MaRRcin Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Na drobry początek filmik kumpla z Parzęczewa nazywanego przez wszystkich Kryszpol i jakiś mój i kumpla filmik z 2 lat wczesniej ;)1.Kryszpol 2. Ja (f3) i Piniu (900rr) - taka skladanka zdj troche lipna jakosc ale nic innego nie mam a tak poza tym wrzucajcie co macie swojego lub wyweszonego w necie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Dość przyjemne filmiki, lubię gdy pokazane są gleby 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Odnoszę wrażenie, że filmiki te pasowałyby bardziej tutaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 heh a ja mam wrażenie ze brakuje tematu łatwo rozpoznawalngo typu -- Stunt Filmy- Stunt FotyW tamtym dyskusja dotyczy dosłownie pierwszych kroków w stuncie i niczego więcej. Zobaczymy jak się rozwinie temat. Najwyżej jak będzie mało osób zainteresowanych proponuje wrzucić w jeden temat lub do śmietnika Tylko poczekaj do przyszłego sezonu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 20 Listopada 2011 przez Suchy-wolk Taguj w [media]link[/media] (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 jeden z moich bardziej ulubionych filmów http-~~-//www.youtube.com/watch?v=hak5NiJx7Ug&list=PL30E7646D11249F6D&index=3&feature=plpp_video 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 nie wiedziałem gdzie wrzucić, ale chyba ten temat będzie odpowiedni:http://el.pi.wrzuta.pl/film/9XKLXOLbh0Y/filmik_wideo 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 nie wiedziałem gdzie wrzucić, ale chyba ten temat będzie odpowiedni:WRZUTA - Filmik wideoSuper filmik Tylko szkoda, że w kiepskiej jakości 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 szkoda to było podczas... 1:51 :)ok znalazłem w HD 1080p 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 nie wiedziałem gdzie wrzucić, ale chyba ten temat będzie odpowiedni:WRZUTA - Filmik wideoNiesamowity filmik. Swoją drogą ciekawe na jak długo starcza mu tylna opona? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 pewnie na kilka godzin zabawy, z tego co wiem to i tak zakładają te łyse żeby miały "gorszą" przyczepność 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Co do tego momentu 1:51 to chyba miało tak być, gdyby nie to nakręcili by to jeszcze raz... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 taka ósemka na egzaminie i oblewasz ale koleś (chyba) jeździ całkiem za***iście czy to nie w łodzi na motodromie? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/mistrz-motoakrobacji-w-akcji,463961.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi