Suchy-wolk Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nie to żebym się znał... Właśnie tego szukałem, tylko w wyższej rozdzielczości, ale rozwiałeś moje wątpliwości Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 To jest coś z nim nie tak, czy nie? Ja widzę różnicę jedynie ciężarków kierownicy i lusterek, ale przy tych latach to i tak jest (chyba) przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Wszystko jest okej, naklejki, motyw na baku i boczku pod siedzeniem, oraz tarcza jest tak jak było w modelu z tego roku. Tak jak mówisz nie zgadzają się lusterka, ale chyba mało komu się zgadzają z oryginałem po 12 czy 15 latach Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wszystko jest okej, naklejki, motyw na baku i boczku pod siedzeniem, oraz tarcza jest tak jak było w modelu z tego roku. Tak jak mówisz nie zgadzają się lusterka, ale chyba mało komu się zgadzają z oryginałem po 12 czy 15 latach lusterka w gs, ciężarki i klamki nigdy się nie zgadzają one się łamią i niszczą same z siebie Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Inne lusterka nie są chyba wyznacznikiem superdzwona, tak mi się wydaje. Nie łamią się tym co trzymają pod kocem w szopie Zresztą tak po prawdzie nie jestem zwolennikiem wróżenia z fusów po taniej kawie i odkodowywania zdjęć. Trzeba jechać i oglądać, zwłaszcza że jest pod nosem, a nie debatować tygodniami czy ciężarki odpadły same (a znane są przypadki odkręcających się ciężarków, ale ciiiiii ja się nie znam ) czy był wleczony za tirem Co z tego że będzie miał najorginalniejsze z oryginalnych 14 letnie klamki i lusterka jak silnik i zawias będzie kapota. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kłosa Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jadę oglądać jutro ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 a znane są przypadki odkręcających się ciężarków oooo to potwierdzam i Bestka też może Kłosa, życzę powodzenia Ja jako słabo zorientowany użytkownik niewiele mogę pomóc merytorycznie, powiem jedynie, że najchętniej już bym się pozbyła swojego, bo mi to moto nie leży. Ale jako, że zdrowy rozsądek nakazuje przejeździć sezon, dwa na czymś słabszym, to tak też uczynię. "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kłosa Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kupione Dziękuję wszystkim za pomoc Koniec końców znalazł się ładny model z 2006r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Gratuluje zakupu, szerokości na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi