Marsel Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Nic dodać, nic ująć szpej mega i w jedynym słusznym kolorze 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
carusek Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Ładna maszyna A F-16 nie ma w kolorze czerwonym 0 Cytuj
Sikorr Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Bardzo fajny sprzęt!! Graty i szerokości 0 Cytuj
Lans Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 Dukat bedzie mial siostre pojawilo sie w lodzi Ducati Panigale 1 Cytuj
shad Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 czemu nie dam nawet usiąść pzdr super chętnie siądę sobie na czerwonym rumaku i cyknę zdjęcia aby upamiętnić ta piękna maszynę 0 Cytuj
Pablocom Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 Świetny sprzęt.Ducati prezentuje się za... ....ście 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 kurcze jak nie lubię "plastików" to faktycznie Ducati w dziedzinie stylistyki motocyklowej wymiata... od tego to już tylko Triumph Scrambler ładniejszy haha Pogratulować ! 1 Cytuj
bulwa Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 Ładna, ładna ...... Mistrzu Ronda...... . (oby tylko tych stworków na Dellu nie było ) :decayed: A potem buty do wymiany bo skarpete widać Będzie trzeba zawitać i go z bliska zobaczyć a jeszcze lepiej jakiś mały wypad zrobić jak bedzie pogoda 1 Cytuj
Dann Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 A potem buty do wymiany bo skarpete widać Będzie trzeba zawitać i go z bliska zobaczyć a jeszcze lepiej jakiś mały wypad zrobić jak bedzie pogoda ... dziurawą skarpete ... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
mateoLDZ Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 wooow super sprzęcior no i czerwony = najszybszy niech Cię wozi bezawaryjnie i daje mnóstwo przyjemności z jazdy 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to
Zebra Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2014 Ahhh i ohhh Prezentuje się pięknie I ten kolor... no bajeczna maszyna. 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"
Rekomendowane odpowiedzi