ridrick Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Do dzisiaj sądziłem, że to widzowie oceniają czy chcą oglądać film czy przełączyć na coś innego. Jak widać nawet nie chcą nam dać się pochwalić łódzkimi motocyklistami, lepiej publikować dziesiątki razy te same filmiki, które zostały opublikowane 5 lat temu w Australii mówiące o przyjaźni motocyklisty z Kangurem ... (no dobra trochę wyobraźnia mnie poniosła z tym przykładem ). No dobra czyli przeszliśmy do konkretów. Jeśli chodzi o dynamiczne montowanie filmu to niestety ale zasady montażu są ustalone (gdzieś mam artykuł) i wygląda sprawa tak, że ujęcie powinno mieć max 6 sek. a najlepiej żeby miał 3 sek. Nam się podoba bo jesteśmy poniekąd bohaterami filmu i dlatego chcemy go oglądać. Osoby postronne będą zupełnie inaczej na to patrzeć i oni pod tym kątem na to patrzą. Daleki byłbym o stwierdzeń że nie chcą wypromować łódzkich motocyklistów. Film jest super ale do najlepszych produkcji jest mu jeszcze daleko (wszystkiego trzeba się nauczyć), dużo stania, dużo gadania, rzucania oponami jazdy na wprost itp a oni są nastawieni na filmy które wciągają. Wystarczy porównać z filmikami kts. Oczywiście nie jest to żaden zarzut bo filmik dla nas jest super i myślę że warto pracować nad kolejnymi edycjami. Może by pogadać z ludźmi z filmówki, może by udzielili swojego wsparcia. My jako motocykliści też moglibyśmy podnieść swoje umiejętności by było co pokazać. Sobol i paru chłopaków wypadli bardzo fajnie na filmie ale spora część to statyści Bieżąca produkcja na pewno wypromuje forum jak i motocyklową łódź. A jak chcemy szybkiej promocji to najebiemy jakiemuś typowi w terenówce i będą o nas pisać od razu Podsumowując: I tak jest za***iście Edytowane 12 Marca 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Znam jednego gościa z filmówki co kręcił o mnie film w MPK można by z nim pogadać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Znam jednego gościa z filmówki co kręcił o mnie film w MPK można by z nim pogadać. Widzisz i już jest jakiś punkt zaczepienia. My robimy jakiś projekt z filmówką (albo będziemy robić) to mogę podpytać. A może studenci będą mieli ochotę się zaangażować robiąc np film dyplomowy Prezes to może załóż wątek z koncepcjami na nową edycję 2014 tak by kosmaty miał w ch... dobrego materiału z którego może coś złożyć. Ludzie z kilku godzin super materiału składają klip 20min i wtedy cały czas coś się dzieje. Poza tym ludzie mają świetne ujęcia na prywatnych kamerach . 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek89 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Bardzo fajny klip, który bardzo przyjemnie się ogląda. Oby więcej podobnych powstało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Oba filmy super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Prawda jest taka że 99,9% ujęć w filmie są zdecydowanie krótsze niż 6 sek ponieważ nie jestem zwolennikiem telenoweli, prawda jest taka że oni nie chcą wyemitować tego ponieważ przyzwyczajeni są raczej do spotów reklamowych trwających po 30 sek, po drugie nie podpisała się pod tym żadna znana lubiana i wielka firma reklamowa. Taka jest prawda że dopuki nie wywalimy kupy kasy na promowanie klipu, lodzi i motocyklistów łódzkich to mozemy się jedynie zadowolić 2198 oglądnięciami na YT z czego i tak jestem mega zadowolony. 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Film jak na nasze możliwości jest super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Powiem tak, moja dziewczyna ogladając film w ogole nie była zainteresowana momentami gdzie grupa 50 osób stoi i sie patrzy na siebie. Dla członków forum moze to jest istotne bo sobie mozna przypomniec jakies smieszne momenty itp. ale dla obcego człowieka jest to po prostu nudne. Mam jedno pytanie dlaczego w filmie nie pojawiło sie zadne ujecie z oryginalnym dzwiekiem?? był kiepskiej jakosci, czy zrezygnowaliscie z niego? Wydaje mi sie ze film przyjemniej by sie ogladało gdyby od czasu do czasu była wstawka oryginalnego dzieku np palenia kapcia. A i oczywiscie całokształt jak najbardziej ok, nawet jestem uchwycony w paru scenkach Edytowane 12 Marca 2014 przez Królu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 . Mam jedno pytanie dlaczego w filmie nie pojawiło sie zadne ujecie z oryginalnym dzwiekiem?? był kiepskiej jakosci, czy zrezygnowaliscie z niego? Wydaje mi sie ze film przyjemniej by sie ogladało gdyby od czasu do czasu była wstawka oryginalnego dźwięku bo nie wszyscy mają tak za***isty dźwięk motocykla jak ty??? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Słabo oglądałeś bo jest sporo miejsc z oryginalnym dźwiękiem wplecionym w muzyke np jak masiek pali gume na dellu poza tym dźwięk z gopro która jest zamknieta w obudowie jest praktycznie żaden 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królu Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 bo nie wszyscy mają tak za***isty dźwięk motocykla jak ty??? Oj tam oj tam ! słyszałem lepsze Słabo oglądałeś bo jest sporo miejsc z oryginalnym dźwiękiem wplecionym w muzyke np jak masiek pali gume na dellu poza tym dźwięk z gopro która jest zamknieta w obudowie jest praktycznie żaden Obejrzałem filmik z gumowania ponownie i rzeczywiście da sie usłyszeć jakies tam szmery. Jednak ja jako fan motocykli przywiązuje duza wage do samego brzmienia silników i wolałbym słyszec je niz muzyke. Przecież na dellu nie nagrywałeś wszystkiego go pro. Dobra nie czepiam sie bo nie ma czego, takie moje widzi mi sie. To TY siedziałes godzinami łącząc to wszystko do kupy i dziekuje Ci bardzo za poświecony czas! 0 Cytuj HONDA CBR 929RR KAWASAKI ZX10R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Rewelka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Rewelka,Bajerka A wszystkim i tak nie dogodzisz ,życie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 tym co jest niedogodzone ,to oni są w tak zwanym SZOKU ale będzie dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Film jest zaj.... i nie ma się czego czepiać , czekamy na kolejny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Zaj***ści to sa aktorzy, to sam film nie ma prawa być inny 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 fajne filmiki oby wiecej takich pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Extra film jest co po wspominać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krayzys Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 No no . Wielkie propsy ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 na telefonie nie wyswietla mi zadnego linka do klipu?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 na telefonie nie wyswietla mi zadnego linka do klipu?? nie, na telefonach nie działa zablokowane przez YT ze względu na prawa autorskie czy coś tam coś tam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Co Wy macie za telefony?! po kilku kliknięciach kopci 2 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Super robota ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 nie, na telefonach nie działa zablokowane przez YT ze względu na prawa autorskie czy coś tam coś tam Na Noki 3310 będzie ciężko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Filmy super, szacun dla twórców 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi