Gruby124 Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 (edited) Witam wszystkich oto moje nowe cacuszko Ducati 1098s Przebieg niecałe 20tyś km moc 162km zawieszenie Ohlins Dann , bulwa chcieliście macie Edited February 22, 2014 by Gruby124 (see edit history) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Witam wszystkich oto moje nowe cacuszko Ducati 1098s Dann , bulwa chcieliście macie ale co ? jakie cacuszko ? nic nie widze ? pustka !! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby124 Posted February 21, 2014 Author Report Share Posted February 21, 2014 Kurde bo zdjęć nie moge wrzucić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Kurde bo zdjęć nie moge wrzucić No to żeś się teraz pochwalił pewnie za duży rozmiar twego ciała tzn cacuszka Gruby124 postaraj się .. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby124 Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 dobra jutro się ogarnie teraz idę w kime nie wiem co jest ... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 ...to żeś zrobił smaczka na Ducata .. całe forum nie będzie spać tylko czekać na zdjęcia Grubego i ducata 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby124 Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 nie przesadzaj 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Ech, ja juz odświerzam co 20 sekund... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby124 Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 Dobra Jest 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Coś więcej o tym stworku ? ja ci współczuje jechać nią nad soline czy też nad morze kolorek fajny , tylko czy ty okiełznasz tą bestie a tak po zatym fajne 2 koła ..życzyć szerokości i omijania tych stworków na dellu co by bus nie był potrzebny 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby124 Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 Co tu się rozpisywać na jego temat sam mówi za siebie Co do stworków na dellu to ma ich nie być w tym sezonie i w następnych tez nie 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_lc4 Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Baja sprzęt, jak to Ducati. Forza Italia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lans Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Przepiekna maszyna !!! Bedziesz sie z daleka wyroznial w tym pieknym kolorze . Juz sie nie moge doczekac kiedy go zobacze w realu i poslucham jego mruczenia. Kozacki sprzet !!! Ooo kur.. teraz dopiero spojrzalem ze to Dominik i ze maszyna stoi blisko mnie Gratulacje !!! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorima Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 cuuudooo... no mega jest to moto. Ducati ma ten rodzaj budowania maszyn, który mnie zupełnie rozwala. najlepsza stylistyka motocykowa jaką znam gratuluję i liczę, że na jakim spocie obczaję alive 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rescuer Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Gratulacje. Trzeba przyznać, że będziesz się wyróżniał. Nie ma drugiego takiego w Łodzi chyba. Klasa sprzęcior, niech się sprawuje.Do zobaczenia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doop Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Ładna, ładna ...... Mistrzu Ronda...... . (oby tylko tych stworków na Dellu nie było ) :decayed: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shad Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 łeee czerwona wszyscy wiedza że najszybsze są czarne ale tak to zajefajne moto, wygląd powala na kolana,i osiągi zapewne też, czy kolega da dotknąć na jakimś zlocie 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeZet Posted February 22, 2014 Report Share Posted February 22, 2014 Faktycznie unikatowa bestia . Tysięcy kilometrów życzę. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby124 Posted February 22, 2014 Author Report Share Posted February 22, 2014 łeee czerwona wszyscy wiedza że najszybsze są czarne ale tak to zajefajne moto, wygląd powala na kolana,i osiągi zapewne też, czy kolega da dotknąć na jakimś zlocie czemu nie dam nawet usiąść pzdr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lans Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Kolor podobny do Daytona Suchego Ale Ducati wymiata 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancet Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Czerwony wymiata! Piękna maszyna! Gratulacje! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Niezły kozak! Mega moto, pogratulować! Miałeś wyjątkowego Triumpha TT poprzednio, teraz Dukat więc ciekawe co będzie następne, F-16? Kolor podobny do Daytona Suchego Bo czerwone najładniejsze 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulka Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Zapraszam do Łasku na F-16 ale myślę że nie są tak piękne jak twoja maszyna! Piękny sprzęt i trudno przejść obojętnie ! Z każdą chwilą widząc wasze motocykle zmienia mi się kierunek marzeń 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
żółwik Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 za***ista maszyna Osobiście wolałbym białą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 zajefajny Dukat w świetnym kolorze "jeździłbym" 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts