stanany Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 mam pytanie do kolegów i koleżanek czy jeździ ktoś Hondą VF700C MAGMA jeżeli tak to proszę o opinie czy warto taki motocykl nabyć. Pozdrawiam wszystkich 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 to jest honda vf 700 c MAGNA http://allegro.pl/listing.php/search?category=5557&sg=0&string=HONDA+MAGNA CO O TYM SĄDZICIE ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 mój ojciec przejeździł chyba ze trzy sezony na VF 700 magna z 85r. wersja amerykańska i poza sprawami eksploatacyjnymi nie robił nic.kupiliśmy ją od bliskiego wujasa który sprowadził ją osobiście z francji od prywatnej osoby i może dlatego nie było z motocyklem problemów. sam też parę razy ją dosiadłem i powiem że jak na motocykl tej klasy prowadzi się super i przyspiesza naprawdę dobrze. do wad jakie zauważyłem to dość spory apetyt na paliwo (może akurat w tym egzemplarzu),a może po prostu blisko 90 konny chopek musi tyle wziąć. 5-6litrów absolutnie między bajki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 U mnie w klubie Wojtek na takiej pomyka...jak kupisz z dobrych rąk to pojeździsz ...ja osobiście wolałbym Shadow 750 C ale to jest moje zdanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 do tego właśnie zmierzałem że dobrze znać pochodzenie. rynek części używanych bardzo ubogi w porównaniu do shadow czy virago. problem z dostępnością (do tych starych magn) gmoli, bagażniczków,stelaży pod sakwy. wszystko generalnie trzeba było kombinować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi