Skocz do zawartości

Klip Forum Łódzkich Motocyklistów #1

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Film super :smile: no i nawet jestem przez sekundę :P kawał dobrej roboty i obraz cudownej pasji :biggrin:

Przy okazji chcę podziękować za sobotnią imprezę - bo w domu, to już nie to samo jak podczas premiery  :decayed:

Lewa 4 all :P

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

No rewelacja film pierwsza klasa:)  i nawet o dziwo się załapałem :biggrin: 

Szacunek dla wszystkich pracujących przy klipie i za godziny spędzone na montowaniu  :cool:

Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...

Winszuje wszystkim osobom zaangażowanym w stworzenie video reklamówki. To wartościowe, że czołówka ludzi tworząca FŁM poświęca swój czas, wykorzystuje wiedzę i angażuje się na rzecz całego postrzegania Stowarzyszenia i jednoczenia fanów motocykli właśnie w ten sposób. Oby nie brakowało osób, sił i czasu na tworzenie przyszłych podsumowań sezonów w takim stylu. Dzięki takim filmom w przyszłości będzie można dostrzec ewolucje jakie przechodziło Stowarzyszenie.

Brawo!

:decayed: Podoba mi się :smile: Ale Zrobiliście radochę ludziom z Foruma tym filmem. A ja siedzę i gwałcę play. Nie mogę jeszcze wsiąść na moto, to chociaż pooglądam jak się jeździło rok temu  :riding:

A dzięki dzięki, przez ten film żona mnie prawie z domu wywalila bo nie miałem dla niej kompletnie czasu :P

trzeba było ją wywalić, i powiedzieć, że motocykle są ważniejsze :P

ps, tylko nie mów tego mojej kobiecie :]

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

No rewelacja film pierwsza klasa:)  i nawet o dziwo się załapałem :biggrin:

Raczej operator miałby problem żeby cię wyciąć :P

+ Wersja z gumowania ;)

Kosmaty brawo za poczucie humoru :biggrin:

00:18 napis FRIENSHIP i Duk strzepujący koledze łupież z ramienia :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

napis FRIENSHIP i Duk strzepujący koledze łupież z ramienia

W pierwotnej wersji było "love"  :decayed:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Kosmaty brawo za poczucie humoru :biggrin: 00:18 napis FRIENSHIP i Duk strzepujący koledze łupież z ramienia :P

a skąd Ty wiesz co on mu tam strzepywał? :hihi:

a film jest extra! :biggrin:

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Wy im tak nie cukrujcie bo kolejnego odcinka za 2014 nie zrobią :P więc zmieniamy formę: No mogłoby byc lepiej ;)

Bardzo fajnie że produkcja powstała :smile:

Kawałek świata obejrzy że tu też tak można. Gratulacje i wielkie dzięki :smile:

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Kawałek świata obejrzy że tu też tak można. Gratulacje i wielkie dzięki

Na tę chwilę to największe magazyny motocyklowe w Polsce szukają wymówek jak by tu nie opublikować polskiej produkcji...a może warszawscy redaktorzy koniecznie nie chcą wypromować łódzkich motocyklistów, aby nie stracić reputacji na ulicach stolicy? O to jedna z odpowiedzi jaką otrzymałem:

[...]Klip ma fajny klimat, ale jest zdecydowanie za długi i zbyt powoli zmieniają się w nim sceny i ujęcia. W przypadku publikacji w sieci typowy oglądacz przestaje oglądać po 30-40 sekundach.[...]

Do dzisiaj sądziłem, że to widzowie oceniają czy chcą oglądać film czy przełączyć na coś innego. Jak widać nawet nie chcą nam dać się pochwalić łódzkimi motocyklistami, lepiej publikować dziesiątki razy te same filmiki, które zostały opublikowane 5 lat temu w Australii mówiące o przyjaźni motocyklisty z Kangurem ... (no dobra trochę wyobraźnia mnie poniosła z tym przykładem :decayed: ). 

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl