Micek1968 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam ... To moja Virażka XV750 (sorry ,, błąd w tytule wątku) rocznik 1993... Pojemność 750ccm, moc 55KM, waga około 240kg... Mam ją od zeszłego sezonu. To fotki podczas kupna (jeszcze goła) Tu podczas małego oblotu viragowców zgierskich Ta środkowa to moja.. I jeszcze dwa w terenie Zalety: - wygodna kanapa, - jak dla mnie moc w zupełności wystarczy... itd - wał kardana (odpada regulacja łańcucha) - silnik w miarę oszczędny (około 5 litrów/100) Wady: - niski środek ciężkości i jest trochę za ciężki.. jest taki kąt nachylenia przy którym grawitacja dwukrotnie wzrasta - mało miejsca dla pasażera - bardzo miękkie zawieszenie (w tamtym roku wymieniałem olej w lagach na gęściejszy bo waliło jak cholera) - masakryczne prowadzenie w koleinach (nie wiem czy to wszyscy tak mają ale już parę razy był leżał) Na zdjęciu jest jeszcze z dużą szybą ale ją wymieniłem na krótszą, bo działa trochę jak żagiel a po drugie oglądanie drogi szczególnie w nocy lub podczas deszczu przez okulary, szybę kasku i szybę motocykla nie jest zbyt fajne... ... lub coś co imituje chrom plastikowa jest tylko chyba w sumie osłona filtra powietrza pod zbiornikiem .. reszta to 100% chrom 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Chcę widzieć więcej fotek Yamaszka jak na swój rok, wygląda dobrze i fajnie prezentuje się chrom lub coś co imituje chrom 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 No prezentuje sie naprawde niezle 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 chromy super wyglądają i naprawdę fajnie się to prezentuje. zastanawiało mnie tylko zawsze ile czasu potrzeba żeby to wszystko dopieścić na cacy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 no trochę trzeba pucować żeby błyszczały... oczywiście bez przesady... nie siedzę godzinami z pastą polerską... myjką opłuczę moto a potem flanelką przepucować i tyle... jakąś godzinkę trzeba przeznaczyć 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ładnie się prezentuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 calkiem spoko ale co kto lubi:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ale raz na jakiś czas pewnie pasta idzie w ruch zresztą widać na zdjęciach że zadbane są chromy, inaczej już by tak nie wyglądały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 super się prezentuje ale jak piszą koledzy wymaga sporo czyszczenia po jeździe . Naprawdę cacko 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 bardzo ładnie się prezentuje ale pracy przy nim ogrom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Śliczniunia Z tego co sie orientuję to rzeczywiście jedynie osłona filtru powietrza jest z plastiku, reszta to ślicznie dający po oczach chrom Zdjęcia w trawie są super. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi