Firefighter Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Witam, poszukuję garażu lub miejsca parkingowego w okolicach ulic: Dąbrowskiego/ Podgóna/Lenartowicza/Krochmalna/Kołowa. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuńczyk Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 dąbrowskiego x śmigłego rydza jest parking strzeżony. polecam. cena: pod chmurką 70zł, zadaszony - nie pamiętam. jedyny minus: moto trzeba odpalać po wypchaniu z parkingu - ludzie z bloku obok parkingu potrafią rzucić w Ciebie śmieciami za głośny wydech.... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefighter Posted March 22, 2014 Author Report Share Posted March 22, 2014 cha, cha, cha... dzięki:) Gdyby ktoś jeszcze miał jakieś propozycje będę wdzięczny. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuńczyk Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 znalazłeś coś konkretnego? za tydzień sprowadzam moto do Łodzi i nie do końca widzi mi się po raz kolejny "oberwać" śmieciami z balkonu... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Niedługo będę szukał parkingu/garażu/bezpiecznego miejsca żeby zostawiać moto więc dołączam się. Macie jakieś info? Górna, okolice szpitala Kopernika. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 (edited) moto trzeba odpalać po wypchaniu z parkingu - ludzie z bloku obok parkingu potrafią rzucić w Ciebie śmieciami za głośny wydech.... Sorry za OT, ale takich typów powinno się przeprowadzić na trochę do krajów zachodnich gdzie masowo jeździ się na moto (Włochy, Francja, Hiszpania) Dostali by z miejsca grzywnę od policji, że by się posrali z "bólu" to raz, a dwa zostali by wyklęci i opluci przez sąsiadów za durne zachowanie. Rzeczywiście, parking wyżej wymieniony można śmiało polecić Edited April 5, 2014 by michal_lc4 (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trybik Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Jak by co to ja mam dobrą miejscówkę (tak mi sie wydaje) niedaleko górniaka. Magazyn. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIANY Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Mnie interesował by garaż TUSZYŃSKA PRYNCYPALNA 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefighter Posted April 9, 2014 Author Report Share Posted April 9, 2014 znalazłeś coś konkretnego? za tydzień sprowadzam moto do Łodzi i nie do końca widzi mi się po raz kolejny "oberwać" śmieciami z balkonu... Nie wiem czy nie za późno.... tak jak poleciłaś.... dąbrowskiego x śmigłego rydza parking strzeżony (jadąc rydza od centrum, zaraz za dąbrowskiego po prawej stronie). Z tego co wiem zostały już tylko miejsca "pod chmurką". Jestem tam od dwóch tygodni... odpalam na parkingu... póki co jeszcze niczym nie oberwałem:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bułgar Posted April 13, 2014 Report Share Posted April 13, 2014 Podpinam się do tematu, jeżeli jest on nadal aktualny. Ja w zeszłym roku parkowałem (pod chmurką) na terenie "Metalowca", jest to przy Dąbrowskiego, zaraz za LIDLem w stronę Rzgowskiej, cena 50 zł za miesiąc. Odpalać można na parkingu, bez obaw, że coś, ktoś by w nas celował.. Wjazd jest od ulicy Leczniczej. Są tam tak na prawdę 2 parkingi, na jednym są garaże i tam cena wynosi chyba 40 zł, lecz w ciągu dnia nie ma nikogo, choć brama jest na pilota, a drugi parking jest tuż obok sąsiadującego z garażami. Pozdrawiam. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuńczyk Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Nie wiem czy nie za późno.... tak jak poleciłaś.... dąbrowskiego x śmigłego rydza parking strzeżony (jadąc rydza od centrum, zaraz za dąbrowskiego też tam wstawiłam moto. Na chwilę obecną jest spokój z mieszkańcami przylegającego do parkingu bloku 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefighter Posted April 19, 2014 Author Report Share Posted April 19, 2014 też tam wstawiłam moto. Na chwilę obecną jest spokój z mieszkańcami przylegającego do parkingu bloku no proszę... w takim razie może będę miał okazję kiedyś poznać i ...czekam na info kiedy poleci pierwszy... ziemniak cha cha:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lafar.74 Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 też tam wstawiłam moto. Na chwilę obecną jest spokój z mieszkańcami przylegającego do parkingu bloku Witam, widzę, że parkujemy po sąsiedzku. Korzystam z tego miejsca juz trzeci rok lecz w tym sezonie po raz pierwszy pod wiatą. Cena 80 zł. Wedłóg mnie drogo biorą ale to najbliższe, bezpieczne miejsce do parkowania obok mego mieszkania. Do trzepaka motocykla nie przypnę ;p Z mieszkańcami okolicznego bloku problemów jeszcze nie miałem mimo, że odpalam moto na parkingu. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuńczyk Posted May 17, 2014 Report Share Posted May 17, 2014 Witam, widzę, że parkujemy po sąsiedzku. Korzystam z tego miejsca juz trzeci rok lecz w tym sezonie po raz pierwszy pod wiatą. Cena 80 zł. Wedłóg mnie drogo biorą ale to najbliższe, bezpieczne miejsce do parkowania obok mego mieszkania. Do trzepaka motocykla nie przypnę ;p Z mieszkańcami okolicznego bloku problemów jeszcze nie miałem mimo, że odpalam moto na parkingu. coś mi się wydaje że nasze motocykle rok temu stały obok siebie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shimen Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 W temacie parkingów na Górnej - jeśli ktoś poszukuje może miejsca na Chojnach w okolicach Czerwonego Rynku -> ul. Rzgowska 74. Miejsca dla jednośladów pod gołym niebem - koszt: 40zł/miesiąc. Garażowałem tam swoją Kawę przez cały zeszły sezon - mogę polecić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rook Posted June 1, 2014 Report Share Posted June 1, 2014 Mam miejsce do użyczenia, zamykane na kłódkę na parkingu strzeżonym, nie można tego nazwać garażem bo auto nie wjedzie ale 2 motocykle wejdą. Lepsze od miejsca parkingowego i wiaty, bo ja zostawiam sobie tam zawsze kask, kurkę i cały sprzęt bym nie łaził z tym. Pisać na priv. Lokalizacja: Przędzalniana, Nawrot, Tuwima (ogólnie okolice Szpitala Korczaka) Płacę za to 80zł więc można się dogadać na 50/50. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cb500 Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Sorry, że tutaj ale nie widzę podobnego tematu. Chciałbym docelowo sprzedać garaż - idealny na motor - ocieplany z "pancernymi" drzwiami ;-) Mogę oczywiście jakiemuś moto wynająć jeżeli ktoś potrzebuje. Opłata to 100zł. Więcej: http://dom.gratka.pl/tresc/412-70093903-lodzkie-lodz-widzew-przedzalniana.html 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piorczens Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Witam , jeśli nadal ktoś szuka miejsca w garażu murowanym na dąbrowie to zwalnia się jedno miejsce w garażu którym są 3 motocykle , garaż mieści się przy ulicy Kadłubka. Więcej informacji podam pw. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzery Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Dnia 28.08.2017 o 16:21, piorczens napisał: Witam , jeśli nadal ktoś szuka miejsca w garażu murowanym na dąbrowie to zwalnia się jedno miejsce w garażu którym są 3 motocykle , garaż mieści się przy ulicy Kadłubka. Więcej informacji podam pw. Będą dwa miejsca od października. Jeśli ktoś jest zainteresowany. Fajna lokalizacja, ciepły garaż z prądem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emaslo Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Dnia 4.09.2017 o 19:37, Dzery napisał: Będą dwa miejsca od października. Jeśli ktoś jest zainteresowany. Fajna lokalizacja, ciepły garaż z prądem. Jeżeli aktualne to daj znać 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts