BIKE ISLAND DAY Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 co Wy na to ??? Światowa premiera na Bike Island Days Franky Zapata po raz pierwszy oficjalnie zaprezentuje Show z Flyboard. Flyboard mocno przypomina Pana Stark i jego kombinezon z filmu Iron Man. Kierowany jest przez 4 dżety wodne. Umocowane kolejno 2 przy rękach oraz 2 przy nogach, umożliwiają swobodne manewry. Cały system podłączony jest pod lekko zmodyfikowany skuter wodny, który zapewnia odpowiednie ciśnie wody. My już teraz nie możemy się tego doczekać!!! Film ze spektaklu ( ) zapowiada ekstrawagancką metodę osłodzenia gorących dni podczas lata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Co do ludzi jeżdżących 80-90, myślę że nie jestem jedyny i na pewno znajdzie się więcej ludzi, którzy raz dla odmiany zamiast pozapier***** poturlają się na miejsce To 80-90, to jest "turlac"? W takim razie ja sie turlam cały czas ;DJeszcze sie nie deklaruje, ale być może i wtedy będę sie turlal w Wami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIKE ISLAND DAY Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 wjazd -0 złpole namiotowe-0złtoalety-0złprysznice-0złkoncerty-0złpokazy-0złsztuczne ognie-0złatrakcje typu bunge ,loty na spadochronie , czy balonem są płatne .oraz wejście na wyspę jednorazowy bilet 50,- zł i można pływać dowoli w tą i z powrotem promem przez 4 dni!!impreza jak program pokazuje na wyspie i na lądzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minivone Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 mega opcja, trzeba się poważnie nad tym zastanowić.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIKE ISLAND DAY Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIKE ISLAND DAY Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 zostało 4 dni!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja niestety odpadłem... przeliczyłem i finansowo stoję słabo (nowe auto w leasing, laptop, a i bez tego wydaję za dużo kasy ). Z urlopem jeszcze słabiej i jeszcze ZIPP teraz z tym olejem mi zrobił psikusa, w poniedziałek ma być naprawa ale z takimi rzeczami to nie robi się nic na szybko i trzeba będzie kilka dni pojeździć i zobaczyć.... w sumie dałbym może radę ale wolę tę kasę i wolne przeznaczyć na wspólny wypoczynek z moją Dorotą w górach. Tym co jadą życzę miłej zabawy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja bym się pisał ale dopiero mógłbym wyjechać w piątek ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekZDW Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Chętnie bym pojechał ale mogę wyjechać dopiero w sobotę rano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif a powrót w niedzielę wieczorem. Gdyby ktoś się wybierał to bym się dołączył e-mail notogit@interia.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 zapowiada się gruba impreza jak by ktoś miał foty to podsyłać do galerii 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 patrząc na wątek to pewnie nikt nie pojechał ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekZDW Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Byłem tam i powiem szczerze, że organizacja była beznadziejna http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Oto moje odczucia: - brak jakiegokolwiek drogowskazu kierującego na zlot a dojazd nie jest łatwy - brak wody w toaletach i w prysznicach (czasem trochę kapało ale tak się nie da umyć) - toalety daleko od obozowiska - obozowisko daleko od scen i innych atrakcji - brak wody w obozowisku (a było cholernie gorąco) - namioty stały na górzystym polu, przez co jak popadało bardzo trudno było stamtąd wyjechać (niejeden się wywrócił) - jedzenie koszmarne - sceny malutkie Co do promu to nie był wcale taki mały i nie było problemów z dostaniem na wyspę, chociaż za motor płaciło się dodatkowo 50zł (czyli razem 100zł). Za browary i jedzenie można było płacić tylko talonami, a jak komuś zostało na talonie np. 2zł to przepadało bo nie było nic za 2 zł a pieniędzy nie zwracają. Szkoda, że nie było można postawić namiotu na wyspie bo miejsca było sporo. Ogólnie wszędzie było daleko więc trochę się nachodziłem. Przed wyspą miejsca na namioty było sporo wiec nie było problemów ze znalezieniem miejsca. Drugi raz na pewno tam nie przyjadę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Piotrek, a duży było ludzi? Jak atmosfera i organizacja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekZDW Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Piotrek, a duży było ludzi? Jak atmosfera i organizacja? Ludzi było całkiem sporo choć nie tyle co w Łagowie. Atmosfera za***ista a organizacja tak jak pisałem do bani http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Tu są opinie ludzi: http://omko.pl/imprezy/komentarze/632/international-bike-island-day2012 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Poczytałem trochę opinii i organizatorzy powinni się cieszyć, że ich na miejscu nie powiesili. Swoją drogą, czytałem reakcje administratora konta IBID na scigacz.pl http://forum.scigacz.pl/post-799988.html na krytykę kogoś, kto mieszkał w okolicy i to była żenada. Może ta sama osoba administruje konto na naszym forum i też za krytykę będzie pisała do admina po adresy XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi