Bulba Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Mlody w niebo wzięty Reszta niebawem... 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Sebol Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 już wczoraj był w niebo wzięty jak wracał że szkoły ,akurat się widzieliśmy,super 0 Cytuj
Olo Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Na noc już młody do domu nie wróci Edytowane 22 Lutego 2014 przez Olo (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
motoTomasz Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Spoko, przynajmniej będzie cokolwiek widział po zmroku. Tylko uświadom go, że w przypadku kolizji z kumatym kierowcą - będzie uznany za sprawcę, niezależnie od okoliczności. Także zaleć dodatkową ostrożność podczas jazdy. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.
ClearWater Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Mam pytanko, czy fabryczna instalacja pod światło w tym Romecie idzie z prądnicy czy z akumulatora ? Ten xenon jest w soczewce ? Nie ma problemów z rozładowującym się akumulatorem ?Z góry dzięki, sam jestem ciekaw jak się sprawdza 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 1. Jest alternator wiec nie ma znaczenia 2. Tak Nie 3. Brak czasu na zrobienie fotek i filmow ale obiecuje ze się pojawia. 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
ClearWater Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Jeżeli u mnie jest światło z prądnicy = ile gazu, tak świeci to chyba nie ma mowy i takim xenonie.Tutaj można by zakombinować podłączyć go pod akumulator, ale czytając w necie takie aku padło by po jakiś dwóch godzinach.no nic, w każdym razie dzięki Edytowane 13 Marca 2014 przez ClearWater (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 (edytowane) Jeszcze nic straconego. Sprawdz jakiej mocy masz u siebie zarowke. Jeżeli 35W i SPRAWNE LADOWANIE, to zasilenie przetwornicy pociagniete z akumulatora nie ma prawa nic mu zrobić. Edytowane 13 Marca 2014 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
ClearWater Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Posiadam dwie żarówki H8, z czego świeci tylko jedna, jedna jest od mijania, druga od długich. Żarówka ma 35W. Nie rozumiem pojęcia 'sprawne ładowanie'. 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2014 Zmierzy Ci to każdy elektryk samochodowy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Bulba Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Troche mi wylecialo z glowy tak to wyglada 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Rekomendowane odpowiedzi