Skocz do zawartości

Dorobienie Kluczyka Motocyklowego Z Immobilizerem

Pigweed

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was mógłby poradzić mi - gdzie w Łodzi można dorobić duplikat kluczyka motocyklowego z immobilizerem?

Próbowałem znaleźć cos przez google, ale mi nie wyszło.

Tam gdzie zadzwoniłem facet powiedział, żebym przyjechał i pokazał kluczyk, ale najprawdopodobniej do motocykla nie da rady dorobić i zaprogramować.

Dorobić Ci dorobią wszędzie ale gorzej z zaprogramowaniem. Najlepiej zrobić to samemu. Jeśli chodzi o honde szukaj na forum hondy.

Pdpinam się pod temat, potrzebuje również dorobić i zaprogramować kluczyk :smile:

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

Ba, żeby to było takie proste, to nie zaczynałbym tego wątku.

Dzisiaj dzowniłem do ASO i mi powiedzieli, że oni nie mają "surówek", że i tak muszą je brać od firmy zewnętrznej i w związku z tym równie dobrze mogę sobie to sam załatwić.

Zdziwiłem sie, ale nie dyskutowałem.

Zielona 1 w bramie do mojej Kawy bez kłopotu choć koszt mnie rozwalił 250-300 zł .Przypadkiem nie daj się naciągnąć na jakieś surówki lub uniwersalne z allegro bo to wielka lipa .

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)

Sprawdź na Kilińskiego. Odcinek pomiędzy Tuwima a Nawrot po przeciwnej stronie parku. Jest tam firma i dorabiają nietypy.

Na dąbrowskiego niedaleko kilińskiego odgrażająsię że każdy klucz dorobią naprzeciw dojazdu do "przechowalni"

mogę ci dorobić i zaprogramować

ale musisz motocyklem przyjechać

podbijam na priva :smile:

Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać  :moto: 

Jak miałem nadlamany kluczyk kupiłem w intermotors jeszcze wtedy na maratońskiej, za ok 100zł , przełożyłem ze starego klucza do nowego ten mały moduł a dalej to już zwykłe dorobienie klucza na wzór - łącznie operacja za jakieś 130zł