Skocz do zawartości

Cb Radio

Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

CB Radio rządzi!

Skoro temat został wywołany to zabiorę głos ;)

Wczoraj nabyłem nowy gadżet do swojego mobila i jestem mega zadowolony, radio kupiłem w południe jednakże dopiero po pracy zacząłem z niego korzystać. Jestem mile zaskoczony jakością wykonania oraz samym interfejsem radia. Pierwsza łączność była z kolegą z Grotnik, ja wtedy byłem w centrum Łodzi (okolice pl. Hallera) - na ustawieniach domyślnych pokazywałem się na poziomie 7-8 (dopiero uczyłem się obsługi pokręteł). Później już na wstęgach pogadałem na 27.555 MHz i 27.585 MHz - również brak zastrzeżeń.

:cheers:

Ja korzystam z UNIDEN 520XL . Male radyjko, do nabycia jedynie z pod lady.

President zastrzegl prawa do sprzedazy Unidena , gdyz to te same podzespoly jednej firmy.

Rowniez moge kazdemu polecic ten model, a mam ich 2 od dlugiego czaszu, sprawuja sie idealnie :smile: Do tego anteny Sirio i gra lepiej niz radio maryja :biggrin:

CD radia szybko sie zwraca :smile:

A u mnie od 20 lat midland 102 szumofon jakich mało ale na drodze wystarcza

Poczekaj na dobrą "PROPE"

Ja latałem po "Swiecie" na Jackson-ie I  , Italia,Norwegia,Francja miło wspominam,niestety rezygnacja z DX-ów które robiłem nawet z auta wygrały na rzecz Motocykla,Ale nie powiem że nie wrócę ponieważ antena bazowa na chacie stoi,zasilacz 40A jest i Praktyka też oraz chłopaków z Konektora znam osobiscie ,Więc dobrze kręć gałą i na "trzy piątki"oraz całej sciany QSL-ek życzę,Pozdro 161WG039(whiskey golf)

http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

http://www.cbradio.waw.pl/

Ponieważ byłem tam, :biggrin:

Jak by nie było, Będąc w Konektor5000 Powołaj się na "Auto Team" albo "Warszawska Siódemka" i pytaj o Kamila :smile: Pozdro

Chyba znów zaloże se "Santiago" Na klape, Bo ciągnie do powrotu

Edytowane przez SOBOL (wyświetl historię edycji)
http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE

• 4 tygodnie później...

Ja raczej gadałem lokalnie na RDG z różnych wynalazków... ;)
Można mnie było złapać jako Arkanoid ewentualnie 10.5 z Radogoszcza... :smile:

128330.png

Gościu z Polski zamontował CB Radio w Daytonie takiej jak moja  :decayed:

Link do galerii

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Tak przy okazji CB używam jak jadę gdzieś w trasę, najczęściej na wakacje z córką i drażni mnie bluzganie. Kiedyś to było niestosowne, a wręcz była taka etyka CB, że się nie bluźni. Teraz jadę sobie z dzieckiem radio włączone, a tam .... wiązanki jakiś prymitywów. Nawet raz słyszałem jak inny gość zwrócił uwagę, że właśnie z dziećmi jedzie to jeszcze usłyszał co powinien z tymi "dzieciakami zrobić". ŻENADA

Korzystając z okazji apeluję to wszystkich NIE BLUZGAMY PRZEZ RADIO CB !!!!!