Skocz do zawartości

Kolorowa

Kolorowa

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko  :cheers:

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Witaj :smile: Sam zaczynałem od CB500 ;)

Też już o tym myslałam ale nie mam znajomych którzy jeżdzą na takim moto więc lipa

Hej, ja mam enduro :biggrin: Soft, ale zawsze ;) Co prawda wiem tylko jak masz na imię, ale to prawie jakbym Cię trochę znał :P

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Witaj :smile: Sam zaczynałem od CB500 ;)

Hej, ja mam enduro :biggrin: Soft, ale zawsze ;) Co prawda wiem tylko jak masz na imię, ale to prawie jakbym Cię trochę znał :P

Prawie robi różnicę :P Spoko jak kiedyś bedziesz latał w terenie to mogę podjechać i zobaczyć ile jest zabawy z takiej jazdy :smile:

Spoko jak kiedyś bedziesz latał w terenie to mogę podjechać i zobaczyć ile jest zabawy z takiej jazdy :smile:

Już widzę ten zachwyt na widok ubabranego w piochu i błocie chłopa :laugh2::decayed:

Prawie robi różnicę :P Spoko jak kiedyś bedziesz latał w terenie to mogę podjechać i zobaczyć ile jest zabawy z takiej jazdy :smile:

Pewnie, że robi i to znaczną ;)

Bardzo chętnie bym Cię zaprosił, ale to jest soft enduro i raczej nieprędko potapla się w błocie czy po żwirowni ;)

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Już widzę ten zachwyt na widok ubabranego w piochu i błocie chłopa :laugh2::decayed:

A myslałam ,że to forum jest po to, aby dowiedzieć się wiecej na temat motocykli i jazdy a nie żeby zachwycać się chłopami :P

Pewnie, że robi i to znaczną ;)

Bardzo chętnie bym Cię zaprosił, ale to jest soft enduro i raczej nieprędko potapla się w błocie czy po żwirowni ;)

Spoko, ale wcześniej czy później i tak sprawie sobie taką zabawkę bo pola u mnie pod dostatkiem :smile:

A myslałam ,że to forum jest po to, aby dowiedzieć się wiecej na temat motocykli i jazdy a nie żeby zachwycać się chłopami :P

Eeee tam.  Chodziło mi o Twoją reakcję gdy widzisz siebie  na miejscu tego ufajdanego gościa ;)

W takim razie kupuj enduraka. Czeka Cię mnóstwo zabawy:

Swoja kobita! Zdaroowia! :P

Tak ekstremalnie to raczej nie będzie, ale pożyje zobaczę :smile: