Kudłaty Marcin Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Serdecznie wszystkich zapraszam na nasze zloty Więcej info tutaj: http://www.motozloty.com 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mundurowy88 Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Polecam zlot w Łebie byłem w ubiegłym roku ... i muszę przyznać - bardzo fajna impreza :)w tym roku również zawitamy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIANY Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Też wybrałbym się do Łeby, większą grupą 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chylon Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 Grzesiu mnie namówiłeś do Łeby to nawet na pieszo pójdę mam obstukane wszystkie bary w Łebie jak co to ja lece z wami do Łeby 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mundurowy88 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 to może bliżej sierpnia umówmy sie o konkretnej godzinie w konkretnym miejscu i pojedźmy wszyscy razem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chylon Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 to może bliżej sierpnia umówmy sie o konkretnej godzinie w konkretnym miejscu i pojedźmy wszyscy razem tak jak piszesz 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Kudłaty, co Ty tu robisz. Powiem tak - Łeba rządzi! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Podejrzewam że po zlocie w łebie to coponiektórzy nie będą wiedzieć jak się nazywają 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Podejrzewam że po zlocie w łebie to coponiektórzy nie będą wiedzieć jak się nazywają No to co. :D 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudłaty Marcin Posted March 5, 2014 Author Report Share Posted March 5, 2014 A zalogowałem się do Was jakiś czas temu heheh W tym roku po Łebie niektórzy będą przeszczepiac wątroby Kudłaty, co Ty tu robisz. Powiem tak - Łeba rządzi! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIANY Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 NOTO LECIM NA ŁEBĘ HA HA, JESZCZE TROCHĘ CZASU JEST ZBIERAM KASĘ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts