Firefighter Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Witam, poszukuję garażu lub miejsca parkingowego w okolicach ulic: Dąbrowskiego/ Podgóna/Lenartowicza/Krochmalna/Kołowa. 0 Cytuj
Tuńczyk Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 dąbrowskiego x śmigłego rydza jest parking strzeżony. polecam. cena: pod chmurką 70zł, zadaszony - nie pamiętam. jedyny minus: moto trzeba odpalać po wypchaniu z parkingu - ludzie z bloku obok parkingu potrafią rzucić w Ciebie śmieciami za głośny wydech.... 0 Cytuj
Firefighter Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 cha, cha, cha... dzięki:) Gdyby ktoś jeszcze miał jakieś propozycje będę wdzięczny. 0 Cytuj
Tuńczyk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 znalazłeś coś konkretnego? za tydzień sprowadzam moto do Łodzi i nie do końca widzi mi się po raz kolejny "oberwać" śmieciami z balkonu... 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Niedługo będę szukał parkingu/garażu/bezpiecznego miejsca żeby zostawiać moto więc dołączam się. Macie jakieś info? Górna, okolice szpitala Kopernika. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
michal_lc4 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) moto trzeba odpalać po wypchaniu z parkingu - ludzie z bloku obok parkingu potrafią rzucić w Ciebie śmieciami za głośny wydech.... Sorry za OT, ale takich typów powinno się przeprowadzić na trochę do krajów zachodnich gdzie masowo jeździ się na moto (Włochy, Francja, Hiszpania) Dostali by z miejsca grzywnę od policji, że by się posrali z "bólu" to raz, a dwa zostali by wyklęci i opluci przez sąsiadów za durne zachowanie. Rzeczywiście, parking wyżej wymieniony można śmiało polecić Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Trybik Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jak by co to ja mam dobrą miejscówkę (tak mi sie wydaje) niedaleko górniaka. Magazyn. 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mnie interesował by garaż TUSZYŃSKA PRYNCYPALNA 0 Cytuj
Firefighter Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 znalazłeś coś konkretnego? za tydzień sprowadzam moto do Łodzi i nie do końca widzi mi się po raz kolejny "oberwać" śmieciami z balkonu... Nie wiem czy nie za późno.... tak jak poleciłaś.... dąbrowskiego x śmigłego rydza parking strzeżony (jadąc rydza od centrum, zaraz za dąbrowskiego po prawej stronie). Z tego co wiem zostały już tylko miejsca "pod chmurką". Jestem tam od dwóch tygodni... odpalam na parkingu... póki co jeszcze niczym nie oberwałem:) 0 Cytuj
bułgar Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Podpinam się do tematu, jeżeli jest on nadal aktualny. Ja w zeszłym roku parkowałem (pod chmurką) na terenie "Metalowca", jest to przy Dąbrowskiego, zaraz za LIDLem w stronę Rzgowskiej, cena 50 zł za miesiąc. Odpalać można na parkingu, bez obaw, że coś, ktoś by w nas celował.. Wjazd jest od ulicy Leczniczej. Są tam tak na prawdę 2 parkingi, na jednym są garaże i tam cena wynosi chyba 40 zł, lecz w ciągu dnia nie ma nikogo, choć brama jest na pilota, a drugi parking jest tuż obok sąsiadującego z garażami. Pozdrawiam. 0 Cytuj
Tuńczyk Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nie wiem czy nie za późno.... tak jak poleciłaś.... dąbrowskiego x śmigłego rydza parking strzeżony (jadąc rydza od centrum, zaraz za dąbrowskiego też tam wstawiłam moto. Na chwilę obecną jest spokój z mieszkańcami przylegającego do parkingu bloku 0 Cytuj
Firefighter Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 też tam wstawiłam moto. Na chwilę obecną jest spokój z mieszkańcami przylegającego do parkingu bloku no proszę... w takim razie może będę miał okazję kiedyś poznać i ...czekam na info kiedy poleci pierwszy... ziemniak cha cha:) 0 Cytuj
Lafar.74 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 też tam wstawiłam moto. Na chwilę obecną jest spokój z mieszkańcami przylegającego do parkingu bloku Witam, widzę, że parkujemy po sąsiedzku. Korzystam z tego miejsca juz trzeci rok lecz w tym sezonie po raz pierwszy pod wiatą. Cena 80 zł. Wedłóg mnie drogo biorą ale to najbliższe, bezpieczne miejsce do parkowania obok mego mieszkania. Do trzepaka motocykla nie przypnę ;p Z mieszkańcami okolicznego bloku problemów jeszcze nie miałem mimo, że odpalam moto na parkingu. 0 Cytuj
Tuńczyk Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 Witam, widzę, że parkujemy po sąsiedzku. Korzystam z tego miejsca juz trzeci rok lecz w tym sezonie po raz pierwszy pod wiatą. Cena 80 zł. Wedłóg mnie drogo biorą ale to najbliższe, bezpieczne miejsce do parkowania obok mego mieszkania. Do trzepaka motocykla nie przypnę ;p Z mieszkańcami okolicznego bloku problemów jeszcze nie miałem mimo, że odpalam moto na parkingu. coś mi się wydaje że nasze motocykle rok temu stały obok siebie 0 Cytuj
Shimen Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 W temacie parkingów na Górnej - jeśli ktoś poszukuje może miejsca na Chojnach w okolicach Czerwonego Rynku -> ul. Rzgowska 74. Miejsca dla jednośladów pod gołym niebem - koszt: 40zł/miesiąc. Garażowałem tam swoją Kawę przez cały zeszły sezon - mogę polecić. 1 Cytuj
rook Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Mam miejsce do użyczenia, zamykane na kłódkę na parkingu strzeżonym, nie można tego nazwać garażem bo auto nie wjedzie ale 2 motocykle wejdą. Lepsze od miejsca parkingowego i wiaty, bo ja zostawiam sobie tam zawsze kask, kurkę i cały sprzęt bym nie łaził z tym. Pisać na priv. Lokalizacja: Przędzalniana, Nawrot, Tuwima (ogólnie okolice Szpitala Korczaka) Płacę za to 80zł więc można się dogadać na 50/50. 0 Cytuj
cb500 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Sorry, że tutaj ale nie widzę podobnego tematu. Chciałbym docelowo sprzedać garaż - idealny na motor - ocieplany z "pancernymi" drzwiami ;-) Mogę oczywiście jakiemuś moto wynająć jeżeli ktoś potrzebuje. Opłata to 100zł. Więcej: http://dom.gratka.pl/tresc/412-70093903-lodzkie-lodz-widzew-przedzalniana.html 0 Cytuj
piorczens Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Witam , jeśli nadal ktoś szuka miejsca w garażu murowanym na dąbrowie to zwalnia się jedno miejsce w garażu którym są 3 motocykle , garaż mieści się przy ulicy Kadłubka. Więcej informacji podam pw. 0 Cytuj
Dzery Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Dnia 28.08.2017 o 16:21, piorczens napisał: Witam , jeśli nadal ktoś szuka miejsca w garażu murowanym na dąbrowie to zwalnia się jedno miejsce w garażu którym są 3 motocykle , garaż mieści się przy ulicy Kadłubka. Więcej informacji podam pw. Będą dwa miejsca od października. Jeśli ktoś jest zainteresowany. Fajna lokalizacja, ciepły garaż z prądem. 1 Cytuj
emaslo Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Dnia 4.09.2017 o 19:37, Dzery napisał: Będą dwa miejsca od października. Jeśli ktoś jest zainteresowany. Fajna lokalizacja, ciepły garaż z prądem. Jeżeli aktualne to daj znać 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi