TomaszVV Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 Odwaliłem głupotę :/ W ramach przygotowania do sezonu odkleiłem z baku kawałki izolacji, które miały zabezpieczyć bak przed porysowaniem od tankbaga Został klej, klej próbowałem doczyścić czyścikiem (kuchenną gąbeczką taką) i zostały rysy jakbym szorował papierem ściernym prawie Bak nie jest powgniatany, szlifowany, etc.- całe zniszczenie jest na poziomie lakieru. Czy ktoś przerabiał naprawę takich rysek? Można coś zrobić samemu? Jeśli nie, w czyje ręce najlepiej oddać taki bak do naprawy? Czy można uratować oryginalne naklejki? (przy okazji część zadupkowa też jest do pomalowania- jest przerysowana). Kolor czarny, pacjent to CB500. 0 Cytuj
pablogit Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 są pasty do polerowania lakierów. Zacznij od TEMPO lub coś w tym rodzaju. 0 Cytuj
carusek Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś się do naszego forumowego Achmeda. Zna się na tym 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi