ridrick Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ridrick - ja cie proszę nie doprowadzaj ty mnie do agresji, bo będę cię szerokim łukiem objeżdżać A objeżdzaj mnie ile chcesz, byle na torze. Przecież to szkoda takiej maszynki nie puścić po torze, szczególni że szło ci bardzo dobrze i w twoich rękach ta maszynka latała by po winklach tak jak trzeba. Zatem nie świruj i dawaj ją na tor 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 trzeba zakupić owiewki torowe i ogień!! gratuluje nowego sprzeta 2 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Łaaaaaaaaaał! Jak plastiki są dla mnie obojętne, ta kawa to piękne, narowiste suczysko Popatrzę se jeszcze a co! GRATULACJE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Faktycznie najszybszy z kolorów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Kawa godna podziwu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 kopa ma ta kawa 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Graty maszynki, prezentuje się świetnie. 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 aż się gęba cieszy! piękny nabytek ! gratuluje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 fajne moto zadbane , ale kawa chyba jest najszybsza w zielonym kolorze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Bardzo Ładny sprzęcik, miałem okazję podziwiać na żywo Gratuluję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dziękuję wszystkim za miłe słowa:) mam nadzieję, że się będzie dobrze sprawował 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Gratki Ola Fajny sprzęcik latałem taką to wiem No to się nam dziewczyny rozkręciły z motongami , zaraz nam tyłki złoją 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ladniutka graty Ola 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Piekny Rumak! Gratulacje! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Podpinam się pod resztę maszynka super i wiadomo od kogo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Pogratulować Ola, sprzęt fajny, kolor "naj" Nazwa tematu też jakoś podejrzanie znajoma 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dziękuję wszystkim za miłe słowa:) mam nadzieję, że się będzie dobrze sprawował ty nie dziękuj za miłe słowa tylko ładnie odwdzięcz się tej osobie, która ci ta kawę podesłała 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 O kawa Manka do dziewczyny ta maszyna lepiej pasuje O kawa Manka do dziewczyny ta maszyna lepiej pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Hehe Bestunia chyba nie jedna okazja na browarek jeszcze będzie:) Z resztą Maniusiowi też jestem winna piwko:) Co do nazwy tematu, jak na zdjęciu zobaczyłam te dwie czerwone perełki obok siebie - to nie mogłam się powstrzymać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Co do plastików, to całkiem tanie owiewki widziałem na bajzlu, w sam raz na jeden raz na tor A co zrobiłaś z Fazerem? Sprzedałaś? Zakopałaś w ogródku, czy zepchnęłaś z klifu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Jeszcze nie, ale pewnie jak troszku odetchnę to spróbuję go sprzedać Jest ktoś chętny może? Sprzęt wiadomego pochodzenia od znajomej z forum:) Edytowane 5 Marca 2014 przez wildeyed (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jeszcze nic, ale pewnie jak troszku odetchnę to spróbuję go sprzedać Jest ktoś chętny może? Sprzęt wiadomego pochodzenia od znajomej z forum:) Prawie nie smigany i brzezwypadkowy, nawet parkingowek nie miał. Wycen to popytamy. Może ja też sobie coś kupię :-P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dla znajomych z forum cena do negocjacji, ale pamiętajcie tylko poważne oferty:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ola uważaj na tego Rolka coby za bardzo się ni przyzwyczaił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Fajny sprzęcior,kolor git Gratki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi