chylon Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tak jest zgadzam się Olą nie rezygnuj po kilku spotkaniach sama ocenisz kto jest mocny w pisaniu a nie koniecznie w czynach zazwyczaj Ci co tak dużo piszą to i tak obstawek nie robią 1 Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Chylon dobrze gada dajta mu wódy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ale On wlasnie po wódzie tak gada "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Iruś Ty jesteś dobry detektyw Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karo.zurawska Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 oj tam sie czepiata, chcecie pozać dziewczyne to prosze https://www.facebook.com/karo.zurawska?fref=ts skoro sama nie chce to trzeba sobie pomóc https://www.facebook.com/CarolineZurawska1?hc_location=timeline - nowe konto jak już Oj chłopaki ułańska fantazja Was ponosi:) Karolina - nie rezygnuj, porozmawiaj i siuuuu na czwartkowy spocik. Myślę że ewentualna obstawa będzie duuuuużo weselsza i fajniejsza jak się wszyscy będziemy znać Poza tym znajomości zawarte teraz ubarwią wam motocyklowe życie w przyszłości:) Nie zamierzam rezygnować, za bardzo mi na tym zależy ! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 jedziemy się najpierw poznać https://www.facebook...cation=timeline - nowe konto jak już Sebol, o której się umawiamy ??? hahah "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 mimo wszystko i tak powinnaś zacząć od powitalni dla ułatwienia: http://motocykle-lodz.pl/forum/4-powitalnia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 kto jest mocny w pisaniu a nie koniecznie w czynach zazwyczaj Ci co tak dużo piszą to i tak obstawek nie robią Chylon i właśnie dlatego mam mało postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Okropna Opublikowano 14 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Karolino , koncert życzeń to na Polonii puszczają w niedzielę , dwa tygodnie temu napisałaś post w którym POINFORMOWAŁAŚ Nas co chcesz, czego potrzebujesz i o czym marzysz, normalnie rozbawiłaś mnie do łez Tak jak napisali ci Xanton , Aidek , Ridrick i inni CHCESZ to zapłać , kasa na paliwo ( jak wiesz motongi na siuśki nie jeżdżą) jest bardzo wskazana . Skoro stać Cię na kieckę , kwiatki , salę , orkiestrę , obrączki i inne takie to czemu nie zaproponowałaś zapłaty za usługę , bo jako wykonawców USŁUGI Nas traktujesz , lista życzeń do spełnienia Skoro przyszły były jeżdzi na moto trzeba było pogadać z jego kumplami , bankowo by nie odmówili skoro jeżdzą razem a i tajemnice pewnie potrafią utrzymać , może jakiś byłby z FŁM i napisał tutaj prośbę . Dalej , dwa tygodnie a nie trafiłaś do powitalni , albo mnie na oczęta zaćma padła i cię nie widzę , albo masz głęboko w dupce Nas i już . Uwierz mi na obstawę trzeba sobie zasłużyć ,minimum to być kimś kogo znamy ! Jedno ci przyznam że całkiem psychologicznie (zamierzenie czy nie ) podeszłaś do sprawy , najpierw podjudziłaś żądaniami , teraz chlapnęłaś swoiste przeprosiny a na koniec liczysz że ugrasz sobie chłopaków miągwieniem jaka ty jesteś biedniutka i jak bardzo pragnęłaś zrobić niespodziankę mężowi przyszłemu ....A tak szczerze napisałaś tutaj TYLKO po to aby za darmochę się popisać przed babciami , dziadkami , wujami , koleżankami , sąsiadami , wrogami ,przyjaciółmi i innymi gapiami jaki ty masz za***isty ślub bo se załatwiłaś (sorki wszystkich) frajerków co przyjechali i i zrobili co im kazałaś Jejuuuuu..... łaaaaaa...... duzo na fajszbuka będzie !! jaaaa ależ extra miałam ślub !! Przysłowiową Kaśkę szlag trafi bo ona TYLKO lymuzyne miała .... ha ha ha ha !!! Się rozpisałam , tyle mojego ale sorki drodzy parafianie wk***ia mnie takie zachowanie jak mało które 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ja tam chętnie na ten wieczór panieński zajadę swoim rumakiem Mam nadzieję że Twoje koleżanki są równie piękne jak Ty a do ślubu jeszcze dużo czasu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Karolino , koncert życzeń to na Polonii puszczają w niedzielę , dwa tygodnie temu napisałaś post w którym POINFORMOWAŁAŚ Nas co chcesz, czego potrzebujesz i o czym marzysz, normalnie rozbawiłaś mnie do łez.................. Okropna, jesteś OKROPNA Jak ja lubię tych co nie owijają w bawełnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 słuchajcie nikt mi prawka nie dał ani tym bardziej motorka jeżeli ktos chce obstawki to niech płaci wacha palenie gumy 100% ja chce żeby szwaczki utkały mi szal w czasie mszy żeby piłkarz hiszpański zaśpiewał mi na ślubie co oni na to ... same naciągacze bo ty pojedziesz a oni nawet nie podziękują ale zobaczymy co będzie w tym sezonie temat ty puchce obstawy za ĆWIARTKE za ćwiartkę to se bilet kup do Cinema city 3 www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Prosić może, a marzenia są po to by je realizować. Jedyne co Jej można zarzucić to nie doczytanie regulaminu. Nie wita się bo nie chce, czy jest tak zaoferowana poszukiwaniem grup motocyklowych że nie ma czasu. Chociaż jak by się przywitała to posty były by podobne że: przywitała się bo chce obstawkę. Chyba, że jest to pierwszy i ostatni post jaki tu napisała. Uważam, że jeżeli nie chce nas znać, a chce żeby koleżanke ch*j strzelił, to niech płaci i zamawia katetkę co by koleżanke doratowali. Ustalić konkretną stawke za moto i nie będzie problemu, ilość motocykli razy stawka i ma wymarzony dzień w życiu. Może się też wysilić i postarać się nas poznać na czwartkowych spodkaniach, raczej jej nie zjedzą jak się przedstawi, a będzie milej każdej ze stron Edytowane 15 Marca 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 1 boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Okropna się zagotowała, pozdrowionka dla Okropnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Towarzyszki i Towarzysze Nastąpiła tu podła prowokacja wrażych karłów reakcji mająca na celu pokazanie jacy to motórzyści są interesowni Nie dajmy się sprowokować! Wyrażajmy entuzjazm za każdym razem gdy ktoś coś będzie chciał od nas - obstawkę dla brata szwagra co macnął kiedyś motorower w Tesco, przewiezienie na plecaka ryczącej pięćdziesiątki, wsadzanie dzieciaków na parkujące motocykle bez naszej zgody. Wtedy będziemy fajni. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Jak dla mnie temat zamknięty. Nie ma jakoś chęci zapoznania się z nami zatem można pomachać stojąc przy drodze i życzyć wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Ewentualnie zrobimy brame skoro znamy trase i będzie wódeczka za free bez zapier... moturami Edytowane 15 Marca 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 4 Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Co prowda, to prowda od 5 marca to już chyba przestała śledzić temat psy na nią wieszali to dała sobie luz. Chociaż na początku zdeterminowana była 2 boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) a ja na swoim slubie bede chcial miec obstawe motorow bo SAM rowniez latam, oraz obstawe strazakow bo jak bylem malym chlopcem to chcialem zostac strazakiem no i tez myslalem nad praca w psiarni to tez bede chcial miec obstawe z policji ale to juz by sie dogadalo zeby nie karali motocyklistow hahaha Edytowane 16 Marca 2014 przez stanio (wyświetl historię edycji) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Kto chce pojechać, ten pojedzie, komu się nie będzie chciało, nie pojedzie. O co tyle krzyku? I tak pewnie zaważy pogoda... Czy koleżanka pisała gdzieś, że chce się z nami poznawać, zaprzyjaźniać, napić? Po co naciskacie tak na tą powitalnie? Zaprosić można i ja osobiście czuję się miło, kiedy mnie ktoś zaprasza, jednakże trochę to nie tradycyjnie zapraszać na wesele zupełnie obce osoby, przynajmniej ja mam takie odczucie... Zależy koleżance na obstawie i nie ma się co dziwić, każdy chciałby aby jego ślub był wydarzeniem Nie ma sensu za to winić nikogo, tym bardziej, że jeżdżą na motocyklach i podzielają naszą wspólną pasję. Frekwencja jak sądzę będzie zapewnie nie za wysoka, skoro właściwie nikt was tutaj nie zna no ale z doświadczenia wiem, że zależy ona głównie od tego jak dana osoba lu para jest znana i lubiana wśród innych motocyklistów i od pogody, z tym że bez tego pierwszego to nawet ładna pogoda za wiele nie zdziała. Edytowane 17 Marca 2014 przez Luki (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 I tak się na panieński nie wkrecisz ;P 4 "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 a ja na swoim slubie bede chcial miec obstawe motorow bo SAM rowniez latam, oraz obstawe strazakow bo jak bylem malym chlopcem to chcialem zostac strazakiem no i tez myslalem nad praca w psiarni to tez bede chcial miec obstawe z policji ale to juz by sie dogadalo zeby nie karali motocyklistow hahaha Bartek to kiedy TWÓJ ślub??? Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Podsumowując, wszelkie za i przeciw zostały już wypowiedziane, tak więc w związku z wymogami formalnymi proponuje by temat został przeniesiony do śmietnika Nie wnosi on nic nowego, a parcie na koleżankę której już nie ma - mija się z sensem. 2 Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Bartek to kiedy TWÓJ ślub??? na przyszly rok 20 czerwca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ja pierniczę - 5 stron textu żeby komuś odmówić...No pięknie Myślę że dziewczyna skutecznie się ''wyleczyła'' z chęci obstawy braci motocyklowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Na Facebooku zaczeli reklamować w nie zbyt fajny sposób... fanpage Łódzkich Motocyklistów zaprosił w poście motocyklistów na tą imprezę dla chorego Wojtka. A oni z komentarzem wyskakują czy dołączymy.. na forum odpuścili to na FB szukają ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi