pistolero85 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 No fajnie ale ciekawe czy naszego rozpoczęcia sezonu motocyklowego nie będzie w podobnym czasie 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jakby coś zawsze można jeszcze Grilla rozpalić na działeczce u mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ja tam się wybieram. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Może zajrzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Kalisz Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Blisko działki moich znajomych I pewnie byłbym na tym rozpoczęciu i wiele innych motorów z Kalisza też gdyby nie fakt że w tym samym dniu jest Zlot Gwiaździsty w Częstochowie A skoro Ten w Cz-wie jest starszy i dużo ważniejszy to chyba brakło trochę orientacji i rozeznania kolegom organizatorom tego tu w Licheniu ale czasu jeszcze trochę pozostało tak że myślcie koledzy organizatorzy nad zmianą daty A jeżeli chcecie utrzymać ten zlot w przyszłości to konkurowanie datami z Cz-wą czy innymi miastami raczej Licheniowi na dobre nie wyjdzie A przecież nie chodzi o to aby konkurować tylko zaistnieć na mapie polskich zlotów motocyklowych I tego organizatorom życzę tym bardziej że jest to w takim fajnym miejscu pozdr wszystkich jacek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 koledzy organizatorzy nad zmianą daty A jeżeli chcecie utrzymać ten zlot w przyszłości to konkurowanie datami z Cz-wą czy innymi miastami raczej Licheniowi na dobre nie wyjdzieByła na tym forum dyskusja i każdy raczej wie czemu jest zlot w Licheniu oraz jak i z jakiego powodu pewien prezes strzelił focha na Częstochowę. Ta data myślę jest celową konkurencją owego pana a czy wyjdzie to komuś na dobre? Na pewno część odwiedzi Licheń a część Częstochowę i może to i dobrze, bo się tłumy podzielą 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 W Częstochowie są dwa zloty czy jeden z nich jest fałszywy, bo się pogubiłem 1. http://www.motocyklizm.pl/aktualnosci/wiadomosci/item/1170-xi-zlot-gwiazdzisty-jasna-gora-2014 2. http://motozjazd-czestochowa.pl/wp-content/uploads/2014/01/Zjazd-Moto-2014-plakat.jpg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Czarne pingwiny wyczuły biznes to sie teraz prześcigają w imprezach ,mi pozostał jeszcze nie smak tego sieroty ze Zgierza z tamtego roku ,osobiście opuściłem plac bo mnie na siłe będzie gonił do kościoła wrrrr 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja też mam tam działeczkę, więc możliwe, że się tam wybiorę :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fotograf Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Tak było w Licheniu rok temu: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/otwarcie_sezonu_motocykli_i_pojazdow_zabytkowych_w_licheniu_zdjecia_269247.html http://www.prm-moto.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=185&Itemid=185 http://knightriders.pl/index.php/fotoarchiwum/2013/158-otwarcie-sezonu-liche%C5%84-2013.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 14 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) powiem szczerze że jak patrze na foty z ubiegłego roku to słabo to wygląda, a wielkość imprezy to już chyba w zgierzu była większa Nie zachęciło mnie to wcale no i wszędzie te j**ane msze srata-tata itd i tylko żeby na tace posypać złodziejom pieprzonym żeby na wache do nowe S-klasy mieli. Edytowane 14 Marca 2014 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Święta prawda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 (edytowane) Licheń ehh szkoda czasu jak to Kosmaty napisał msza srata-tata a co do tacy jak macie dużo wolnej siopki to może u nas na rozpoczęciu wykażecie się hojnością np na DD2 chętnie załatwię tace kelnerską a nie dawać czarnuchą na ich dupeczki i fureczki Amen Edytowane 15 Marca 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 alo ,przecież po to się jedzie ,aby poświęcić motocykle i temu podobne wynalazki jakie tam przyjeżdżają,więc msza musi być ,a co do kasiorki to nie trzeba dać na tacę tylko,wydać ją np:u ślicznej dziewczyny na lodzika w budce lub gofra .Ja jak 3lata temu byłem w Częstochowie to moje moto i tak nie sięgła woda święcona bo późno dojechaliśmy i daleko zaparkowałem,a magik nie miał takiej mocy aby do mojego moto doleciało.Zaliczyłem to do wycieczki i typowego rozpoczęcia sezoniku.Cała radość przelała się jednak na spacerku i oglądaniu pięknych motocykli,no i również tych co nie wiadomo jak w ogóle tam dojechały ,oraz spotkaniu znajomych o dziwo z którymi się umówiliśmy a nie spotkaliśmy po drodzę.Można przecież odbić po drodzę, zbałaucić i z terroryzować inne miasto,każy pomysł będzie dobry aby zorganizować wypad na swoim rumaczku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Sebol Ty koneserze lodów z budki ? Najlepsze kręcone lody są w Częstochowie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi