TomaszVV Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Odwaliłem głupotę :/ W ramach przygotowania do sezonu odkleiłem z baku kawałki izolacji, które miały zabezpieczyć bak przed porysowaniem od tankbaga Został klej, klej próbowałem doczyścić czyścikiem (kuchenną gąbeczką taką) i zostały rysy jakbym szorował papierem ściernym prawie Bak nie jest powgniatany, szlifowany, etc.- całe zniszczenie jest na poziomie lakieru. Czy ktoś przerabiał naprawę takich rysek? Można coś zrobić samemu? Jeśli nie, w czyje ręce najlepiej oddać taki bak do naprawy? Czy można uratować oryginalne naklejki? (przy okazji część zadupkowa też jest do pomalowania- jest przerysowana). Kolor czarny, pacjent to CB500. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 są pasty do polerowania lakierów. Zacznij od TEMPO lub coś w tym rodzaju. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś się do naszego forumowego Achmeda. Zna się na tym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi