dober Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 niestety na chwilę obecną wszelkie prace na bobbem zostały wstrzymane, mój ojciec jest w stanie krytycznym więc priorytety zmieniły się zupełnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Trzymaj się, motór poczeka rodzina najważniejsza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Minął ponad miesiąc od czasu wstrzymania prac, w tym czasie wiele się zdarzyło, niestety nie tak jak bym chciał... czas jednak zebrać się do kupy i przeć do przodu. Wracam do realizacji projektu by zająć też głowę i jak najszybciej wsiąść i jechać.Na początek delikatnie, przymiarka koła i błotnika w celu ustalenia mocowań dla błotnika, doszlifowanie ramy po odcięciu zbędnego żelastwa, pomalowane też zostały lagi i górna półka (na zdjęciu jeszcze w podkładzie) Edytowane 15 Czerwca 2014 przez dober (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 witam po solidnej przerwie. odciąłem się na jakiś czas i w końcu zakończyłem temat. długo to trwało, ale w miedzyczasie trzeba było ogarnąć wiele spraw niekoniecznie związanych z motocyklami co skutecznie wpływało na ciągle przekładany termin wyjechania z garażu. oto jest, przedstawiam moją motorynkę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 super, można zobaczyć z bliska ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Wygląda Super,kawał dobrej roboty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 no bajka gdzie można oblukać i dotknąć na żywca ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki za dobre słowo. Kofi od piątku powinienem siedzieć w warsztacie więc wiesz gdzie mnie znaleźć. A może uda mi się podjechać na jakieś ogólne spotkanko, czwartki nadal pod halą sportową (jestem trochę do tyłu z tym więc wybaczcie) ? Marcin jak coś to Heleny 3/5, ale nie zawsze tam jestem - ten weekend na pewno Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez dober (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Bardzo ładny efekt, podoba się. Pomyślał bym tylko chyba nad modernizacją podestów, lecz to tylko moje zdanie. Kawał dobrej roboty, gratulacje 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Dzięki za dobre słowo. Kofi od piątku powinienem siedzieć w warsztacie więc wiesz gdzie mnie znaleźć. A może uda mi się podjechać na jakieś ogólne spotkanko, czwartki nadal pod halą sportową (jestem trochę do tyłu z tym więc wybaczcie) ? Marcin jak coś to Heleny 3/5, ale nie zawsze tam jestem - ten weekend na pewno a to może w sobotę wjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Kofi od piątku powinienem siedzieć w warsztacie więc wiesz gdzie mnie znaleźć. są tam nadal psiaki ?chyba będę miała w piątek tam "po drodze" z pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) witam po solidnej przerwie. odciąłem się na jakiś czas i w końcu zakończyłem temat. długo to trwało, ale w miedzyczasie trzeba było ogarnąć wiele spraw niekoniecznie związanych z motocyklami co skutecznie wpływało na ciągle przekładany termin wyjechania z garażu. oto jest, przedstawiam moją motorynkę I robi ryńdryńdryńdryń? Badzo badzo fajne Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 I robi ryńdryńdryńdryń? Badzo badzo fajne Robi, robi, Trochę go wyciszyłem wkładami bo w głowie po zejściu nie chciało przestać huczeć Kofi - psiaki są, ale wpuszczą Cię nic się nie martw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Wooooow można zmacać to cudo?? Te koła Ujeżdżałbym!! Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 może w sobotę, bo nie wiem czy jutro uda mi się wyrwać by podjechać pod halę sportową 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 byłem oglądałem i powiem że szczena opadła w pozytywnym tego znaczeniu. moto na full wypasie, a dźwięk to bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Marcin dzięki za opinię, niektóre elementy teraz bym nieco inaczej wykonał - wiesz o co chodzi - ale niebawem zima i będzie czas na dopieszczanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 ale niebawem zima i będzie czas na dopieszczanie. no i ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Teraz już głową zajęta nowymi projektami. Tym razem Cafe Racer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_szwankowski Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Coś pięknego, dzieło sztuki. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Teraz już głową zajęta nowymi projektami. Tym razem Cafe Racer. ale na jakim etapie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Dzięki ale daleko mu do takiego określenia. Dwa motocykle zakupione. Jeden już ogołocony ze wszystkich zbędnych elementów (czyt. plastików). Nowe zbiorniki czekają na kosmetykę blacharską i niebawem zabawa z tyłem, skrócenie ramy, zadupek. Oczywiście największym problemem jest brak czasu. Ale kiedyś się zrobi Edytowane 21 Maja 2015 przez dober (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 No niby harleye/choperry mi się nie podobają ,ale ta jest piękna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dzięki. Chyba pora wrzucić profi zdjęcie by dodać nieco koloru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 no i brakło mi słów... piękny taki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi