Adamoo Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Chciałbym wam zaprezentować mój pojazd jakim jest Honda NSR 125 F Raiden, zakupiłem ją 20.03.2011r z pod Poznania a dokładniej z miejscowości Powidz. Gościu zakupił ją z Włoch w 2009r z przebiegiem nie całym 11 000km i tak sobie śmigał do dnia sprzedaży Jest to oryginalna wersja ''naked'' a nie jakieś przeróbki Na dzień dzisiejszy ma przejechane 18 789km według mnie jest to realne w 99% ponieważ po 1 primo nie widać takiego zużycia jak przy innych NSR co maja niby nakręcone 20 000km a są stargane jak Europa po 2 primo gościu śmigał nią co weekend albo w jakieś wolne dni ponieważ w tygodniu jeździ zawodowo tirem.Po 3 primo mierzyłem ją na hamowni i wykazało że ma 28.1km foto dowodowe poniżej Rok? ależ czy to ważne? prawdziwej damy o wiek się nie pyta :D jest to rok 1993r ale rokiem się nie jeździ Komentować 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Czytałem na innym forum opinie i wynika z nich, że motor zadbany i warty pieniędzy. Natomiast osobiście nie przepadam za 2T, ze względu na dźwięk silnika, ale pewnie osiągi są zadowalające, także coś za coś. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Luquu Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Moto naprawdę utrzymane perfekcyjnie, miałem okazji parę razy z kolega śmigać wiec wiem;p jak na swój rocznik to jest mega ładny ;D co prawda dźwięk 2T jest wkurzający.. -.- ale da się przyzwyczaić ;D tak jak kolega wyżej jak na 125ccm to osiągi ma w normie 0 Cytuj
ffojtus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ciekawa propozycja w 125 :> 0 Cytuj
Adamoo Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Witam po długiej przerwie a więc NSR na sprzedaż ponieważ zanabyłem Yamaha Fazer 600 Edytowane 11 Marca 2012 przez scOti ogłoszenia o sprzedaży umieszczamy w dziale: Giełda (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Motocykl 1993 rok i w 2009 roku miała przejechane tylko 11tys km wiec w sezonie ktoś musiałby robić jakieś 700km w co wgl nie uwierzę. Ty sam przez trzy lata zrobiłeś 7tys wiec co do przebiegu nie wierze. W 2t łatwo jest zrobić kapitalny remont (który niestety trzeba robić często) wiec na pewno tłoczek itd miałeś wynieniany. 0 Cytuj
MateuszZR7 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Była mało jeżdżona ponieważ poprzedni właściciel jeździł chyba na tirach i nie miał czasu nią jeździć.NSR-ka pięknie wygląda jak na swoje lata ( a nawet lepiej niż niektóre maszyny 5letnie ) 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 daj no fotki tegoż nowego nabytku Fazerowego - który rocznik? i pogratulować zakupu. Fazer dobry motocykl 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Rekomendowane odpowiedzi