TomaszVV Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Odwaliłem głupotę :/ W ramach przygotowania do sezonu odkleiłem z baku kawałki izolacji, które miały zabezpieczyć bak przed porysowaniem od tankbaga Został klej, klej próbowałem doczyścić czyścikiem (kuchenną gąbeczką taką) i zostały rysy jakbym szorował papierem ściernym prawie Bak nie jest powgniatany, szlifowany, etc.- całe zniszczenie jest na poziomie lakieru. Czy ktoś przerabiał naprawę takich rysek? Można coś zrobić samemu? Jeśli nie, w czyje ręce najlepiej oddać taki bak do naprawy? Czy można uratować oryginalne naklejki? (przy okazji część zadupkowa też jest do pomalowania- jest przerysowana). Kolor czarny, pacjent to CB500. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablogit Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 są pasty do polerowania lakierów. Zacznij od TEMPO lub coś w tym rodzaju. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carusek Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 Zgłoś się do naszego forumowego Achmeda. Zna się na tym 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts