Piotr Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 CB Radio rządzi!Skoro temat został wywołany to zabiorę głos Wczoraj nabyłem nowy gadżet do swojego mobila i jestem mega zadowolony, radio kupiłem w południe jednakże dopiero po pracy zacząłem z niego korzystać. Jestem mile zaskoczony jakością wykonania oraz samym interfejsem radia. Pierwsza łączność była z kolegą z Grotnik, ja wtedy byłem w centrum Łodzi (okolice pl. Hallera) - na ustawieniach domyślnych pokazywałem się na poziomie 7-8 (dopiero uczyłem się obsługi pokręteł). Później już na wstęgach pogadałem na 27.555 MHz i 27.585 MHz - również brak zastrzeżeń. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Ja korzystam z UNIDEN 520XL . Male radyjko, do nabycia jedynie z pod lady. President zastrzegl prawa do sprzedazy Unidena , gdyz to te same podzespoly jednej firmy. Rowniez moge kazdemu polecic ten model, a mam ich 2 od dlugiego czaszu, sprawuja sie idealnie Do tego anteny Sirio i gra lepiej niz radio maryja CD radia szybko sie zwraca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 UNIDEN 520XL dobre radio, miałem, teraz jeździ w mobilu ojca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 A u mnie od 20 lat midland 102 szumofon jakich mało ale na drodze wystarcza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Polecam chłopaków z Konektor. Widzę że świat DX-ów ci się otwiera 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 już z ruskimi zagadałem, być może byli nawet z Soczi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Poczekaj na dobrą "PROPE" Ja latałem po "Swiecie" na Jackson-ie I , Italia,Norwegia,Francja miło wspominam,niestety rezygnacja z DX-ów które robiłem nawet z auta wygrały na rzecz Motocykla,Ale nie powiem że nie wrócę ponieważ antena bazowa na chacie stoi,zasilacz 40A jest i Praktyka też oraz chłopaków z Konektora znam osobiscie ,Więc dobrze kręć gałą i na "trzy piątki"oraz całej sciany QSL-ek życzę,Pozdro 161WG039(whiskey golf) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 no proszę, że się wcześniej nie ujawniłeś 73 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) http://www.cbradio.waw.pl/ Ponieważ byłem tam, Jak by nie było, Będąc w Konektor5000 Powołaj się na "Auto Team" albo "Warszawska Siódemka" i pytaj o Kamila Pozdro Chyba znów zaloże se "Santiago" Na klape, Bo ciągnie do powrotu Edytowane 19 Lutego 2014 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 takiego dziś trola nagrałem na CH19AM https://vimeo.com/89286949 Gość codziennie rano sobie po prostu gwiżdże... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ja korzystam z UNIDEN 520XL To samo i też polecam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Stare dobre czasy, gdy nie było komórek i internetu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 CB RADIO są tu tacy co 40kanał pamiętają jako działke? hehe a kojazycie stacje RENE z polesia 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ja raczej gadałem lokalnie na RDG z różnych wynalazków... Można mnie było złapać jako Arkanoid ewentualnie 10.5 z Radogoszcza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Mój filipinski unidenik troszkę się sfajczyl... Naprawiono za 50 pln i znów mogę nadawać na 5W 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Gościu z Polski zamontował CB Radio w Daytonie takiej jak moja Link do galerii 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Tak przy okazji CB używam jak jadę gdzieś w trasę, najczęściej na wakacje z córką i drażni mnie bluzganie. Kiedyś to było niestosowne, a wręcz była taka etyka CB, że się nie bluźni. Teraz jadę sobie z dzieckiem radio włączone, a tam .... wiązanki jakiś prymitywów. Nawet raz słyszałem jak inny gość zwrócił uwagę, że właśnie z dziećmi jedzie to jeszcze usłyszał co powinien z tymi "dzieciakami zrobić". ŻENADA Korzystając z okazji apeluję to wszystkich NIE BLUZGAMY PRZEZ RADIO CB !!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No chyba,że ktoś naprawdę Cię...wk***i...a cudakow nie brakuje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi