś koleś czasem nie wyprzedził , by ich męska duma nie została urażona. To jest tak samo jak nagrywają nas puszkami , wiesz , że jeżdżą , znasz niekiedy markę , a i tak Cię nagrają. Jedziesz patrzysz w lusterka i nic , a tu nagle widzisz koguty i lizak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Co to suchy zatrzymali Cię w drodze do pracy ?? Miałeś jaką przygodę i zmieniłeś kolor maszyny 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Z daleka albo w lusterkach to faktycznie ich nie dojrzymy, myślałem o tym wtapianiu się w tłum jak to było napisane w artykule no ale to pewnie wyobraźnia dziennikarzy. Gdyby tak podjechali pod Della to "jaki koń jest każdy widzi" . I chyba jeszcze jeden znak szczególny oni chyba zawsze jeżdżą parami ze względu na bezpieczeństwo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 I chyba jeszcze jeden znak szczególny oni chyba zawsze jeżdżą parami ze względu na bezpieczeństwo. Z tego co wiem to ze względu na to, że mają broń. Dlatego patrol jest minimum dwu osobowy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Takie tam nieoznakowane motorzysko Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez pistolero85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Co to suchy zatrzymali Cię w drodze do pracy ?? Miałeś jaką przygodę i zmieniłeś kolor maszyny Na Fanpage Vespy ktoś zarzucił focie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Z tego co wiem to ze względu na to, że mają broń. Dlatego patrol jest minimum dwu osobowy. cholera ich wie - wczoraj w Radomiu wylot na Lublin miałem okazje "zostać rutynowo skontrolowany" przez pojedyńczego miśka na 2oo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi