Marsel Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Nic dodać, nic ująć szpej mega i w jedynym słusznym kolorze 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ładna maszyna A F-16 nie ma w kolorze czerwonym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Bardzo fajny sprzęt!! Graty i szerokości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Dukat bedzie mial siostre pojawilo sie w lodzi Ducati Panigale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 czemu nie dam nawet usiąść pzdr super chętnie siądę sobie na czerwonym rumaku i cyknę zdjęcia aby upamiętnić ta piękna maszynę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Świetny sprzęt.Ducati prezentuje się za... ....ście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 kurcze jak nie lubię "plastików" to faktycznie Ducati w dziedzinie stylistyki motocyklowej wymiata... od tego to już tylko Triumph Scrambler ładniejszy haha Pogratulować ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ładna, ładna ...... Mistrzu Ronda...... . (oby tylko tych stworków na Dellu nie było ) :decayed: A potem buty do wymiany bo skarpete widać Będzie trzeba zawitać i go z bliska zobaczyć a jeszcze lepiej jakiś mały wypad zrobić jak bedzie pogoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A potem buty do wymiany bo skarpete widać Będzie trzeba zawitać i go z bliska zobaczyć a jeszcze lepiej jakiś mały wypad zrobić jak bedzie pogoda ... dziurawą skarpete ... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 wooow super sprzęcior no i czerwony = najszybszy niech Cię wozi bezawaryjnie i daje mnóstwo przyjemności z jazdy 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ahhh i ohhh Prezentuje się pięknie I ten kolor... no bajeczna maszyna. 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi