dober Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Za zgodą wszystkich stron jakieś lightowe zdjęcie chyba można 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 nie ma lightowych tylko hard haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 no gdzie te foty?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jeszcze nie mam matriału, ale chyba w sobotę będę miał całość. Wiec czymś się podzielę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 nie wiem czemu Przemek jeszcze się nie chwalisz że w nowym nr CUSTOM jest artykuł opisujący cały proces powstania tej pięknej maszyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 gratulacje no wzruszyłam się po prostua autograf bym mogła ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 po autograf to trzeba będzie do Przemka zapisać się w kolejce ;P bo u naszego kolegi w warsztacie prace idą pełna para : można wymienić gumy ;P nasmarować łańcuch i kompleksowo przerobić maszyny. a z taka ekipa jaka ma to nic jak go odwiedzać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Marcin, Ty to normalnie do działu marketingu się nadajesz nic dodać, nic ująć. Fajnie to wyszło, chyba pora zabrać się za realizację projektu... wiesz jakiego bo niebawem nowy rok. Kofi - Ty mi się tu nie naśmiewaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) jakie naśmiewaja to dumna jestem tylko mój motór nie może się dowiedzieć,że mu sława koło nosa śmigłaale swoją drogą garaż to Ci się rozrósł ..hihhhiiiii Edytowane 22 Września 2015 przez Kofi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Trochę zmian nastąpiło od ostatniej Twojej wizyty. Pewnie w tym sezonie znowu nie zobaczę virażki, ale w następnym ... uuuuu to już na pewno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Trochę zmian nastąpiło od ostatniej Twojej wizyty. Pewnie w tym sezonie znowu nie zobaczę virażki, ale w następnym ... uuuuu to już na pewno powiedz kiedy to Ci pod klatke podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Marcin, Ty to normalnie do działu marketingu się nadajesz nic dodać, nic ująć. Fajnie to wyszło, chyba pora zabrać się za realizację projektu... wiesz jakiego bo niebawem nowy rok. Kofi - Ty mi się tu nie naśmiewaj no wjadę z całością to pomożesz powybierać ale pewnie jakoś po weekendzie bo teraz to mam kocioł powiedz kiedy to Ci pod klatke podjadę Kofi pod moją tez możesz podjechać chętnie luknę na virago 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 To umówmy się razem u mnie w warsztacie będzie po środku. Kofi jestem jutro, a właściwie od dziś wiec jak będzie jeździła to wpadnij. Przymierzysz się do bobbera skoro na wiosnę go zabierasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Po kilku wspólnych latach i przejechaniu paru tysięcy kilometrów nadszedł czas na rozstanie. Nie było łatwo, ale trzeba iść dalej. Bobber dojechał już do swojego nowego domu (prawie 2000 km) i jestem pewien, że jest w dobrych rękach (w innym przypadku bym go nie oddał). Pomimo tego, że mam na czym jeździć to już wiem, że muszę wypełnić to wolne miejsce. W głowie jest już pomysł na kolejny projekt pozostaje tylko zakupić bazę. Dlatego jak by ktoś słyszał/miał do sprzedania Yamahę Midnight Star 1900 to proszę o info. Poniżej troszkę przypomnienia i złapane tuż przed wyjazdem trochę dźwięku: https://www.facebook.com/77motors/videos/858229151021064/ https://www.facebook.com/77motors/videos/858234517687194/ Edytowane 16 Listopada 2017 przez dober (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyy Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 A VZR1800 by cię nie interesował? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Jakiś czas temu byłem na niego mocno nastawiony i pod niego planowałem przebudowę, ale postanowiłem pozostać przy czystej formie V-ki chłodzonej powietrzem. Jakoś mi chłodnica nie pasuje do koncepcji. Mimo wszystko dzięki za info. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Baza na kolejnego bobbera zakupiona Jednak zanim stanie w warsztacie czekając na przemianę postanowiłem trochę pojeździć bo takiej frajdy nie umiem sobie odmówić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi