ErR Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam, potrzebuję firmy która wytnie mi małe dwie rzeczy w stali. Nie wiem czy to wodą, czy laserem, czy inaczej ale potrzebuję czegoś takiego Zna ktoś coś takiego ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 http://www.metaliclaser.pl/ Rudzka 33/35 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Gdyby powyżej nie dało rady to możesz spróbować tu: http://www.chro-met.pl/o_firmie/o_firmie.htm Powodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Kolega wycina laserem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Kolega wycina laserem coś więcej ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 W Gadce Starej jest firma co wycina wodą .Jak chcesz numer tel do właściciela to dzwoń do mnie nr w profilu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 W Gadce Starej jest firma co wycina wodą Gówno prawda,"wodą"nie wytniesz nic-NAUCZ SIĘ TEGO PROCESU ZANIM DORADZISZ. Mam myjkę ciśnieniową i chciałem wyciąć zębatkę i nie dało rady.Ew.główkę kapusty przetnę na "pół" :lol: 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Może za mało się starałeś albo myjka była chińska. Technologia cięcia wodą ( water jet-cutting) wiecej na You Tube lub Google. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Tu jakaś inna ta myjka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pikus Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Bo myjka jak sama nazwa wskazuje służy do mycia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Gówno prawda,"wodą"nie wytniesz nic-NAUCZ SIĘ TEGO PROCESU ZANIM DORADZISZ. Mam myjkę ciśnieniową i chciałem wyciąć zębatkę i nie dało rady.Ew.główkę kapusty przetnę na "pół" :lol: I tu się panocku mylisz łokrutnie Podkładałeś kiedy palec pod dyszę karchera? nie polecam rozerwie w piździec. A to "parę barów". Pomysl co zrobi woda zmieszana ze ścierniwem pod ciśnieniem powiedzmy 4000 barów, o średnicy strumienia niecałego milimetra Edytowane 23 Lutego 2014 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Hej, odświeżam kotleta. Czy znacie jakieś dobre pracownie CNC w Łodzi. Muszę uchwyt do lampy wyciąć, zrobiłem projekt Acad, ale chciałbym w miarę szybko wyciąć elementy z (najlepiej) alu, a niektóre podkładki ze stali. Na razie znalazłem takie firmy w Łódzi i z okolic : Matrix Metal Maciej Gajda dakao.pl prototype.edu.pl adaks.pl FiW Wilemborek Macie może jakieś opinie otych firmach lub mozecie polecić jeszcze kogoś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Jarosik w ksawerowie, zawsze u nich wszystko wycinam, mają laser, wode, co chcesz 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Hej, niestety trochę mnie Jarosik zeźlił... ogólnie zawsze staram się zrozumieć problemy w terminach i wykonawstwie, bo ludzie są tylko ludźmi i w życiu zdarzają się różne sytuacje, ale dostałem informację, że nie są w tej chwili w stanie zrobić wyceny ze względu na ilość pracy. Rozumiem, że priorytetowo traktują zlecenia hurtowe, a detalista jest na dalszym planie, ale prawda jest taka, że byłem ich stałym klientem detalicznym od lat. Poleciłem ich wielu znajomym z czego wiem że wyniknęły co najmniej dwa kontrakty hurtowe. A dziś nawet nie wiem, na kiedy będe miał wycene i ewentualny termin. Cóż, wiele razy widziałem już jak firmy zachłystują się współpracą hurtową. na pewno jest to prostsze i lepiej płatne, gdyż zamówienia sa większe. Ale problem pojawia się wtedy, gdy zaczynają się braki w przepływach finansowych za duże zlecenia. Wtedy przypomina sobie firma o detaliście, z którego może się utrzymać, ale jest za późno. Nie będę dalej się rozpisywał i wchodził w politykę firmy, natomiast uważam, że słabo to wygląda, kiedy firma nie może określić na kiedy zrobi wycenę. Gdyby mi powiedzieli - 2 tygodnie też bym jakoś to przeżył, gdybym usłyszał, że wogóle nie robią detalu... też OK. Ale mówienie, że nie wiedzą kiedy - sorry. Nie mówię, że nigdy tam nie pojadę, ale będę się starał zlecać komuś innemu prace. Póki co zamówiłem w firmie poleconej w drugim poście przez Tomi, czyli http://www.metaliclaser.pl/ . Cena bardzo dobra i do piątku ma być więc zupełnie spoko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Odebrałem uchwyty z http://www.metaliclaser.pl/ . Cóż, jakość raczej średnia w kierunku słabym. Nie wygrawerowali napisów, aluminium średniej jakości (lustro), w trakcie obróbki aluminium zostało porysowane, więc do lakieru, przy wycięciach zostały resztki zrolowanego materiału, które musiałem usuwać pilnikiem/dremlem. Plus - utrzymanie terminu. Ogólnie cena dobra, ale przy takiej jakości delikatnie za wysoka. Można zamawiać elementy bardziej mechaniczne, schowane , ale nie polecam do elementów ozdobnych. Jarosik do tej pory robił co najmniej 2-3 oczka wyżej jeśli chodzi o jakość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi