Pitt.Łdz Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Gratulacje dla autora! Like it! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Nawet się załapałem drugi plan ale... 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Szacun Super klip 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Szacuneczek, dopieszczony materiał. Tylko takie pytanko jak brzmi cały tytuł kawałka po utworze "Ice, Ice baby" bo za cholere nie mogę tego znaleźć 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Na końcu filmu masz soundtrack. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Ja wiem Suchy ale tu jakieś inne rzeczy wyskakują a widzę, że te utwory są chronologicznie spisane. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Dynamite - Dancehall Queen Tomahouk wrzucił to do działu muzyka nawet http://motocykle-lodz.pl/topic/180-troche-muzyki/page-10 Edytowane 11 Marca 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Film super no i nawet jestem przez sekundę kawał dobrej roboty i obraz cudownej pasji Przy okazji chcę podziękować za sobotnią imprezę - bo w domu, to już nie to samo jak podczas premiery Lewa 4 all 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Film świetny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 No rewelacja film pierwsza klasa:) i nawet o dziwo się załapałem Szacunek dla wszystkich pracujących przy klipie i za godziny spędzone na montowaniu 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Winszuje wszystkim osobom zaangażowanym w stworzenie video reklamówki. To wartościowe, że czołówka ludzi tworząca FŁM poświęca swój czas, wykorzystuje wiedzę i angażuje się na rzecz całego postrzegania Stowarzyszenia i jednoczenia fanów motocykli właśnie w ten sposób. Oby nie brakowało osób, sił i czasu na tworzenie przyszłych podsumowań sezonów w takim stylu. Dzięki takim filmom w przyszłości będzie można dostrzec ewolucje jakie przechodziło Stowarzyszenie. Brawo! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ladnie wam to wyszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 + Wersja z gumowania 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Tutaj dział. Na fb podobnie jak poprzedni ..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Podoba mi się Ale Zrobiliście radochę ludziom z Foruma tym filmem. A ja siedzę i gwałcę play. Nie mogę jeszcze wsiąść na moto, to chociaż pooglądam jak się jeździło rok temu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Rewelacyjny film. Kosmaty narobiłeś się, ale efekty są zaj*biste! Szacun! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 A dzięki dzięki, przez ten film żona mnie prawie z domu wywalila bo nie miałem dla niej kompletnie czasu 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) trzeba było ją wywalić, i powiedzieć, że motocykle są ważniejsze ps, tylko nie mów tego mojej kobiecie :] Edytowane 12 Marca 2014 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No rewelacja film pierwsza klasa:) i nawet o dziwo się załapałem Raczej operator miałby problem żeby cię wyciąć + Wersja z gumowania Kosmaty brawo za poczucie humoru 00:18 napis FRIENSHIP i Duk strzepujący koledze łupież z ramienia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 napis FRIENSHIP i Duk strzepujący koledze łupież z ramienia W pierwotnej wersji było "love" 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Kosmaty brawo za poczucie humoru 00:18 napis FRIENSHIP i Duk strzepujący koledze łupież z ramienia a skąd Ty wiesz co on mu tam strzepywał? a film jest extra! 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Filmik za***isty jak i pierwsza część 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Wy im tak nie cukrujcie bo kolejnego odcinka za 2014 nie zrobią więc zmieniamy formę: No mogłoby byc lepiej Bardzo fajnie że produkcja powstała Kawałek świata obejrzy że tu też tak można. Gratulacje i wielkie dzięki 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Kawałek świata obejrzy że tu też tak można. Gratulacje i wielkie dzięki Na tę chwilę to największe magazyny motocyklowe w Polsce szukają wymówek jak by tu nie opublikować polskiej produkcji...a może warszawscy redaktorzy koniecznie nie chcą wypromować łódzkich motocyklistów, aby nie stracić reputacji na ulicach stolicy? O to jedna z odpowiedzi jaką otrzymałem: [...]Klip ma fajny klimat, ale jest zdecydowanie za długi i zbyt powoli zmieniają się w nim sceny i ujęcia. W przypadku publikacji w sieci typowy oglądacz przestaje oglądać po 30-40 sekundach.[...] Do dzisiaj sądziłem, że to widzowie oceniają czy chcą oglądać film czy przełączyć na coś innego. Jak widać nawet nie chcą nam dać się pochwalić łódzkimi motocyklistami, lepiej publikować dziesiątki razy te same filmiki, które zostały opublikowane 5 lat temu w Australii mówiące o przyjaźni motocyklisty z Kangurem ... (no dobra trochę wyobraźnia mnie poniosła z tym przykładem ). 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Oba filmiki mega. wielki szacun dla twórców 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi