arczix007 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wow, piękny custom Coś podobnego kiedyś tam zapewne sobie sprawię ^^ Sam dźwięk z wydechów musi być powalający 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 tu masz rację miło jest odkręcić manetkę i narobić troszkę hałasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Przyznam że cieszy oko ;] Chciałby człowiek polatać takim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywar Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 coś pięknego... szczeka opada . Gratuluje pomysłu, zapału i wykonania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dober co prawda mówiłem ci już to osobiście nie mniej wciąż uważam że jest to wzór jak powinien wyglądać custom, nie przesadzony, wyważony z klasą po prostu ideał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzięki. Chyba pora wrzucić profi zdjęcie by dodać nieco koloru 0400.jpg pamiętam wszyscy się oglądali , tak piękna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 mam tą waszą fotke na tapecie w pracy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Raz jeszcze dziękuję wszystkim za dobre słowo. Moto cieszy swoje oko, ale Wasze opinie dodają mocy do dalszego działania. Shad - dzięki za mega udaną sesję i oczywiście szykujemy następne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Raz jeszcze dziękuję wszystkim za dobre słowo. Moto cieszy swoje oko, ale Wasze opinie dodają mocy do dalszego działania. Shad - dzięki za mega udaną sesję i oczywiście szykujemy następne no będzie będzie i czekam na coffe racery 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Faktycznie motocykl prezentuje się znakomicie, natomiast jak już ktoś wcześniej zauważył zastanowiłbym się nad delikatną modernizacją podnóżków kierowcy. Te, co są teraz, w moim przekonaniu trochę nie pasują do całości, ale to tylko moje prywatne odczucie. Czy przewidziany jest przedni błotnik? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Przedni błotnik w tym stylu jest zabroniony Podnóżki... cóż ... jestem im wdzięczny za ocalenie baku więc mają zagwarantowaną nietykalność. Może następny właściciel zdecyduje kiedyś o ich zdjęciu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 bez przedniego błotnika musi być goły jaki następny właściciel ??? sprzedajesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Czy sprzedaje... Ciśnienia nie mam, ale kolejnych wizji w głowie trochę jest więc może trza przeć do przodu. Wszystko zależy od oferty zainteresowanego. Ja znam cenę jednak nie ja pierwszy ją podam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) sam bym ją kupił bo jest śliczna ale nie mam tyle siana ;P a wiem że warto bo moto jest bdb Edytowane 19 Czerwca 2015 przez shad (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Żartowniś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 mam tą waszą fotke na tapecie w pracy... ja to na tapecie mam taką fotkę Żartowniś jak sprzedasz to nowy nabywca będzie szczęśliwy a ja tam czekam na coffe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 baba na motórze przynosi pecha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 baba na motórze przynosi pecha ta hmm dobra zmieniam tapetę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 baba na motórze przynosi pecha W takim razie od dziś nie biorę swojego plecaczka na przejażdżki Czy sprzedaje... Ciśnienia nie mam, ale kolejnych wizji w głowie trochę jest więc może trza przeć do przodu. Wszystko zależy od oferty zainteresowanego. Ja znam cenę jednak nie ja pierwszy ją podam. Pozostaje wziąć kredyt (byle nie we frankach) i można spełniać marzenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 baba na motórze przynosi pecha W takim razie od dziś nie biorę swojego plecaczka na przejażdżk pechowa baba przynosi pecha tylko pojedynczo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Nie przesadzajcie z tymi kwotami i kredytami . To nie ze złota motocykl. Cena jest realna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Marcin, dzięki raz jeszcze za dzisiejszą sesję. Chyba wytapetuje sobie ściany tymi zdjęciami Wielki szacun dla Gosi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Marcin, dzięki raz jeszcze za dzisiejszą sesję. Chyba wytapetuje sobie ściany tymi zdjęciami Wielki szacun dla Gosi. A zobaczymy coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Coś na pewno Ale jeszcze chwile zanim zostaną przygotowane do publikacji. Edytowane 2 Lipca 2015 przez dober (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Marcin, dzięki raz jeszcze za dzisiejszą sesję. Chyba wytapetuje sobie ściany tymi zdjęciami Wielki szacun dla Gosi. hehe było grubo bardzo grubo nie wiem czy mogę tu jakieś takie foto umieścić . ale Ty dostajesz całość z sesji, a czekaj bo warto Edytowane 2 Lipca 2015 przez shad (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi