Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wildeyed Opublikowano 1 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Hejo, właśnie dzięki uprzejmości Suchego weszłam w posiadanie aktualnych zdjęć mojego nowego ślicznego moto w najszybszym kolorze:) Pewnie większość z Was zna to moto więc niespodzianka nie jest zbyt duża, ale i tak pochwalę się moim nowym niezbyt rozsądnym nabytkiem. Motocykl jest Maniusiowy więc swój Tak więc Panie i Panowie przedstawiam Wam wam Kawasaki ZX6R Ninja Edytowane 1 Marca 2014 przez wildeyed (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Co tu gadać - sprzęt sprawdzony to musi być pełne zadowolenie Wiadomo, że czerwony najszybszy P.S. Fotki przy nadarzającej okazji trzeba porządne zrobić, bo maszyna wypucowana i szkoda, żeby się zmarnowała okazja 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Co tu gadać - sprzęt sprawdzony to musi być pełne zadowolenie Wiadomo, że czerwony najszybszy P.S. Fotki przy nadarzającej okazji trzeba porządne zrobić, bo maszyna wypucowana i szkoda, żeby się zmarnowała okazja Ona zawsze będzie taka śliczna i wypucowana:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Gratulacje Olu, piękna maszyna 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) ..Nie no wildidididid super bryka..dasz posiedzieć ale masz ładną tablice rejstr. coś trzeba z nia zrobić Edytowane 1 Marca 2014 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Widziałem w czwartek-piękna ta Ninja:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 pogratulować maszyny 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 ..Nie no wildidididid super bryka..dasz posiedzieć ale masz ładną tablice rejstr. coś trzeba z nia zrobić Zrobię - zarejestruję na siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Kiedy dasz pomacać ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Kiedy dasz pomacać ??? Jak mi łapka wyzdrowieje i będę mogła jej dosiąść - ale macanie tylko w białych rękawiczkach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ładna kawka... pogratulować 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Zrobię - zarejestruję na siebie Twoja tablica w fazerku była ładna i fajnie się wyginała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Suuuperrrr i widzisz masz czerwoną ślicznotkę w najszybszym kolorze i ponoć kobiecym Gratulację 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 To w Radomiu będzie sie działo. Z takim raiderem bedzie to ślicznie smigac. Gratulacje. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 najs one chętnie i ja pomacam 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Teraz w Radomiu bedziesz wszystkich wyprzedac pzdr! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Jedyny słuszny wybór! Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja tez chce pomacać Fajna kawka widać, że mega zadbana:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Chopaki nie chcę Was rozczarować, ale ja tej ślicznotki na tor raczej nie zabiorę:/ Za ładna jest żeby ją zniszczyć. No chyba że zaliczę jakiegoś miejskiego szlifa to wtedy wszystko jedno Moto jest tymczasem w stu procentach na oryginalnych częściach więc szkoda by było go zniszczyć Ale tak czy siak Radomia nie odpuszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Śliczna ,oj będzie się działo,będzie ,hi hi i kto teraz dogoni jak rąsia wyzdrowieje życzę przyjemności z latania,a kontakt z asfaltem to tylko na winklu kolankiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No chyba że zaliczę jakiegoś miejskiego szlifa to wtedy wszystko jedno Nie chce cię martwic ale jak coś to sam osobiście go przewrócę. Po kiego takie maszyby do latania po mieście 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Gratki Moto znane, niech się dalej spisuje. Bzpiecznego i bezawaryjnego śmigania. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 No to Ola pogratulować sprzęcik fajny sezon grubo się zaczyna same zmiany sprzętu 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 No to Ola pogratulować sprzęcik fajny sezon grubo się zaczyna same zmiany sprzętu W sumie to trochę pozazdrościłam. Wszyscy kupują nowe moto to pomyślałam, że czemu nie. Ridrick - ja cie proszę nie doprowadzaj ty mnie do agresji, bo będę cię szerokim łukiem objeżdżać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi