Thebestof78 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Bo chcemy zobaczyć ten nowy kosmiczny kombiak on the board !!!!!! http://pozahoryzonty.org/maciej-jaraszek/ Edytowane 22 Lutego 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Pewnie Maćku masz mój procent i mojej żony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Przyklad musi iść od starszych,więc mój i Anki procencik masz :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jak nie jak tak nigdy nie wpisywałem, bo nie wiadomo kto to przepije... ale teraz idzie cały %, a gdyby można to i 40 % 2 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Okazało się, że mój PIT jeszcze nie gotowy więc mój 1% tez idzie na Macixa. Jak da radę to od mojej Dorotki pójdzie drugi 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Pamiętajcie, że można też wpłacać darowizny w dowolnej wysokości, nie tylko 1 % 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Mój tez masz będę się niedługo rozliczał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wkręciłem jeszcze dwie osoby :-) 4% idzie dla Macixa Wytrwałości życzę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 mój % już poszedł 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Z mojego wyszła 100 wka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 mój picik już poszedł i % Maciek masz 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Rozliczam pity w ilościach hurtowych, będę przekazywać gdzie tylko się da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Rozliczam pity w ilościach hurtowych, będę przekazywać gdzie tylko się da Wpisuj wszystkim z automatu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 BARDZO ŁADNIE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Wpisuj wszystkim z automatu Ci co się nie określą wcześniej to na pewno Jeden już poszedł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 ... +1% . Powodzenia! 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 1% dla Maćka poszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 niestety mój PIT odbił się od US Łódź Widzew. Jak się okazuje nr KRS podany dla fundacji nie został uaktualniony przez tą fundację (obowiązek do 31 stycznia b.r.) i w związku z tym US nie przyjmie PITu z takimi danymi. Informacja z US jest o tyle ciekawa, że jeśli wysłałbym PIT listownie z takimi danymi (numer KRS) to mogę spodziewać się wezwania z US celem złożenia korekty PITu i poprawy danych (czyli defacto wpisania innego KRSu lub obrania innego szczytnego celu...) - oznajmiła z uśmiechem Pani w US na ul. Papierniczej. a tak, podczas sprawdzania Pani wbiła KRS w komputerek i od razu oznajmiła - "to se ne da" i PIT od razu do poprawki na miejscu... Ciekawe jak u Was? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Na razie dwoje znajomych nakłonionych i % z ich pitów idą. Swojego nie mogę na razie złożyć bo US mnie kontroluje więc poczekać wolę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) niestety mój PIT odbił się od US Łódź Widzew. Jak się okazuje nr KRS podany dla fundacji nie został uaktualniony przez tą fundację (obowiązek do 31 stycznia b.r.) i w związku z tym US nie przyjmie PITu z takimi danymi. Informacja z US jest o tyle ciekawa, że jeśli wysłałbym PIT listownie z takimi danymi (numer KRS) to mogę spodziewać się wezwania z US celem złożenia korekty PITu i poprawy danych (czyli defacto wpisania innego KRSu lub obrania innego szczytnego celu...) - oznajmiła z uśmiechem Pani w US na ul. Papierniczej. a tak, podczas sprawdzania Pani wbiła KRS w komputerek i od razu oznajmiła - "to se ne da" i PIT od razu do poprawki na miejscu... Ciekawe jak u Was? Bartek mój PIT przeszedł i na razie nie ma odzewu może jakiś błąd w numerze KRS? zadzwoniłam do Fundacji z pytaniem o co chodzi i mają sprawę wyjaśnić i dać znać jeszcze dziś bo pierwszy raz z czymś takim maja do czynienia. Edytowane 7 Marca 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIGUŁA Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Poszło i ode mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Bartek mój PIT przeszedł i na razie nie ma odzewu może jakiś błąd w numerze KRS? zadzwoniłam do Fundacji z pytaniem o co chodzi i mają sprawę wyjaśnić i dać znać jeszcze dziś bo pierwszy raz z czymś takim maja do czynienia. no właśnie - bo numer się zgadza i figuruje w systemie US... jako nieaktualizowany, a więc w myśl przepisów nieważny :/ wszędzie bałagan ... Edytowane 7 Marca 2014 przez działkowy emeryt (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Na stronie Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej W wykazie organizacji pożytku publicznego za rok 2013 uprawnionych do otrzymania 1% podatku dochodowego od osób fizycznych ta Fundacja jest i numer się zgadza to coś nie tak w urzędzie http://www.mpips.gov.pl/bip/wykaz-organizacji-pozytku-publicznego/#akapit10 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Wszystko jest w porządku z nr KRS Oddzwoniła przed chwila Pani z Fundacji, sprawdzili wszystko również rozmawiali z Urzędem Skarbowym na Widzewie. Opcje są dwie: - albo Bartek miałeś zły numer w Pit wpisany - albo urzędniczka się pomyliła / źle odczytała i wpisała zły nr w system Bo poza tym wszystko się zgadza i KRS Fundacji jest zgłoszony. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anabell666 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 dopisuję się również ja i kilka osób z mojej rodziny oby jak najwięcej było tych % dla Maćka 1 Cytuj Ludzie na poziomie trzymają się w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi