Muodyv6 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Siemka , macie kogoś albo wiecie kto w łodzi poleruje felgi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 podlaczam sie do tematu bo tez potrzebuje:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zima jest to można samemu posiedzieć i to zrobić. Scansol do usunięcia starego lakier, potem papier ścierny (600,800, 1200, 1600, 2000) i na koniec pasta polerska. Robota żmudna ale satysfakcja gwarantowana. Proces można przyspieszyć używając wiertarki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 pytanko , te papiery to wszystkie na wodę ? i gdzie dostanę ten scansol? pasta może być zwykła tempo do chromowanych elementów? bo mam taką do Audi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 a może fantachrom?? koszt ok 500zl WIELKOPOLSKIE: FANTACHROME POLAND Sp. z o.o. ul. Sprzeczna 8 62-002 Suchy Las k/ Poznania Tel. +48 505 030 612 061 650 14 80 e-mail: info@fantachrome.pl ŚLĄSKIE: CHROM -TECH TECHNIKA CHROMOWANIA NATRYSKOWEGO AUTORYZOWANY ZAKŁAD USŁUGOWO - HANDLOWY FIRMY FANTACHROME POLAND ul. Budowlanych 156 43-100 Tychy Tel. +48 505 598 836, +48 602 533 863 e-mail: chromtech@op.pl prosze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 nie nie nie, ja nigdzie felg nie wysyłam;) ,dlatego prosiłem o adresy z łodzi;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) pytanko , te papiery to wszystkie na wodę ? i gdzie dostanę ten scansol? pasta może być zwykła tempo do chromowanych elementów? bo mam taką do Audi Ja jak polerowałem to używałem papierów wodnych, powyżej 1000. Do tego kupiłem zestaw past w castoramie gdzie znajdowały się 2 pasty i 2 filce na wiertarkę. Były dwa etapy polerowania.Tak wyglądało polerowanie A tak wypolerowałem felgę Edytowane 15 Listopada 2011 przez Suchy-wolk Proszę korzystaj z miniaturek. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 tzn tylko tymi 2 filcami polerowałeś czy jeszcze papiery i jak byś mógł to bardziej rozwinąć co i jak bo ja laik w tych sprawach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Felga była pomalowana srebrny lakierem. Zdarłem ten srebrny lakier papierem ściernym i później wypolerowałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 czyli polerowanie ten 2 etap tymi filcami i pozniej pasta;>? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Najpierw wziąłem papierem. Później pasta na filc i polerowałem.Z tymi etapami mi chodziło, że w zestawie do polerowania były 2 pasty i 2 filce. Nie wiem czym one się różniły ale trzeba było najpierw jedną pastą wypolerować, następnie zmienić pastę oraz filc na drugi i drugi raz wypolerować, dawało to jeszcze lepszy efekt. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ok dzięki;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 warto było się pomęczyć , uzyskany efekt jest widoczny i bardzo zadowalający . Tak jak pisał kolega , od tego jast zima , żeby o sprzęt zadbać . Nie od razu kraków zbudowano jak mówi przysłowie . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 no no tez sie bede musial wziac ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi