dober Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Ludziska (oczywiście w pozytywnym znaczeniu) mam mały dylemacik, otóż zastanawiam się nad wyborem wersji "wzoru" na błotniku tylnym. W każdym z nich coś mi się podoba i stąd prośba o opinię, który z nich na pierwszy rzut oka Wam odpowiada. Oczywiście ostateczny wybór przypadnie mi, ale warto będzie zobaczyć jak podzielą się głosy. nr1 nr 2 kasuję foty bo wybór już został podjęty, wzór nr 3 Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez dober (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja głosuję na "jedynkę"! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Popatrzyłem na zdjęcia - zdolna z Ciebie bestia , mało kto ma tyle wiedzy technicznej, manualno-artystycznych zdolności i odwagi, żeby samemu nadać formę swojemu rumakowi - GRATULACJE . 1 mi się podoba bo ze względu na złamanie obrysu jest taka luzacka, ale wybrał bym 2 bo mam wrażenie, że będzie bardziej pasowała do reszty gdzie pozostałe detale mają zamknięte obrysy wypełnienia np. opony nie posiadają napisów gdzieś na obrzeżach tylko ładny równy pasek, który definiuje kształt. No ale ja jednak jestem bardziej techniczny niż artysta , no może kilka talentów by się znalazło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) PIT dzięki za dobre słowo, ale wszystko okaże się jak motocykl będzie gotowy. Odkręcić śrubki i rozłożyć na części to wiekszość z nas ogarnie, a później to samo tylko w odwrotnej kolejności Mam nadzieję, że efekt całościowy wyjdzie tak jak to mam wryte (bo już inaczej nazwać tego nie mogę) w głowie, a jeżeli przy okazji osobom postronnym również przypadnie do gustu to już pełnia szczęścia i satysfakcja z dobrze wykonanej roboty. Edytowane 27 Marca 2014 przez dober (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 1 bezwzględnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzelar89 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 numer 1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Najważniejsze,że masz swoją wizję i tego się trzymaj Podglądam i podziwiam. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Kolejne foty z aktywnej i pracowitej soboty Na początek oczywiście poszedł podkład i dopiero można było się zająć rzeźbieniem kolorów, a na końcu bezbarwny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Łał! Super kółka! Zapowiada się niezły "koncert" 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 dziś założyłem opony i zamontowałem pomalowane tarcze do przedniej felgi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zajebi..cie to wygląda , powodzenia w dalszej pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 dzięki, jutro znów się wyrwę na kilka godzin i coś sie popchnie do przodu. A w sobotę ... ... zobaczymy co dzień przyniesie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 widzę że chyba felgi to najszybsze z całej Łódzkiej stawki będziesz miał Bardzo mi się podobają takie projekty ! Moto jedyne w swoim rodzaju i drugiego takiego nie będzie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 "najszybsze felgi" - dobre, dobre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Widać, że masz zdolności nieźle pokombinowałeś z tymi kolorami. Oklejanie pewnie trwało wieki , ale warto bo efekt zaje**sty te czarne wypusty na czerwoną część no sztukateria. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzelar89 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zacne efekty ciężkiej pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To prawda, czasu z malowaniem i przygotowywaniem zeszło bardzo dużo, ale efekt wynagrodził trud 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) W tym tygodniu niestety za wiele nie podziałałem, wszystko z braku czasu. Wykonałem ostateczne cięcie by nadać jedyną słuszną linię. Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez dober (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Najważniejsze, że cały czas posuwasz się do przodu , powodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 coraz ciekawiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opony i felgi zaje*iście się komponują . Czekam na następne foty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Po długiej przerwie związanej ze świętami udało się dokończyć temat zbiornika oraz zacząć siedzenie. Większość oferowanych na necie formatek to proste blachy zagięte na końcu. Postanowiłem nie zaginać, a wyklepać odpowiedni kształt, który mi będzie odpowiadał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Super 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 bajka po prostu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi