Vercyn Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czołem, Oto mój nowy zakup. Ohh jaka ona jest piękna Rocznik: 2006 r Przebieg: 28 000 km Pierwsze wrażenie: Piec wydaje się mieć nieskończone pola momentu obrotowego połączone z tym charakterystycznym gwizdem po odkręceniu manteki jakbym właśnie startował efem szesnastym . Nie musiałem nawet przekraczać pierwszej prędkości kosmicznej żeby mieć banana na gębie. I to wszystko mimo tego że wg papierów mój egzemplarz ma ok 110km. Pozdro, V 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Piękna, piękna. Będziesz zadowolony, wygodny i dynamiczny motocykl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Bardzo ładny sprzęt... szerokości i przyjemności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 W pełni zadowolony będę ze swiadomością 140 km zamiast 110 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundurowy88 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 fajny sprzęcik a honda nie miała czegoś bardzo podobnego ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Piękna rzecz do latania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 ładnie się prezentuje 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Bezpiecznej jazdy na nowym sprzęcie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jak wrażenia z jazdy? Czuć masę motocykla? Zawsze marzyłem o tym motocyklu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Sprzęt 1 klasa , prawie jak krążownik.Super.Tysiące kilometrów bezawaryjnej jazdy życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 a honda nie miała czegoś bardzo podobnego ? ST 1300 Pan European - ale jest sporo większy. Ja chciałem połączyć komfort dla dwóch osób z możliwością filtrowania podczas kruzowania po mieście lub na krótszych trasach Jak wrażenia z jazdy? Czuć masę motocykla? Jak już się ruszy to nie . samo ruszanie to poezja nawet z lekko odkręconą manetą, świst i odczucie mocy super! elementy parkingowe trzeba przemysleć na spokojnie i dobrze zaplanować ale myślę że gibkość pojawi się z czasem fjra uspokaja i relaksuje, siedzisz wygodnie, podziwiasz widoczki a w między czasie przechodzisz właśnie w nad świetlną. Po dwóch godzinach przesiadlem sie na GSa i poczułem się jakbym łyknął kilka dropsów jednym słowem natychmiastowo budzi się świr Niestety GS do sprzedania. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Fajna maszyna. Zrobiłem z taką kilka tras tylko w górach mogłem jej uciec. Na prostych wąchałem tylko spaliny. Mój kolega narzekał na początku troszkę na ból czterech liter. Przyjemnego nawijania kilometrów. Co do mocy to odblokowanie podobno nie jest zbyt skomplikowane... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Mój kolega narzekał na początku troszkę na ból czterech liter. Po przesiadce z mojej bmki siedzenie na fjcre to jak na sofie Co do mocy to odblokowanie podobno nie jest zbyt skomplikowane... Są różne szkoły - od usuwania kryz z króćców ssących za 400 PLN do kryz oraz wymiany/przemapowania ECU - 2000 PLN. Narazie chyba zostawię jak jest, później odkryję FJRę na nowo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Piękny zadbany, oryginalny motocykl:) świetny turystyk do tras. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Świtnie wygląda Jak nóweczka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Kasmos. .... TRASY BRAKNIE NA NIEGO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franzzz Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Gratuluję zakupu, będziesz zadowolony, nawet bardzo zadowolony.... motocykl stworzony do dalekich podróży 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Super stan W trase idealna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A ktoś nią jeździł wcześniej, czy patrzył się na nią? Na zdjęciach wygląda jak by drogi publicznej w życiu nie zaznała Maszyna marzenie. Niech się sprawuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Fajna 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ech Marcinie "ukradłeś" mi wymarzone moto Najpierw pojeżdżę na mojej Baśce trochę po Polsce a potem przesiądę się na FJR tak jak na początku planowałem i pojeżdżę po Europie. FJR 1300 to mój motocykl docelowy A tak na marginesie jesteś fanem Battlestar Gallactica że w tytule masz Battlestar Yamaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Piękna maszynka - wielkie gratki! Szerokości i bezawaryjności! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Fajna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A tak na marginesie jesteś fanem Battlestar Gallactica że w tytule masz Battlestar Yamaha Tytuł zawinąłem z arytkułu w motogenie... idealnie oddaje charakter motocykla.. nad-świetlna i te sprawy... Czasem tylko myślę co musiałoby być następne? Tak żeby trochę pomieszać w proporcjach serce/rozum albo tego drugiego w ogóle nie brać pod uwagę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi