Skocz do zawartości

5.06.2014 - Zaproszenie Na Ślub! Potrzebnych Dużo Chętnych ! :) :)

karo.zurawska

Rekomendowane odpowiedzi

jesteście wstrętni, paskudni i w ogóle  :hammer:

ŹLI MOTOCYKLIŚCI, ŹLI !!  :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Marta przecież uni tylko chcą pomóc ,nie być zazdrosna a źli motocykliści jedzą dziewice i gwałcą koty. Koleżanka jest bezpieczna....... chociaż dziś nie wiadomo za kogo się przebierze

Edytowane przez pafcio (wyświetl historię edycji)

Kandydatka na miss ziemi łódzkiej 2013 :P

Ale to tak trochę dziwnie. Ktoś na jakiejś grupie FB kieruje panne tutaj pomimo że jej chłopak jeździ.

No chyba powinien kogoś znać jak jeździ i obstawę mogą im zrobić. Ewentualnie ktoś z ekipy by się odezwał w tej sprawie tu.

A tak wysyłają "zapyloną" pannę by zorganizowała akcję.  Jest nieźle ;). Ja popatrzę jak będą jechać  :P

Przemku, znamy się, że wiesz, że finalistka Miss Polski Ziemi Łódzkiej ? :smile: :) 

"zapyloną" - trochę nieładne określenie chyba ? :/

Drodzy Panowie :smile:

Chciałam żeby to w jakimś stopniu była niespodzianka dla męża (rozmawialiśmy jakiś czas temu o tym, ale do tematu nie powróciliśmy i chcialam sama to załatwić), ale widzę, że samej będzie mi to ciężko zrobić, więc postanowiłam porozmawiać o tym z przyszłym mężem i przez ten miesiąc może nam się wspólnie uda. Z tego co wiem, nasza Niania jedzie w tym tygodniu na warsztat to niebawem będzie można na niej śmigać. :smile:

Ktoś zwrócił uwagę, że w nagłówku jest 5.06 a w opisie 5 kwietnia. Tak, pomyliłam się, ślub jest 5 kwietnia tego roku. 

Dużo przeczytałam komentarzy dotyczących "wynajęcia" Was na wesela. Prawdę mówiąc, gdyby była taka opcja nie bawiłabym się w pisanie postów itp. bo nie bardzo mam na to czas. Zorganizujecie taką grupkę to bardzo chętnie za jakąś oczywiście nie wygórowaną cenę Was "wynajmę" jak to mówicie. I nie porównujcie siebie do zoo - dziwne porównanie. :biggrin: 

Chyba nie wszyscy o tym wiedzą, bo napisałam to pod komentarzem, że razem z przyszłym teściem mamy naszykowane symboliczne połóweczki dla uczestników, więc nie komentujcie, że za friko, za frajer, charytatywnie.. 

Pisząc tutaj nie chodziło mi o to, że każdy z was koniecznie ma tam być. To była prośba, jakby któremuś się nudziło, a jest ładna pogoda to chce się przejechać, a że akurat jest ślub to się przejedzie kawałek i dostanie akurat połóweczkę na sobotni wieczór z kolegami. ;) 

Tak jak powiedziałam, czeka mnie rozmowa z przyszłym mężem, dowiem się kiedy Niania wychodzi z warsztatu i czy miałby ochotę się przejechać na wasze czwartkowe spotkania :smile: 

i czar prysł o porwaniu panny młodej :biggrin: małżonek Kawe wyszykuje to nas dogoni i odbije :biggrin: ,sądzę że będzie fajnie :riding: ,a i aby Dużo słonka było :biggrin:

Tym bardziej, że to nie zaproszenie na panieński Po panieńskim obstawiamy za free taka promocja

Panienski jest 29 marca, Żeromskiego 17 - ZAPRASZAM SERDECZNIE <3

i czar prysł o porwaniu panny młodej :biggrin: małżonek Kawe wyszykuje to nas dogoni i odbije :biggrin: ,sądzę że będzie fajnie :riding: ,a i aby Dużo słonka było :biggrin:

No ładnych rzeczy ja się tutaj dowiaduje  :biggrin: jeśli spanikuję i będę chciała uciec to dam znać  :P

Konrad - Michał

Nie wczytywałem się w cały temat ale ja obstawiam panieński :decayed: Hahaha ;)

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

Tym bardziej, że to nie zaproszenie na panieński Po panieńskim obstawiamy za free taka promocja

Panienski jest 29 marca, Żeromskiego 17 - ZAPRASZAM SERDECZNIE <3

No ładnych rzeczy ja się tutaj dowiaduje  :biggrin: jeśli spanikuję i będę chciała uciec to dam znać  :P

trzymam za słowo :biggrin:  idę do garażu tuningować Suzi co by na pewno Kawa z prawie małżonkiem nie dogoniła z nożem od torta :hihi:

Nie wczytywałem się w cały temat ale ja obstawiam panieński :decayed: Hahaha ;)

jedziemy się najpierw poznać :biggrin:

Sebol dołączam się a masz stringi na ten panieński ?

no ba :biggrin: od żony pożyczę :hihi:

Sebol dołączam się a masz stringi na ten panieński ?

Jak dobrze naciągnie to z bokserek zrobi ;)

boroś

ccm250.png LwG!

Seba Ola wyczaj to niechciał bym jej w danym momęcie spotkać ,pewnie i ja wyłapał bym tak przy Okazj

I chyba od kogoś moto pożyczy bo jego z paru kilometrów słychać tak że z cichej ucieczki nici

Gadka szmatka, a w powitalni koleżanka ciągle nie była ;-)

Powiedziałam, że najpierw z przyszłym mężem porozmawiam :smile: :) 

na forum motocyklowym mówi się z "przyszłym byłym"  :rock:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Powiedziałam, że najpierw z przyszłym mężem porozmawiam  

chyba nie trzeba zgody przyszłego żeby się przywitać :P 

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

chyba nie trzeba zgody przyszłego żeby się przywitać :P

ma chłopak władzę,nic bez jego zgody :biggrin:

oj tam sie czepiata, chcecie pozać dziewczyne to prosze https://www.facebook.com/karo.zurawska?fref=ts

skoro sama nie chce to trzeba sobie pomóc :smile:

Oj chłopaki ułańska fantazja Was ponosi:)

Karolina - nie rezygnuj, porozmawiaj i siuuuu na czwartkowy spocik. Myślę że ewentualna obstawa będzie duuuuużo weselsza i fajniejsza jak się wszyscy będziemy znać :smile:

Poza tym znajomości zawarte teraz ubarwią wam motocyklowe życie w przyszłości:)

Edytowane przez wildeyed (wyświetl historię edycji)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...