Skocz do zawartości

5.06.2014 - Zaproszenie Na Ślub! Potrzebnych Dużo Chętnych ! :) :)

karo.zurawska

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jest zgadzam się Olą nie rezygnuj po kilku spotkaniach sama ocenisz kto jest mocny w pisaniu a nie koniecznie w czynach zazwyczaj Ci co tak dużo piszą to i tak obstawek nie robią

Ale On wlasnie po wódzie tak gada :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

oj tam sie czepiata, chcecie pozać dziewczyne to prosze https://www.facebook.com/karo.zurawska?fref=ts

skoro sama nie chce to trzeba sobie pomóc :smile:

https://www.facebook.com/CarolineZurawska1?hc_location=timeline - nowe konto :smile: jak już :biggrin::smile:

Oj chłopaki ułańska fantazja Was ponosi:)

Karolina - nie rezygnuj, porozmawiaj i siuuuu na czwartkowy spocik. Myślę że ewentualna obstawa będzie duuuuużo weselsza i fajniejsza jak się wszyscy będziemy znać :smile:

Poza tym znajomości zawarte teraz ubarwią wam motocyklowe życie w przyszłości:)

Nie zamierzam rezygnować, za bardzo mi na tym zależy ! :smile: :) 

Konrad - Michał

jedziemy się najpierw poznać :biggrin:

:drool: Sebol, o której się umawiamy ??? hahah :biggrin:

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

• 2 tygodnie później...

kto jest mocny w pisaniu a nie koniecznie w czynach zazwyczaj Ci co tak dużo piszą to i tak obstawek nie robią
Chylon i właśnie dlatego mam mało postów :P

Ja tam chętnie na ten wieczór panieński  zajadę swoim rumakiem :biggrin:

Mam nadzieję że Twoje koleżanki są równie piękne jak Ty :smile: 

a do ślubu jeszcze dużo czasu  :biggrin:

Karolino , koncert życzeń to na Polonii puszczają w niedzielę , dwa tygodnie temu napisałaś post w którym POINFORMOWAŁAŚ Nas co chcesz, czego potrzebujesz i o czym marzysz, normalnie rozbawiłaś mnie do łez.................. :smile:

Okropna, jesteś OKROPNA :P 

Jak ja lubię tych co nie owijają w bawełnę :smile:

słuchajcie nikt mi prawka nie dał ani tym bardziej motorka jeżeli ktos chce obstawki to niech płaci wacha palenie gumy 100%

ja chce żeby szwaczki utkały mi szal w czasie mszy 

żeby piłkarz hiszpański zaśpiewał mi na ślubie co oni na to ...

same naciągacze bo ty pojedziesz a oni nawet nie podziękują ale zobaczymy co będzie w tym sezonie temat ty puchce obstawy za ĆWIARTKE 

za ćwiartkę to se bilet kup do Cinema city 

007.gif

Prosić może, a marzenia są po to by je realizować.

Jedyne co Jej można zarzucić to nie doczytanie regulaminu. Nie wita się bo nie chce, czy jest tak zaoferowana poszukiwaniem grup motocyklowych że nie ma czasu. Chociaż jak by się przywitała to posty były by podobne że: przywitała się bo chce obstawkę. ;)

Chyba, że jest to pierwszy i ostatni post jaki tu napisała.

Uważam, że jeżeli nie chce nas znać, a chce żeby koleżanke ch*j strzelił, to niech płaci i zamawia katetkę co by koleżanke doratowali.

Ustalić konkretną stawke za moto i nie będzie problemu, ilość motocykli razy stawka i ma wymarzony dzień w życiu.

Może się też wysilić i postarać się nas poznać na czwartkowych spodkaniach, raczej jej nie zjedzą jak się przedstawi, a będzie milej każdej ze stron ;)

Edytowane przez boroś (wyświetl historię edycji)

boroś

ccm250.png LwG!

Towarzyszki i Towarzysze

Nastąpiła tu podła prowokacja wrażych karłów reakcji mająca na celu pokazanie jacy to motórzyści są interesowni :smile:

Nie dajmy się sprowokować! Wyrażajmy entuzjazm za każdym razem gdy ktoś coś będzie chciał od nas - obstawkę dla brata szwagra co macnął kiedyś motorower w Tesco, przewiezienie na plecaka ryczącej pięćdziesiątki, wsadzanie dzieciaków na parkujące motocykle bez naszej zgody.

Wtedy będziemy fajni.

Jak dla mnie temat zamknięty. Nie ma jakoś chęci zapoznania się z nami zatem można pomachać stojąc przy drodze  i życzyć wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.

Ewentualnie zrobimy brame skoro znamy trase i będzie wódeczka za free bez zapier... moturami

Edytowane przez ridrick (wyświetl historię edycji)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Co prowda, to prowda  :smile: od 5 marca to już chyba przestała śledzić temat :smile: psy na nią wieszali to dała sobie luz. Chociaż na początku zdeterminowana była  :biggrin:

boroś

ccm250.png LwG!

a ja na swoim slubie bede chcial miec obstawe motorow bo SAM rowniez latam, oraz obstawe strazakow bo jak bylem malym chlopcem to chcialem zostac strazakiem no i tez myslalem nad praca w psiarni to tez bede chcial miec obstawe z policji ale to juz by sie dogadalo zeby nie karali motocyklistow :smile: hahaha

Edytowane przez stanio (wyświetl historię edycji)

Kto chce pojechać, ten pojedzie, komu się nie będzie chciało, nie pojedzie. O co tyle krzyku? I tak pewnie zaważy pogoda...

Czy koleżanka pisała gdzieś, że chce się z nami poznawać, zaprzyjaźniać, napić? Po co naciskacie tak na tą powitalnie? Zaprosić można i ja osobiście czuję się miło, kiedy mnie ktoś zaprasza, jednakże trochę to nie tradycyjnie zapraszać na wesele zupełnie obce osoby, przynajmniej ja mam takie odczucie...

Zależy koleżance na obstawie i nie ma się co dziwić, każdy chciałby aby jego ślub był wydarzeniem :smile:

Nie ma sensu za to winić nikogo, tym bardziej, że jeżdżą na motocyklach i podzielają naszą wspólną pasję.

Frekwencja jak sądzę będzie zapewnie nie za wysoka, skoro właściwie nikt was tutaj nie zna no ale :moto: z doświadczenia wiem, że zależy ona głównie od tego jak dana osoba lu para jest znana i lubiana wśród innych motocyklistów i od pogody, z tym że bez tego pierwszego to nawet ładna pogoda za wiele nie zdziała.

Edytowane przez Luki (wyświetl historię edycji)

I tak się na panieński nie wkrecisz ;P

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

a ja na swoim slubie bede chcial miec obstawe motorow bo SAM rowniez latam, oraz obstawe strazakow bo jak bylem malym chlopcem to chcialem zostac strazakiem no i tez myslalem nad praca w psiarni to tez bede chcial miec obstawe z policji ale to juz by sie dogadalo zeby nie karali motocyklistow :smile: hahaha

Bartek to kiedy TWÓJ ślub??? :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Podsumowując, wszelkie za i przeciw zostały już wypowiedziane,

tak więc w związku z wymogami formalnymi proponuje by temat został przeniesiony do śmietnika

Nie wnosi on nic nowego, a parcie na koleżankę której już nie ma - mija się z sensem.

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Ja pierniczę - 5 stron textu żeby komuś odmówić...No pięknie ;)  Myślę że dziewczyna skutecznie się ''wyleczyła'' z chęci obstawy braci motocyklowej.

Na Facebooku zaczeli reklamować w nie zbyt fajny sposób... fanpage Łódzkich Motocyklistów zaprosił w poście motocyklistów na tą imprezę dla chorego Wojtka. A oni z komentarzem wyskakują czy dołączymy.. na forum odpuścili to na FB szukają ludzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...