Firefighter Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam, poszukuję garażu lub miejsca parkingowego w okolicach ulic: Dąbrowskiego/ Podgóna/Lenartowicza/Krochmalna/Kołowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 dąbrowskiego x śmigłego rydza jest parking strzeżony. polecam. cena: pod chmurką 70zł, zadaszony - nie pamiętam. jedyny minus: moto trzeba odpalać po wypchaniu z parkingu - ludzie z bloku obok parkingu potrafią rzucić w Ciebie śmieciami za głośny wydech.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firefighter Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 cha, cha, cha... dzięki:) Gdyby ktoś jeszcze miał jakieś propozycje będę wdzięczny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 znalazłeś coś konkretnego? za tydzień sprowadzam moto do Łodzi i nie do końca widzi mi się po raz kolejny "oberwać" śmieciami z balkonu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Niedługo będę szukał parkingu/garażu/bezpiecznego miejsca żeby zostawiać moto więc dołączam się. Macie jakieś info? Górna, okolice szpitala Kopernika. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) moto trzeba odpalać po wypchaniu z parkingu - ludzie z bloku obok parkingu potrafią rzucić w Ciebie śmieciami za głośny wydech.... Sorry za OT, ale takich typów powinno się przeprowadzić na trochę do krajów zachodnich gdzie masowo jeździ się na moto (Włochy, Francja, Hiszpania) Dostali by z miejsca grzywnę od policji, że by się posrali z "bólu" to raz, a dwa zostali by wyklęci i opluci przez sąsiadów za durne zachowanie. Rzeczywiście, parking wyżej wymieniony można śmiało polecić Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jak by co to ja mam dobrą miejscówkę (tak mi sie wydaje) niedaleko górniaka. Magazyn. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mnie interesował by garaż TUSZYŃSKA PRYNCYPALNA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firefighter Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 znalazłeś coś konkretnego? za tydzień sprowadzam moto do Łodzi i nie do końca widzi mi się po raz kolejny "oberwać" śmieciami z balkonu... Nie wiem czy nie za późno.... tak jak poleciłaś.... dąbrowskiego x śmigłego rydza parking strzeżony (jadąc rydza od centrum, zaraz za dąbrowskiego po prawej stronie). Z tego co wiem zostały już tylko miejsca "pod chmurką". Jestem tam od dwóch tygodni... odpalam na parkingu... póki co jeszcze niczym nie oberwałem:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Podpinam się do tematu, jeżeli jest on nadal aktualny. Ja w zeszłym roku parkowałem (pod chmurką) na terenie "Metalowca", jest to przy Dąbrowskiego, zaraz za LIDLem w stronę Rzgowskiej, cena 50 zł za miesiąc. Odpalać można na parkingu, bez obaw, że coś, ktoś by w nas celował.. Wjazd jest od ulicy Leczniczej. Są tam tak na prawdę 2 parkingi, na jednym są garaże i tam cena wynosi chyba 40 zł, lecz w ciągu dnia nie ma nikogo, choć brama jest na pilota, a drugi parking jest tuż obok sąsiadującego z garażami. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nie wiem czy nie za późno.... tak jak poleciłaś.... dąbrowskiego x śmigłego rydza parking strzeżony (jadąc rydza od centrum, zaraz za dąbrowskiego też tam wstawiłam moto. Na chwilę obecną jest spokój z mieszkańcami przylegającego do parkingu bloku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firefighter Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 też tam wstawiłam moto. Na chwilę obecną jest spokój z mieszkańcami przylegającego do parkingu bloku no proszę... w takim razie może będę miał okazję kiedyś poznać i ...czekam na info kiedy poleci pierwszy... ziemniak cha cha:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafar.74 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 też tam wstawiłam moto. Na chwilę obecną jest spokój z mieszkańcami przylegającego do parkingu bloku Witam, widzę, że parkujemy po sąsiedzku. Korzystam z tego miejsca juz trzeci rok lecz w tym sezonie po raz pierwszy pod wiatą. Cena 80 zł. Wedłóg mnie drogo biorą ale to najbliższe, bezpieczne miejsce do parkowania obok mego mieszkania. Do trzepaka motocykla nie przypnę ;p Z mieszkańcami okolicznego bloku problemów jeszcze nie miałem mimo, że odpalam moto na parkingu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuńczyk Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam, widzę, że parkujemy po sąsiedzku. Korzystam z tego miejsca juz trzeci rok lecz w tym sezonie po raz pierwszy pod wiatą. Cena 80 zł. Wedłóg mnie drogo biorą ale to najbliższe, bezpieczne miejsce do parkowania obok mego mieszkania. Do trzepaka motocykla nie przypnę ;p Z mieszkańcami okolicznego bloku problemów jeszcze nie miałem mimo, że odpalam moto na parkingu. coś mi się wydaje że nasze motocykle rok temu stały obok siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 W temacie parkingów na Górnej - jeśli ktoś poszukuje może miejsca na Chojnach w okolicach Czerwonego Rynku -> ul. Rzgowska 74. Miejsca dla jednośladów pod gołym niebem - koszt: 40zł/miesiąc. Garażowałem tam swoją Kawę przez cały zeszły sezon - mogę polecić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rook Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Mam miejsce do użyczenia, zamykane na kłódkę na parkingu strzeżonym, nie można tego nazwać garażem bo auto nie wjedzie ale 2 motocykle wejdą. Lepsze od miejsca parkingowego i wiaty, bo ja zostawiam sobie tam zawsze kask, kurkę i cały sprzęt bym nie łaził z tym. Pisać na priv. Lokalizacja: Przędzalniana, Nawrot, Tuwima (ogólnie okolice Szpitala Korczaka) Płacę za to 80zł więc można się dogadać na 50/50. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cb500 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Sorry, że tutaj ale nie widzę podobnego tematu. Chciałbym docelowo sprzedać garaż - idealny na motor - ocieplany z "pancernymi" drzwiami ;-) Mogę oczywiście jakiemuś moto wynająć jeżeli ktoś potrzebuje. Opłata to 100zł. Więcej: http://dom.gratka.pl/tresc/412-70093903-lodzkie-lodz-widzew-przedzalniana.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piorczens Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Witam , jeśli nadal ktoś szuka miejsca w garażu murowanym na dąbrowie to zwalnia się jedno miejsce w garażu którym są 3 motocykle , garaż mieści się przy ulicy Kadłubka. Więcej informacji podam pw. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Dnia 28.08.2017 o 16:21, piorczens napisał: Witam , jeśli nadal ktoś szuka miejsca w garażu murowanym na dąbrowie to zwalnia się jedno miejsce w garażu którym są 3 motocykle , garaż mieści się przy ulicy Kadłubka. Więcej informacji podam pw. Będą dwa miejsca od października. Jeśli ktoś jest zainteresowany. Fajna lokalizacja, ciepły garaż z prądem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emaslo Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Dnia 4.09.2017 o 19:37, Dzery napisał: Będą dwa miejsca od października. Jeśli ktoś jest zainteresowany. Fajna lokalizacja, ciepły garaż z prądem. Jeżeli aktualne to daj znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi