Zdunek22 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Odpadłem.... dzień na żądanie nie wchodzi w gre bo już dwie osoby mi w pracy padły :/ Dusza będzie w wami, a ciało w j**anej Castoramie.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Mnie w pracy również zawiedli,nie zamienili mi pracy więc tyram do 15:37 w du.e 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STIG Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Bede Jak Tommy Lee Jones w ,,Sciganym" Bede !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 A ja niestety nie dam rady :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 jak nie będzie padać to jestem z tym że będę was łapać po trasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaroLodz Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 debiut zaliczony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Bylo mega,dalismy rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blonder Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Było grubbo. mam nadzieję, że na koniec czerwca będzie podobnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STIG Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Tylko ten j**any tramwaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 ktoś za nim pojechał, czy mi się wydawało tylko ? najbardziej utkwił mi w pamięci kolega nawalający oponką w ten tramwaj. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 A My przejechaliśmy obok puszką - fajnie wyglądaliście - żałujem że musiałem dzisiaj drylować na uczelni Mam nadzieję że 14 będę z Wami. Podobno do 3 razy sztuka w sezonie. Pozdro. 0 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbal Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja też zaliczyłem w końcu swój debiut na obstawkach. Było rewelacyjnie i na pewno nie był to ostatni raz !!! Do zobaczenia. LwG ! 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja też debiutowałem, atmosfera była super. Do zobaczenia na następnych A tu takie małe co nieco: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maksym Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 No nareszcie jakis filmik moj tez debiut LwG ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaroLodz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja też debiutowałem, atmosfera była super. Do zobaczenia na następnych Łukasz jaka kamerka kreciłes ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Łukasz jaka kamerka kreciłes ? GoPro 3 White Edition. Wiem jakość nie za specjalna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ledwie zdążyłem pod Profi (niestety bez moto) ale miałem okazję Was nagrać IMG_1343.MOV IMG_1344.MOV 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi