Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!!

Jestem Kasia, w Łodzi 1, 5 roku. Przyznaję się, że już od roku działam w ukryciu, ale po prostu jestem wstydzioch i jakoś ciągle odkładałam na później powitalnie  :PJestem tutaj, ponieważ moją pasją są motocykle, które pozwalają mi uciec od szarej rzeczywistości dnia codziennego. Swoją historię z motocyklami podobno już zaczęłam jako mały embrion jeżdząc z mamą na simsonie i MZ-ce hihi, poźniej długa przerwa, aż  do 2012 kiedy to tata zaproponował mi zrobienie kategorii A i chwała mu za to.Obecnie jestem na etapie polowania xj600n, którą ktoś ostatnio się nie bał i  zwinął mi sprzed nosa :/ Kilka osób już poznałam, ale mam nadzieję, że  już niebawem będzie okazja poznac większe grono  :smile:   

PS. Czasami znajomi dziwią się, że wywiało mnie aż do Łodzi  bo przecież Łódź ma ogólna opinię jako zaniedbane miasto itp…. Może i tak, ale nigdzie nie ma takiego świata motocyklowego jak w Łodzi  :biggrin:  a grono motocyklistek jest oszałamiające < yeaah!!> 

Opublikowano

witaj :P

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Cześć

Powodzenia w poszukiwaniach XJ-ty, ja też zastanawiałem się nad tą co była wystawiona na forum :smile:

Opublikowano

Cześć

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Opublikowano

Cześć :smile:

Łódź... miasto, które kocha się jak złe dziecko... co rusz uwaga, ciągle brudne, ale w zasadniczej mierze jest wdzięczne. :smile:

Łódzkie Motocyklistki witają i zapraszamy na spot czwartkowy :smile:

Opublikowano

Cześć :smile:

Łódź... miasto, które kocha się jak złe dziecko... co rusz uwaga, ciągle brudne, ale w zasadniczej mierze jest wdzięczne. :smile:

Łódzkie Motocyklistki witają i zapraszamy na spot czwartkowy :smile:

Idealne porównanie :smile:... a na spoty to chyba rowerem hihi  :wacko:

Opublikowano

cześć :smile:

powodzenia w szukaniu wymarzonej Yamaszki :smile:

polecam forum xj tam najłatwiej trafić na zaufane egzemplarze

i do szybkiego zobaczenia :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Witaj i powodzenia w poszukiwaniu XJ.... też taką chciałem kupić... a jednak wyszło inaczej i kupiłem FJ

Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów

Łódź ul. Helska 60

Tel. 530 679 839, 501 529 991

Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!

Czynne pn - pt 9-17
Sob 9- 13

YAMAHA FJ 1200     icon3.png

Opublikowano

cześć :smile:

powodzenia w szukaniu wymarzonej Yamaszki :smile:

polecam forum xj tam najłatwiej trafić na zaufane egzemplarze

i do szybkiego zobaczenia :smile:

Dziękuję Marta za informacje  :smile:  mam nadzieję, że do szybkiego  bo inaczej zwariuję, szczególnie w taką pogodę jak dzisiaj :decayed:

Opublikowano

Witamy cichociemną  ,ja Cię podrzucę na spotkanie  :hihi:

Darmowe Ogłoszenia Lokalne     Malito.pl

Opublikowano

Siemano

Opublikowano

Heyka

128330.png
Opublikowano

Witaj :biggrin:

Opublikowano

Hej :smile:

Opublikowano

Witaj :smile: Rzecz jasna w każdy czwartek jest taka okazja ;)

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

Opublikowano

Witaj :smile: Rzecz jasna w każdy czwartek jest taka okazja ;)

Tak trochę głupkowato wpasc na czwartkowe spotkanie jeśli się nie ma 2oo ....Wy pojedziecie, a ja zostanę ( no chyba, że rower też 2oo) :riding:

Opublikowano

Czołem!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting